#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevzu sneijder değil sneijderi yollarsın ama iyi bi 10 numara almak zorundasın sneijderi yollayınca ve bu adam belhanda olmamalıydı hata olduğunu ismi geçmeye başlayınca bile çoğu kişi söyledi. dinamo kievde bile tutunamamış varlık gösterememiş bi adamdan bahsediyoruz

Belhandayı 10 Ndiayeyi 8 olarak görüyorsan maçlarımızı tekrar izlemeni öneririm çünkü bundan farklı oynuyoruz açık bir şekilde

4-1-4-1 oynuyoruz.

Mac icerisinde yinede Belhanda daha öne kayarken, Ndiaye arkaya düsüyor kendisini (Fernando gibi degil tabiki ). Kast ettigim bu

Ilk basindan beri dedigim gibi.

8 no alirsin
klas forvet alirsin 4-4-2 gecersin
baska bir 10 no alirsin

Belhanda YANLIS bir tercih'di. Tamam Tudorun Pres sistemine uyuyor, ama baska? Dahasi?

4-1-4-1 oynuyoruz.

Mac icerisinde yinede Belhanda daha öne kayarken, Ndiaye arkaya düsüyor kendisini (Fernando gibi degil tabiki ). Kast ettigim bu

Belhandayı 1-2 pozisyon hariç Gomisin arkasında görmedim nerdeyse adam bildiğin iç oyuncusu oynuyor,ofansın tam ortasında değil hiçbir zaman,Ndiaye sağ iç Belhanda sol iç oynuyor benim anlayışıma göre ikiside Tolga ve Rodriguesin(Sağda sadece sıfıra inebildiği için buna rağmen fena kullanmıyoruz) varlığından ötürü hücumda tüm potansiyellerini ortaya koyamıyor

mevzu sneijder değil sneijderi yollarsın ama iyi bi 10 numara almak zorundasın sneijderi yollayınca ve bu adam belhanda olmamalıydı hata olduğunu ismi geçmeye başlayınca bile çoğu kişi söyledi. dinamo kievde bile tutunamamış varlık gösterememiş bi adamdan bahsediyoruz
Aslında artık günümüz futbolunda 10 numaralara pek yer yok. Bana kalsa 2'li 8 numara + 6 numara ile 3'ü orta sahaya dönmek her açıdan daha mantıklıydı. Mesela Delaney ilk aklıma gelenlerden. Zamanında 2M ödemedik, gittik Tolga kazmasına 3M verdik. Delaney şu anda Werder B.'de yanılmıyorsam kaptanlığa kadar yükseldi ve harika oynadı geçen yıl. (12 gol 6 asist)
Belhanda parasına bitmez miyid? Bence 5.5-6M'a biterdi ve bu kadar yıllık da vermezdik...

Aslında artık günümüz futbolunda 10 numaralara pek yer yok. Bana kalsa 2'li 8 numara + 6 numara ile 3'ü orta sahaya dönmek her açıdan daha mantıklıydı. Mesela Delaney ilk aklıma gelenlerden. Zamanında 2M ödemedik, gittik Tolga kazmasına 3M verdik. Delaney şu anda Werder B.'de yanılmıyorsam kaptanlığa kadar yükseldi ve harika oynadı geçen yıl. (12 gol 6 asist)
Belhanda parasına bitmez miyid? Bence 5.5-6M'a biterdi ve bu kadar yıllık da vermezdik...

Delaney i nasil almadik halen aklim almiyor. Muazzam adam

o da bi tercihtir eğer hücum katkısını bi 8 numaradan alabilirsen illa 10 numara alacaksın diye bi kaide yok ama takımı gerek paslarıyla gerek dribbling ile ileri taşıyacak bi ortasaha kurmalısın. ndiaye dribbling işini iyi beceriyor ama şuan takımda paslarıyla hücumu organize edecek bi adam yok neyazıkki

Bende şimdiye kadar yetersiz buldum da hemen kesip asmak da yanlış buluyorum.
Adamın net kalitesini beli etiği anlar oldu bu 4 maçda.
Haklı çıkmak için herife çöp muamelesi yapmak acizliktir.

Belhandayi Sneijder ile kiyaslamak dogru degil. Belhandanin yetersiz oldugunu, Sneijder ile kiyaslamadan da gorebiliriz.

Hic dusundunuz Belhanda gercekten neden tartisiliyor ?

1. Ciddiyetsiz goruntusu
2. 10 milyonluk oyuncuya yakismayan top kayiplari
3. Sahada `ben basrol oyuncusuyum` gibi oynamamasi

Belhanda 3-4 milyona alinsaydi ve 8 numara olarak gelseydi belkide bukadar tartisilmazdi.

Sneijderin ilk geldigi hal bile Belhandanin suan ki 3 kati üstünde. Adam orada kondisyonel olarak 0 ken, ofansif anlamda klasti (bkz. Real ikinci mac, Ordu mac, Mersin mac vb. ). Belhandanin yaptigi tek sey pres. Pres babam pres. CM olarak oynatalim , Badou yu da OM olarak direk.

Gelelim 7.5 ve 5.5 olaya. SNEIJDER BIR MARKADIR. O parayi sen bir tek futboluna degil, markasina'da veriyorsun. Daha ilk SL maclarinda'da gösterdi o parayi neden verdigini.

Belhanda kariyerinde ne yapti ki 8+1 verdik. Hele Nice, S04 ve Kiew dönemlerinde ?

Belhanda Sneijderin son sezonu gibi oynasa sükür ederim. Bak yeniden diyorum SÜKÜR ederim. Ofansif anlamda ( asil aldigimiz sebep) de verimli oldu diye.

Pc ye geçtiğim an engelleyeceğim seni şuan pasif kanser hücrelerim sayende aktifleşmek için cıldırıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bildigim kadariyla önce Leiva dediler, sonra Diarra sonunda De Jong olmustu.

Fernando
Ndiaye Delaney

bu ligin cok ama cok üstünde bir OS olurdu
Delaney ismi ilk çıkan isimdi diye hatırlıyorum hatta oldu olacak vs diyordu basın ama biz Tolga'yı aldık. Yanlışsa düzeltsinler.

Bu arada bence delaney 15m dan aşşağı bitmezdi ya bu transfer dönemi. Piyasa uçtu çünkü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada bence delaney 15m dan aşşağı bitmezdi ya bu transfer dönemi. Piyasa uçtu çünkü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya ALLAHINI SEVERSEN azicik arastir. BIRAZ arastir . Adamin o yaz istedigimizde 12 aylik kontrati kalmisti. 1 sene icin 16 mio isteyen öyle bir takim göster bana haklisin diyecem. Kisin ise 2 mio ya bremena gitti.

Üstelik konusmamiz gecen seneyi kapsiyor. Bu seneyi degil

Thomas Delaney - Spielerprofil 17/18 | Transfermarkt

doktora görün. Birdakine de aptalca yazilar yazma. Cevabin'da yoksa yazmak icin yazma

17 maçlık periyotta iyi oynadığı 3 maçı örnek verebildin. Belhanda 4 maçın 1 inde zaten muazzam oynadı. 2 si idare eder 1 i rezalet. Geriye kalan 13 maçta 3 maç iyi oynarsa hatırlatıcam sana bu yazdığını. Yarı dönemde 3 gol 4 asist yaptı bu arada Sneijder. Bakalım Belhanda ilk yarı dönem napıcak.

17 maçlık periyotta iyi oynadığı 3 maçı örnek verebildin. Belhanda 4 maçın 1 inde zaten muazzam oynadı. 2 si idare eder 1 i rezalet. Geriye kalan 13 maçta 3 maç iyi oynarsa hatırlatıcam sana bu yazdığını. Yarı dönemde 3 gol 4 asist yaptı bu arada Sneijder. Bakalım Belhanda ilk yarı dönem napıcak.

hangi maci muazzam oynadi ? Ilk macimi ?

Birde o 3 maci a) hemen aklimdayken dedim, b ) bizde herhangi bir kamp yapmadan oynamis. Aradaki fark bu :)

Bende şimdiye kadar yetersiz buldum da hemen kesip asmak da yanlış buluyorum.
Adamın net kalitesini beli etiği anlar oldu bu 4 maçda.
Haklı çıkmak için herife çöp muamelesi yapmak acizliktir.
Belhanda her zaman kaliteli adamdı zaten. Ancak sorunu kalitesi değildi Yetenek de var, oyun zekası da var. Hem bir 8 numaranın hem de bir 10 numaranın karışımı bir oyuncu. Mont zamanında New Zidane diyordu millet. O dönem çok iyiydi ama ne Nice'de ne Schalke'de bu kopukluk sorununu aşamadı pek. Mont haricinde hiçbir zaman tatmin edecek bir oyun ortaya koymadı. Maçtaki X'e çalımı iyiydi, iyi mücadele ediyor, ayağına top yakışıyor vs argümanları aşamadı Mont haricinde. Sorun da bu işte. Bizde aşar mı? Favre bile bunu halledemediyse zor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt