#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne kadar abartıyorsunuz her şeyi,Adamın iyi oynadığı birçok maç var tek maçla hemen gömme şenlikleri

"7 hafta sonunda notumu veririm" demiştim yanlış hatırlamıyorsam. Yeni aklıma geldi. Notum 5. Faydasız topçu değil ama gereken topçu da değil. 9 milyon +3.5 milyonluk top imkanı yok oynamıyor. Culio bize geldiğinde bundan kötü değildi diye hatırlıyorum ciddi ciddi.

Acayip bi şekilde form tutup etkisini iyice hissettirmeye başlamazsa geçmiş olsun.

Sene sonu araplara falan kitleyelim bunu şampiyon olursak talibi olur kesin

Ilk kez cok kötü oynadi

Diger maclara göre bu macta hic sorumluluk almadi rakip Alanda bosa cikmadi,umarim fener macinda düzelir

Cok kötü çok. Belhanda acil toparlamali. Böyle olmaz. Hic begenmedim.

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

Hic katkisi yok takima, o yüzden en yakin ciddi rakibine 8 Puan fark atmis takimin 10 Numarasi. Bugün kötüydü, ama kötü oynasa da, takima zarar veren bir yapisi yok.

Ilk kez cok kötü oynadi

Diger maclara göre bu macta hic sorumluluk almadi rakip Alanda bosa cikmadi,umarim fener macinda düzelir

Rezaletti bugun ya. Milli takım dönüşü yorgunluğudur umarım. Son 3 maçta harika oynayan adam bu maç bu kadar kötü olması komik.

Bende bugün hiç begenmdim. Tüm topları kaybetto nerdeyse.

Bugun rezaletti, bariz sekilde takimin aksamasinin sebeplerindendi

Her zaman yaptigi hata olan geriye dogru tehlikeli pas hatasini bir kafa topuyla da yapti, ceza sahamiza havalandirarak

AMA bu adama geldiginden beri kotuydu demek komik oluyor. Diger maclarda bu kadar rezil degildi. Milli arada yorulmus olmali.

Ahaha ulan Selçuk'un bile fark yarattığı maçta takımı 10 kişi oynattı hala yok şöyle yok böyle bari kötü de geç daha ne anlatıyorsun ki mesela bugün bir tane bile o çok övülen adam kovalama/top çalma yönünü de görmedik görmediğimiz gibi yanından yürüyerek geçen adamları izlediğini gördük ee bu da olmayınca ofansif olarak da yok napıcaz bu adamı 10 kişi oynadık resmen bugün sayesinde.

Bu nasıl bir mantık ya demekki 2 puan fark atsak yada 2 puan fark yesek Belhnada'nın kötü oyuncu olduğunu bazı kişilere anlatmak yada anlamaları daha kolay olacakmış sanırım.

Yeri gelir 20 puan da fark atarız kuşlara ama bu Belhanda'nın iyi oyuncu olduğunu göstermez. Adam saha içinde dalga geçiyor resmen berbat ötesi oynuyor.

Tabiki iyi oynmasını TEMENNİ ederiz orası ayrı ama kötü oynuyor ve büyük kazık olduğunu da kabullenmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt