#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Girin bakın transfertmarkt a bu adamın en süper geçirdiği sezondaki istatikleri Sneijder in bizdeki en kötü sezonuna eşit. Bundan ne köy ne kasaba olur kiev iyi kitledi diyecemde onlar 9 milyon Euro nun %60 ini anca almıştır geri kalan malum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Girin bakın transfertmarkt a bu adamın en süper geçirdiği sezondaki istatikleri Sneijder in bizdeki en kötü sezonuna eşit. Bundan ne köy ne kasaba olur kiev iyi kitledi diyecemde onlar 9 milyon Euro nun %60 ini anca almıştır geri kalan malum

Ama savunmaya yardım ediyor.
Ama pres.. :(

Sneijder'in göbeği > bu adam

bu adam kendi mevkisinde ve iki gercek kanatla oynadigi mac sayisi simdiye kadar 3

1-rezil östersunds maci. orta sahada tolga-selcuk vardi.

2-karabük maci. karabük hakemin yardimiyla gol atsa bile en efektif macimizi oynamistik ofansif olarak.
sacma sapan linnes-latovlevici degisikligine kadar en ideal kadromuzu bu macta görmüstük.

3-kagit üstünde konyaspor maci. tudor gidip feghouliyi filan ikinci forvet olarak oynatmisti sacmalayip. dizilisi berbat etmisti.

tudor hicbir sekilde dogru oyuncularla oynatmiyor bu adami. bu gün nerede oynadi kimse anlamadi mesela. sacma sapan islerin kurbani oluyor biraz da.

Ama savunmaya yardım ediyor.
Ama pres.. :(

Bu adam son 2 yıldır bedava kiralanan birisi. Nice de maaşının 100% unu bile nice vermiyormus.
Biz buna
8 milyon Euro + 2 milyon Euro bonus.
Mac başı para ile 3.8 milyon Euro dan fazla bir rakamdan 4 yıllık kontrat imzalamisiz.
Maliyeti 26 milyon Euro tam.
Belkide Galatasaray tarihinin en büyük kazigidir.

Ünal Aysal yarı fiyata imzalasaydi bu rakamlara buralarda isyan çıkardı. Dursun alınca birşey yok.

Son düzenleme:
Bu adam son 2 yıldır bedava kiralanan birisi. Nice de maaşının 100% unu bile nice vermiyormus.
Biz buna
8 milyon Euro + 2 milyon Euro bonus.
Mac başı para ile 3.8 milyon Euro dan fazla bir rakamdan 4 yıllık kontrat imzalamisiz.

Belkide Galatasaray tarihinin en büyük kazigidir.

Ünal Aysal yarı fiyata imzalasaydi bu rakamlara buralarda isyan çıkardı. Dursun alınca birşey yok.

Olsun renktaş sen yine de kazık falan deme, sonuçta adam savunmaya yardım ediyor. Unutma ki 10 milyon euroluk bir 10 numaranın yapması gereken tek şey savunmaya yardım etmektir. Bir de ligin dandik takımlarına karşı kendi sahasında -ligin en önemli maçında atıldığı için, kendisini affettirmek adına- bir şeyler yapar. Başka bir numarası olmasa da olur.

Son düzenleme:
verilen para daha fazla lakin sabirli olmakta faide var
su ana kadar feghulinin de bir numarasini gormedik
bence bugun iyi oynayan yoktu ama kotulerin de en iyisi bu herif olabilir. hizli oynamaya calisti ortada ve onceki maclara gore az hata yapti. malesef etrafinda bir sey bulamayinca etkili olamadi.
adamin onunde gomis haric tolga eren ve ndiaye var. saka gibi birsey yani

Bırak İgor' u filan da buraya gel Adem Çakar!...Meydanı boş bulduk, uzmanlık alanın olan oyuncu hakkında yine atıp tutuyoruz, haddimizi aşarak!:DD...

Şöyle ''Topa karşı'' filan de, alakası olsun olmasın uzun parağraflar döşe, araya birkaç Almanca-İngilizce tabir sıkıştır da aydınlat bizi muhterem. Olmuyor böyle!:hat::asd22::D...

Fena değil ama çok basit top kayıpları yapıyor üst düzey topçu bu kadar rahat top kaybedemez kredisi tükeniyor artık..

Bir gereksizler silsilesine tomarla para veriyoruz

sneijder i futbol birakti , kendine bakmadi , perisan haldeki adama dunyalari oduyorduk

ondan kurtulduk derken bu gereksizle 5 sene sozlesme imzaladik , kendine verilen para yetmezmis gibi klubune 8-9 odedik . Inanilmaz bir sey

kazik demiyorum cunku bu adam oynar , yani yatayim parami alayim derdinde biri degil , tamam degil de , bu ayarda bir adama ne gerek var bu paralari veriyorsun

“Ama takım kötü yanında düzgün oyuncular olmayınca böyle oluyor”

Ulan insan utanır; bunu yazarken biraz olsun utanır. 10 numara demek yetenek demek, emek demek, sorumluluk demek, liderlik demek. Göbeğine! laf ettiğiniz Sneijder çünkü arkasında xavi ile iniesta ile oynadı! Yanında Ronaldo ile Messi ile oynadı!

Yasinler’le, Sabriler’le, Selçuklar’la, Baltalar’la, Semihler’le oynadığı sene 15 asist yapmış vicdansızlar. Bu iyi takımda mutlaka yer olmalı dediğimiz zaman adamı linç ettiniz aptal aptal capslerle adamı kilolu gösterdiniz. Şimdi gelmiş ne olduğu kim olduğu belli olmayan bir adamla kıyaslıyorsunuz. Egolu nankörler!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“Ama takım kötü yanında düzgün oyuncular olmayınca böyle oluyor”

Ulan insan utanır; bunu yazarken biraz olsun utanır. 10 numara demek yetenek demek, emek demek, sorumluluk demek, liderlik demek. Göbeğine! laf ettiğiniz Sneijder çünkü arkasında xavi ile iniesta ile oynadı! Yanında Ronaldo ile Messi ile oynadı!

Yasinler’le, Sabriler’le, Selçuklar’la, Baltalar’la, Semihler’le oynadığı sene 15 asist yapmış vicdansızlar. Bu iyi takımda mutlaka yer olmalı dediğimiz zaman adamı linç ettiniz aptal aptal capslerle adamı kilolu gösterdiniz. Şimdi gelmiş ne olduğu kim olduğu belli olmayan bir adamla kıyaslıyorsunuz. Egolu nankörler!!!

Bruma yok muydu ya da Podolski

Cozum basit . Eskiden moda olan tangocu sambaci hastaligindan 10 senede kurtulduk , 20 senede de bu 10 numara hastaligindan kurtulursak tamamdir

illa bu tip adamla oynayacaksak , teknigi bir tik geride olan ama dayanikli hirsli adam alacaksin

ballack gibi , hatta ufak tefek adam ama mata gibi , onu gectim eski okan buruk gibi

Arkadaşlar bu adamın tek başına yapacağı birşey yok. Topla buluştuğu anda görevini yapıyor zaten. Dünkü Maçta belkide birşeyler yapmaya çalışan tek adamdı. Diğer oyuncuların yaptığı hataların yanında hiçbirşeydi 2-3 tane önemli pas hatası. Siz gerçekten bu adama laf etmeye haZırlanıyorsunuz. Dün Fernando nun Emre olmamasına rağmen rezil oyunu. Aynı şekilde Ndiaye nin. Gomisin top kayıplarını, Tolga'nın yetersizliğini , eren in önde baskı dışında hiçbirşey yapmaması , maiconun çok kötü hataları ve genel olarak takımın kötü hali hakkında pek konuşmazken. Burada neler dönüyor. Başka oyunculara 3 mesaj yazılıyorsa burada 30 mesaj dönüyor.

tamam da kime asist yapacak bir topcu sneijder bruma podolski yasine yapiyordu mesela dun gomis eren tolga ndiaye oynadi. gidip de baltayla semih vardi demek adamin asist sayisini kuvvetlendirecek bir arguman degil ki

Geçen seneki takım daha iyi mi demek istiyorsun anlamadım? Geçen sene topu ileri taşıyamıyorduk. Ona rağmen adamın bir şeyler yapabildiğini görüyorduk. Ben kıyas yapmak istemiyorum hocam. Zaten kıyaslanmayacak kadar kalite farkı var. Benim bu mesajları atmamın sebebi bugünkü takımın kötü olduğu o yüzden Belhanda’nın başarısız olduğu yönünde yazılar yazılması.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt