Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
rodriguese gol pasını güzel verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuların ve/veya sistemin Belhanda'nın oyunundaki etkisinden bahsettin. Bu da kısaca yetersizlik. Asamoah olsa Tolga fişek gibi kanat mı olacak? Yok. Demek ki Linnes yetersizdir.
Belhanda ortada oynadı maçın çoğunu. Selçuk girince sola yanaştı. Ortada aldığı topları sağa göndermesini engelleyen bi durum yok. Ki Belhanda'nın manasız yan ve geri pasları nedeniyle çok kez sağdan atak kurmak zorunda kaldık, veya Maicon topu alıp Linnes'e şişirdi birçok kez. Sadece dün değil.
Sneijder yarım yıl, hatta daha az bi süre tartışıldı. Devre arasında gelen ve sezon öncesi kamp geçirmeyen bi oyuncu için anormal değil. Bence Sneijder'in ilk 2 sezonundaki verimine ulaşması imkansız Belhanda'nın, ama kendini toparlarsa belki yaklaşabilir.
Sneijder olsa ben sol tarafa laf ederdim şahsen. Neyse asıl konu bu değil, ben "Sneijder kalsaydı" diye konuşmuyorum. Ha tabi acayip merak ediyorum acaba kalsaydı arkasında Ndiaye, Fernando'yla nasıl oynayacağını ama hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.
Belhanda bak 2 kere top kapıp atak başlatmış. Sayabilmişsin. Ben kaç defa atak öldürdüğünü sayamadım gerek ayağında tuttuğu toplarla, gerek saçma sapan paslarıyla. Ki takımın şu anki genel hücum planı anlattığın şekildeyse Belhanda bunu çok fena baltalıyor, zira takımdaki en yavaş oyuncu olabilir kendisi karar konusunda.
Bence de rollerin zerre alakası yok. Olduğunu da ima etmedim zaten. Belhanda kaliteli bi oyuncu grubuyla oynuyor. Sol taraf eksik de olsa şu ana kadar yaşattığı hayal kırıklığının hiçbir nedeni yok.
Sneijder kapasitesinde bir futbolcu değil zaten.lan ne belhandasi
birakin bu ayaklari
bizdeki kariyeri bitince sneijder katkisinin yarisini verebilmis olsun diyorum
Süresiz BanPICAKLARIN MEHMET EFENDISI NERDE
OLU TAKLIDI Ml YAPIYOR
rodriguese gol pasını güzel verdi
Her gün gelip saçma sapan şeyler yazmaktan bıkmıyormusunuz? 4 Maçla adam yargılansaydı ne Kjaer kalırdı ne Ujfalusi ne de bu sene bize gelen Ndiaye. Belhandanın maliyetine göre yorum yapanlar Ndiaye nin 9m a alınıp daha skor katkısı bile yapmamasına sessiz kalıyor. Ancak bu arkadaş size birini unutturacak potansiyel de olduğu için canınızı sıkıyor galiba. Aynı kişiler sürekli aynı şeyleri yazıp durmasın artık. Kanser hücreleri gibisiniz forumun. 150 sayfa eleştirilecek birşey göremiyorum, görende psikolojik sorunludur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millet 4 maça göre yapmıyor eleştiriyi. Mont haricinde hiçbir takımda belli bir seviyenin üstüne çıkamadığını biliyor çoğu kişi. Sen bilmiyorsan o ayrı. Ha bir de Wesley mevzusundan dolayı geldiğinden beri düşmanlık besleyenler var. Benim aylardır o kişilere ne kadar dem vurduğumu, ne kadar şey yazdığımı bilen biliyor. Haricinde bizim gibi 3-5 senede bir bu kadar yüksek bonservisler veren ve mali durumu belli olan takımlar Belhanda gibi bir riske girmemeliydi. Bunları yazmanın vs ne gibi bir yanlış tarafı var? Bu paralara daha iyisinin alınabileceği çok açıktı ve hata ettik.Her gün gelip saçma sapan şeyler yazmaktan bıkmıyormusunuz? 4 Maçla adam yargılansaydı ne Kjaer kalırdı ne Ujfalusi ne de bu sene bize gelen Ndiaye. Belhandanın maliyetine göre yorum yapanlar Ndiaye nin 9m a alınıp daha skor katkısı bile yapmamasına sessiz kalıyor. Ancak bu arkadaş size birini unutturacak potansiyel de olduğu için canınızı sıkıyor galiba. Aynı kişiler sürekli aynı şeyleri yazıp durmasın artık. Kanser hücreleri gibisiniz forumun. 150 sayfa eleştirilecek birşey göremiyorum, görende psikolojik sorunludur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir cm ile om i skor a katki olarak kiyaslamak .....
2. keske unuttursa, ama adami cok kez izledim. Sinonun yüzde 40 ini verse sükür yarab deriz (ki sen ve bir kac kisi daha bunu asiri derecede pohpohlarsiniz )
Son olarak, isteyen istedigi seyi 100 kere de yazar, tekrarlar. Sana mi kalmis o kisilere kanser hücresiniz demeye ?
Millet 4 maça göre yapmıyor eleştiriyi. Mont haricinde hiçbir takımda belli bir seviyenin üstüne çıkamadığını biliyor çoğu kişi. Sen bilmiyorsan o ayrı. Ha bir de Wesley mevzusundan dolayı geldiğinden beri düşmanlık besleyenler var. Benim aylardır o kişilere ne kadar dem vurduğumu, ne kadar şey yazdığımı bilen biliyor. Haricinde bizim gibi 3-5 senede bir bu kadar yüksek bonservisler veren ve mali durumu belli olan takımlar Belhanda gibi bir riske girmemeliydi. Bunları yazmanın vs ne gibi bir yanlış tarafı var? Bu paralara daha iyisinin alınabileceği çok açıktı ve hata ettik.
bir cm ile om i skor a katki olarak kiyaslamak .....
2. keske unuttursa, ama adami cok kez izledim. Sinonun yüzde 40 ini verse sükür yarab deriz (ki sen ve bir kac kisi daha bunu asiri derecede pohpohlarsiniz )
Son olarak, isteyen istedigi seyi 100 kere de yazar, tekrarlar. Sana mi kalmis o kisilere kanser hücresiniz demeye ?
İstediğim gibi benzetme yaparım kime ne? Ben kimseyi pohpohlamam herkese hakettiğini veririm, şuan Belhanda Sneijder in ilk geldiğinde oynadığı yarı dönemlik performans ve son 2 seneki performansından daha iyi. Bunuda inkar etmiceksin herhalde? Mancini ve 4. Yıldız dönemine göre de çok çok çok geride. Ancak bu hep öyle kalıcak anlamına gelmiyor. 6 ay top oynamamış adama 7.5 verdik ve yıllık 5.5m Euro 5 senedir takımda. Hiç laf edilmedi sosyal medyada. 8+2 mi gözünüze batıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi