#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahada iş yapmaya çalışan gomisle birlikte 2 oyuncudan biri. Yine çalımları pasları hareketleri iyiydi ancak bindiren adam olmadığı için araya pas atamadı pek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tezegin üstüne 10 numarali formayi koyun alin size belhanda iste

Sahada birşey yapmaya çalışan tek adam
Şu postları birazda fernando başlığında görelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda sahadaki en iyi oyuncumuz neye sallıyorsunuz anlayamadım doğrusu

Sahada birşey yapmaya çalışan tek adam
Şu postları birazda fernando başlığında görelim

Fernando ile aynı yerde mi oynuyorlar neye göre kıyaslacağız mesele sen yapabiliyorsan bir denesene, ara pası çalım vs mi atmadı? Adam stoper oynatılıyor o da onun gerekliliklerini yapıyor.

kücük maclarda bari bir boka yara lan

Bunu satip Emre Akbabayi getirin. En azindan skorer olarak ise yarar. Nedir lan bu?? Allahtan küvük macta birsey oynadi

Fernando ile aynı yerde mi oynuyorlar neye göre kıyaslacağız mesele sen yapabiliyorsan bir denesene, ara pası çalım vs mi atmadı? Adam stoper oynatılıyor o da onun gerekliliklerini yapıyor.
Rezillik olarak
Böyle bir soru sorman saçma

Şu adamın yerine Messi olsa ne yazar saçma sapan bir taktik olduğu sürece bu maçta hiç bir oyuncuya laf etmem. O müthiş dediğimiz Mariano bile rezil halde. Kanat olmadığı bütün kanadı kendi kullanmak zorunda kalıyor. Bu kadar kaliteli oyuncu topluluğunu bu kadar rezil kullanan Tudorun allah belasını versin diyorum. Başka da bi şey demiyorum.

Beyimiz oynamak isticekte oynıcak falan,transfer eden zararı ödesin ne para bayıldık şuna ya

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudorla birlikte forum tarihinin en hicbir sey yapmadan ovulen adami.

Çıkarken Tudor'a 2 yumruk sallar da ilk defa takıma bir faydası olur dedim onu da yapmadı. Ne işe yararsın ulan?

Komisyon transferi diye boşuna demedik. 1 sene kontratı kalmış adamı performansi dip yapmasına rağmen aldığın fiyattan yüksek bir fiyata kim satmak ister? Veya mantıklı bulur.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Devre arası üçe beşe bakmadan Çin'e kitleyin. Yerine de ya adam gibi dünya klasında bir 10 numara bulun ya da 10 numara ile oynamayalım yerine kaliteli bir 8 numara alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt