#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona kaldıysa guiza gol kralı oldu chedjou yılın stoperi seçildi.
Belhanda nin en büyük başarısı 12 gol 6 assist bununla yeni Zidane olunuyorsa vay be..

Peki sana bir soru, bir oyuncu en iyi döneminde 8.5 milyon Euro ya transfer oluyorsa 6 sene sonra performansi diplerde olmasına rağmen ve kontratinin bitmesine 10 ay kala aynı paraya transfer edilirmi?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sportif değerlendirme, Finans konusu ile alakasız.

Geçen sene Nice deki belhanda, geçen sene 4. olan takımı 2. lik potasından düşmesini engellerdi, belkide 2. yapardı. 6. lık sezonunda ise 3. yada 4. yapardı. Şampiyon yapması mümkün dğeil çünkü gerçekten çok büyük eksikler vardı kadrolarda son 2 sezon.

bunu düsünen hemen futbolu birakmasi gerek. CMi Seri ve Cyprien olan takimi Belhanflop ilk 3 e soktu he... Arti Balotelli tutundu takimda. Belhanda bu 4 lü arasinda en sönügüdü

Moderatör tarafında düzenlendi:
Piyasanın uçmasından kaynaklı bir durum dostum. Bundan 6-7 sene önce. 7-8M a yıldız alabilirken. Şimdi 10m a orta seviye oyuncu alabiliyorsun 25-29 yaş arasında. 6-7 sene önce. En pahalı futbolcu 90m du. Şuan 225m.

Feghouli,Mariano,Gomis ne peki

O zaman Türkçe kullanımında hata var. Çünkü Skor. Sonuç yada durum bildiren sayı manasına gelir. Bana göre skora katkı ile ofansa katkı farklıı şeylerdir. Skora katkı Ofansa katkının küçük bir bölümüdür. Çaldığın top ile atak başlatman. Stoper olarak uzun pas atman bile ofansa katkıdır ama skor değildir. Skor ise penaltıdanda olsa boş kaleyede olsa basitte olsa yaptığın Gol ve Asistlerdir.
Furkan bak canım kardeşim son günlerde seni takip ediyorum bazen heyecanına kapılıp karşındaki insana çok yanlış hitab ediyorsun. Zaten benim yazdığım mesajda skor lafı yoktu, Sarperin mesajında vardı ben sadece ona cevap verdim. Skora katkı benim için takıma, takımın alması gereken skora katkıdır. Bu sadece direk asist veya gol ile olmaz. En iyi örnek Belhandanın Antalya maçında attığı pas, o pası hızlı düşünüp atmasa o pozisyon zaten olmayacak, yani ne Garry Asist yapabilecek, nede Gomis o golü atabilecek. Skoru yapanlar Garry ve Gomis ama buna katkısı olanlar Maicon ve Belhanda. Yine en basitinden bir çapraz koşu ile açtığın boş alan sayesinde gelen bir gol, skoru yapan golü atan, ana o skora direk asist olmasa bile katkısı olan o çapraz koşuyu yapan oyuncu. Ben pozisyonu icabı ve kurmaşı daha kaliteli olması sebebi ile böyle bişeyi Ndiayeden üç kere bekliyorsam Belhandadan beş kere bekliyorum. Lütfen artık şu heyecanını biraz kontrol altına al çünkü bazen gerçekten kantarın topuzunu kaçırıyorsun.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seriyi Barca istedi, Cyprienin capraz baglari kopmasaydi Ingiltereye gidecek adamlarken, en iyileri Belhanda'ydı he... Allah akil fikir versin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendinizi kandirin siz ilk geldiğinde dedim bu adam bir kumar tutma olasılığı %15

Bütün mesele bence şu

Sneijder veya Sneijdersiz faktör ile,
Belhanda Yorumu aynı olur mu değil mi.
Soruyu anlamadım ama siz one man show falan, gerçekten şu anda Furkan ile birlikte çok talihsiz yorumlar yapıyorsunuz. Tamda dikkat çekmek istediğim nokta buydu işte, ben size Belhandanın eksiklerinin yazdım, oynadığı pozisyon itibari ile neleri daha iyi yapması gerektiğini yazdım. Sizden gelen yorumlar gerçekten ortada, skora katkıyı bile sneijderin en büyük özelliği olan asist ve gole getirdiniz. Halbuki Belhandanın Antalya maçında yaptığı hızlı düşünüp hızlı oynamak bile önemli ve şu anda eksik bir yanı. Yani aslında yapabiliyormuş Antalya maçında ki pozisyona bakarsak.

Hayırlı geceler. Belhandacığım bu sene çok önemli işlere imza atıcak. Düşmanları çatlatıcak.

Kendinizi kandirin siz ilk geldiğinde dedim bu adam bir kumar tutma olasılığı %15

bu adamin yerine baska bir 10 no Sosa mesela, yada 8 no alip taktigi degistirsinler dedim. Buradaki ileri zekalilar, Sneijder yüzünden diyorsun diyip durdular. Ahanda nedeni iste

Galatasaray taraftar forumunda Galatasaray'li oyunculara belhanflop,maldiaye,kovalera gibi yakistirmalar yapan gereksizler var

Ama Sneijder'a dombili dedilerciler gelmeden belirteyim,sneijder'a bu tarz yakistirmalar da yanlis

Belhanflop diyenin karakteri de belli zaten,cezali forumuna adini vermisler bundan ötesi olamaz.

Soruyu anlamadım ama siz one man show falan, gerçekten şu anda Furkan ile birlikte çok talihsiz yorumlar yapıyorsunuz. Tamda dikkat çekmek istediğim nokta buydu işte, ben size Belhandanın eksiklerinin yazdım, oynadığı pozisyon itibari ile neleri daha iyi yapması gerektiğini yazdım. Sizden gelen yorumlar gerçekten ortada, skora katkıyı bile sneijderin en büyük özelliği olan asist ve gole getirdiniz. Halbuki Belhandanın Antalya maçında yaptığı hızlı düşünüp hızlı oynamak bile önemli ve şu anda eksik bir yanı. Yani aslında yapabiliyormuş Antalya maçında ki pozisyona bakarsak.

Sana kimse laf etmedi kenan sende herşeyi üstüne alınıyorsun. Ben zaten senin görüşlerin hakkında katılmadığımı senin ismine hitap ederek yazıyorum. Ben o dediğin şeylerede katılıyorum. Mesela sivas maçında çok top ezmişti yavaş kalmaktan. Ancak dediğim gibi eleştirdiğim kızdığım adamların arasında sen yoksun.

Ben gördüklerimi yazıyorum. Çalım atıp kaleciyle karşı karşıya kaldığında. Niye gomisle paslaşmadı dediler mesela....
İşte aslında çalım falan atmadı, şansının yardımı ile geldi oraya, topu kaybetmek üzereydi ve top şans eseri geçti. Geçmeseydi müsait bir pozisyonu üç kişinin arasına çalım atmaya daldığı için heba edecekti, hemde Gomis ile pasa girme opsiyonu ve pozisyon yaratma imkanı varken. Kalenin önünde o vuruş kalitesine yakışmadı. Çalımda atacak, çünkü adam eksiltmek önemli ama ne zaman çalımın doğru olduğunu ne zaman pasın daha iyi bir seçim olduğunu bilmesi gerekiyor, aptal bir oyuncu değil. Bunun adı işte laubalilik, one man show falan değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt