#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş zamanlarını Adebayor' un videolarını izleyerek değerlendirsin, eğitimin yaşı yok!. 3-4 rakip futbolcunun arasında top hakimiyetini kaybetmeyip en uygun durumdaki kendi adamına topun nasıl aktarılacağına dair bir şeyler kapar belki...

Goller, asistler yaparak katkı sağlar umarım ama kendisi hakkındaki bir kanaatim değişmeyecektir. Çevre kontrolü konusunda bu kadar kötü bir futbolcudan bu seviyelerde ofansif orta saha oyuncusu olmaz...

Xess xava'nin kirvesi olamayacak adama 10 milyon euro verdik.

Çıkar kazığı çıkarabilirsen.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bugun sahada hic bir sey yapmadi.

Çıkarken birde somurttu. Artık bundan bir fayda gelmez küser kadro dışı kalır 2 haftaya

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Taliscayla karşılaştıranlar vardı,talisca kaç maç tek başına aldırmıştır belli değil,tineri bizdende çok çekenler var

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş zamanlarını Adebayor' un videolarını izleyerek değerlendirsin, eğitimin yaşı yok!. 3-4 rakip futbolcunun arasında top hakimiyetini kaybetmeyip en uygun durumdaki kendi adamına topun nasıl aktarılacağına dair bir şeyler kapar belki...

Goller, asistler yaparak katkı sağlar umarım ama kendisi hakkındaki bir kanaatim değişmeyecektir. Çevre kontrolü konusunda bu kadar kötü bir futbolcudan bu seviyelerde ofansif orta saha oyuncusu olmaz...

Nasıl yani üstad, ilk yarıda semazen gibi kendi ekseni etrafında dönüşlerini beğenmedin mi sen şimdi? :(
Hala dönüyor olabilir bu arada, bir kontrol etmek lazım.

Tudorla birlikte forum tarihinin en hicbir sey yapmadan ovulen adami.

Ben bu herife laf soyleyince bana "Oyle deme asistin asistini yapiyo" diye salak salak istatistik verenlerle kayniyordu buralar !!

26 milyon euroluk kazik !!!

Dursun-Tudor-.Belhanda-Lato birlikte postalayalim bu ise yaramazlari.

Ben bu herife laf soyleyince bana "Oyle deme asistin asistini yapiyo" diye salak salak istatistik verenlerle kayniyordu buralar !!

26 milyon euroluk kazik !!!

Dursun-Tudor-.Belhanda-Lato birlikte postalayalim bu ise yaramazlari.

2-3 kişi yaw onu diyenler. Aslında onlar da Belhanda'nın ne mal olduğunu anladılar da "R" yapamıyorlar.

Ilk yarida sag bekte ne kademeye girdi ama degil mi dostlar?Mest oldum orada.

Forvetler asistlerini yemeseydiler, o uzaktan vurduğu onlarca şutların bir kaç tanesi gol olsaydı maçın adamı olurdu.
Ama en azından mağlubiyeti kabullenmeyip her topu takım arkadaşlarından istedi.

hoca kanada hapsettiğinde oynayamıyor belli ki. Tudor hoca takıntılı...

Normalde iyi olan fernando - mariano - gomis - belhanda - maicon(özellikle) gibi adamlar bile rezil rüsva oldular bu maçta

Belli ki doğru düzgün hiç hazırlanmamışlar maça Tudor 'da suç olduğu kadar bu topçularımızda da suç var

Döne döne Nirvana' ya ulaşmış olabilir, gerçek amacı bu muydu yoksa?:confused::oley::red:

Belki de, bilemeyiz :oley:
Ama şu anda bazılarına, "Belhanda aslında Galatasaray taraftarına gerçek mutluluğun ne olduğunu göstermeye geldi, o bir üstad" şeklinde savunma yapma imkanı verdin :red:

Bundan hic birsey olmaz, buyuk mac kazandirmaz, anca kucuk takimlara karsi show yapar

Yazik, verilen o milyonlara yazik, o parayla dunya yildizi alinirdi

Maça iyi başladı ama takımla birlikte o da mallaştı

penaltıyı güzel hazırladı

fan videolarında yer alsın diye yaptığın hareketleri bizim yarı sahada yapma bari

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt