#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte aslında çalım falan atmadı, şansının yardımı ile geldi oraya, topu kaybetmek üzereydi ve top şans eseri geçti. Kalenin önünde o vuruş kalitesine yakışmadı. Çalımda atacak, çünkü adam eksiltmek önemli ama ne zaman çalımın doğru olduğunu ne zaman pasın daha iyi bir seçim olduğunu bilmesi gerekiyor, aptal bir oyuncu değil. Bunun adı işte laubalilik, one man show falan değil.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugun CR7 de çalım atarken çok kez şansının yardımıyla geçiyor. Mesele topla rakibin arkasına gitmek nasıl gittiğin değil.

Komik duruma düsüyorsunuz artik.

Montpellier'i sampiyon yapmis, Nice'i 3.yapmis. Tamam. Kimsenin begenmedigi Giroud o sezon 21 gol mu ne atmisti, Belhanda sampiyon yaptiysa Montpellier'i Giroud'ya ne demeli o zaman. Böyle sacma mantik mi olur.

Edit: Evet dogruymus 21 gol atmis yanlis hatirlamiyormusum. Arti olarak 12 de asist yapmis Giroud o sezon.

Son düzenleme:
Bugun CR7 de çalım atarken çok kez şansının yardımıyla geçiyor. Mesele topla rakibin arkasına gitmek nasıl gittiğin değil.
Sen hiç Ronaldoyu bilinçsiz bir şekilde üç kişinin arasına dalarken gördün mü? İstersen fazla uçmayalım, daha müsait bir pozisyon varken üç kişinin arasına dalıp tamamen şans eseri rakibi geçmek artı bir durum değil. Onu zor giden bir maçta yapsa ve pozisyonu hiç etse bak bakalım tribünlerde neler oluyor.

Komik duruma düsüyorsunuz artik.

Montpellier'i sampiyon yapmis, Nice'i 3.yapmis. Tamam. Kimsenin begenmedigi Giroud o sezon 21 gol mu ne atmisti, Belhanda sampiyon yaptiysa Montpellier'i Giroud'ya ne demeli o zaman. Böyle sacma mantik mi olur.

Giroud üstüne koyarak gitti. Belhanda koyamadı. Bu kadar basit. Ve Giroud TR e geldiği an ligin en iyi forveti durumuna geçer. Giroud üst seviye için yetersiz.

Bu sezon bir oynasın.
Ona göre değerlendirme yapalım.

Ona bakarsan çok kişi "Keşke Socieded Bruma yı alsa" dedi.

Biraz Sabır ve destek.

Son düzenleme:
Sen hiç Ronaldoyu bilinçsiz bir şekilde üç kişinin arasına dalarken gördün mü? İstersen fazla uçmayalım, daha müsait bir pozisyon varken üç kişinin arasına dalıp tamamen şans eseri rakibi geçmek artı bir durum değil. Onu zor giden bir maçta yapsa ve pozisyonu hiç etse bak bakalım tribünlerde neler oluyor.

Eski ronaldo ciddi ciddi yaptığı bir işti. Son 3 sezondur Santrafora yöneldiği için tek vuruş oyuncusu oldu. İstesede 3 kişinin arasına girip çıkamıyor artık.

bu adamin yerine baska bir 10 no Sosa mesela, yada 8 no alip taktigi degistirsinler dedim. Buradaki ileri zekalilar, Sneijder yüzünden diyorsun diyip durdular. Ahanda nedeni iste

Belhanda şuan bile Sneijder in tırnağı olamaz su kadro da Sneijder uçardı.
Geçen sezon bile o boktan kadro ile adam 5 gol assist ile oynadı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şampiyon olalım, gerisi teferruat dır. ;)
Aynen öyle, önemli olan bu ve bunun için şu anda en maliyetli olan oyuncunun katkısı yetersiz ne yazık ki. Bunu dile getirmenin hiç bir sakıncası yok, hatta kıyaslamanın bile. Ancak bu kıyaslamaya Furkanın verdiği gibi tepkiler oldukça ortaya herzaman üzücü durumlar çıkacak.

Giroud üstüne koyarak gitti. Belhanda koyamadı. Bu kadar basit. Ve Giroud TR e geldiği an ligin en iyi forveti durumuna geçer. Giroud üst seviye için yetersiz.

Sorun Giroud degil, sorun senin Belhanda'yi övebilmen icin tek basina birsey basardigini savunman.

Ronaldo'ya bilincsiz üc kisi arasina daliyor demek.... Ne Realda oynadigi ilk senelerde ne de simdi öyle birsey yapmadi ....

bu adamin yerine baska bir 10 no Sosa mesela, yada 8 no alip taktigi degistirsinler dedim. Buradaki ileri zekalilar, Sneijder yüzünden diyorsun diyip durdular. Ahanda nedeni iste
sneijder diye kari gibi aglayan sen degilmiydin

adama hazirlik maçlarindan sonra bile elestiren amitalar arasinda sende vardin simdi yalan soyleme

Aynen öyle, önemli olan bu ve bunun için şu anda en maliyetli olan oyuncunun katkısı yetersiz ne yazık ki. Bunu dile getirmenin hiç bir sakıncası yok, hatta kıyaslamanın bile. Ancak bu kıyaslamaya Furkanın verdiği gibi tepkiler oldukça ortaya herzaman üzücü durumlar çıkacak.

Alakası yok. Ben hakedene hakettiği gibi cevap veriyorum. Yanlış düşünüyorsun. Yazdıklarımı düzenli okusan. Yaptığını övdügüm gibi yapmadıklarınıda eleştiriyorum. Ben sadece boş boş eleştirenlere lafım.

Belhanda şuan bile Sneijder in tırnağı olamaz su kadro da Sneijder uçardı.
Geçen sezon bile o boktan kadro ile adam 5 gol assist ile oynadı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yahu Belhandanin bize verecegi en iyi katkisi, Sneijderin gecen sezon verdigi katki olur (rezil takimda birde ). He yapacagi tek sey daha cok kosmak daha cok top almak. Ulan biz 10 no mi aldik, 4. cm'mi aldik ?
Sneijder bu takimda sutlari ve ara paslari ile takima ekstra bir hücüm katkisi verirdi. Belhandanin hic bir zaman yapamayacagi seyler yani

Bide bana reali takip ediyorum diyordun. Yuh ya. Ronaldo birçokkez maçın durumuna göre öyle fantastik şeyler deniyor. Bunuda inkar ediyor çıldırıcam.

Mac 0-0 ken Belhanda gibi sacma sapan islere karistimi ? Ama haklisin sana göre Nizzada en önemli adam Belhanda idi. Seri, Cyprien gibiler varken

Moderatör tarafında düzenlendi:
Riskli bir transfer oldugu en basindan belliydi

Nice ve Montpellier disinda hic bir takimda tutunamadi ama yerin dibine sokulacak bir oyuncu da degil

Biraz zaman vermek lazim lig baslayali daha 4 hafta oldu,oyuncular birbirini taniyacak uyum saglayacak.

Oynadigimiz oyun mentalitesinde uygun bir oyuncu aslinda,prese katiliyor ikili mücadeleye giriyor ve kazaniyor ama hucumda simdilik vasat oda zamanla olur

Sneijder geldiginde ilk yarim sezonu hatirlayin istedigimiz verimi alamadik,nezaman ki uyum sagladi efsane bir performans sergiledi 2 yil.

Sorun Giroud degil, sorun senin Belhanda'yi övebilmen icin tek basina birsey basardigini savunman.

Şampiyon yaptı derken heralde 1-11 oynamadı. Giroud 1 numaraysa Belhanda 2 idi o takımda. Giroud zaten şuan fransa milli takımı ve üst düzey külübünde oynuyor. Belhanda ise üstüne koyamadığı ve yanlış bir yere transfer olduğundan dolayı kariyeri baltalandı. Övülecek noktasını överiz, bak üstüne koymadı diyorum. Buda bi eleştiridir. Ama sadece övdügüm kısımdan bahsetmek komik.

Daha önce de sürekli uyarılmanıza rağmen aynı tavırları sergilemeye devam ediyorsunuz. Konu kilit.

Belhanda 10 maç üst üste skor üretsin sonraki 2-3 maç üretemesin burada ah Sneijder olsaydı diyecek birsürü adam var.Benim tepkim buna.Belhanda'nın eleştirilmesi değil Sneijder olayının gölgesinde eleştirilerin yapılması hep.
Yok öyle bir şey kıçınızdan element uydurmayın.

Belhanda 10 maç üst üste ofansif olarak efektif oynasın, maçların kazanılmasında başrol oyuncularından biri olsun 2 maç kötü oynadı diye burada kimse gıkını çıkarmaz. Çıkarmak isteyenler varsa bile onlar dahi çıkaramazlar. En başta ben çıkarttırmam zaten.

10 maç üst üste gol, asist gibi istatistik yapsın da demiyorum. Elbet gol de atacak elbet asist de yapacak gayet doğal bir durum lakin her maç gol veya asist yapacak diye bir kaide yok. Asistin asisti diye dalga geçilen küçümsenen maç içerisindeki kilit pas sayısı da çok kıymetli. Yani sen arkadaşlarına pozisyon hazırlıyorsun ve maçı kazandırıyorsun. Böyle bir durumda sıkıntı yok gol atmasa da olur. Lakin Belhanda'nın maç içerisinde ben buradayım demesi yani varlığını hissettirmesi gerekiyor. Varlığını hissettirdiği zaman hepimiz hissederiz zaten. Bu varlık denilen şey dediğim gibi sadece gol ve asistlerden ibaret değildir. Bunun adına oyun içinde ofansif anlamda ağırlığını hissettirmek efektif oynamak denir. Eh yani 10 milyon avroluk adam da onu yapacak bir zahmet. Onu da yapamıyorsa yok pres yapıyor yok takım oyunu falan filan bunlar hikaye. Kimsenin umurunda bile olmaz. Ofansif katkının üzerine bunları yapabiliyorsa o zaman kıymetli. Ha sadece pres takım oyunu falan deniyorsa o vakit 10 numara giymeyecek, 8 numara giyecek 6 numara giyecek ama 10 giymeyecek.

Ha mesela geçen seneki takıma gelmiş olsa ben hiçbir şekilde Belhanda'yı yargılamam. O leş kadroyla en fazla ne oynayabilir. Lakin şu an ki kadro iyi bir kadro ve Belhanda'nın bu anlamda bir mazereti olamaz. Sonuç olarak bunları konuşmak için daha çok erken. Henüz daha ligin başı. Hem takım için hem de Belhanda için net bir yargıya varmak henüz mümkün değil. Lakin üyelerde gördükleri eksiklikleri söyleyecekler elbet bunda abartılacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt