#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın nihayet ne mal olduğunu anladınız sanırım.

"Sırf" Sneijder yerine geliyor diye istemediğimi söyleyenler vardı yazın. Hayır arkadaş bu astronomik maliyete değmez kazığın babasıdır diye istemiyordum.

sent via GSC

Belhanda -hal ve hareketleriyle o güveni vermiyor olsa da- daha yüksek mental ve fiziksel enerjiyle oynarsa katkı sağlayabilir, çok sayıda gol ve asist yapması imkansız değil yani...

Ancak kendisinin doğru profilde oyuncu olmadığını o durumda da söylemeye devam edeceğim. Çünkü oyun görüşü, aksiyon repertuarı ve çevre kontrolü oynadığı mevki için kısıtlı bir futbolcu ve bunlar takıma uyum ve form durumuyla çok az düzelebilecek özellikler...

Belhanda hakkındaki düşüncem özetle böyle. Bu mesaj burada dursun. Umarım sezon sonuna kadar 15 asist-10 gol gibi bir istatistik yakalar da tekrar değerlendiririz aklı başında Belhandaseverlerle...Şu ana kadar oynadığı gibi devam ederse, en kısa yoldan en az zararla kime pakatleyebileceğimiz dışında zaten konuşacak bir şey yok. İlle de beğenmek isteyenler var, belli ki ne kadar verimsiz olsa da olmadık argümanlar uydurarak beğenmeye devam edecekler kendi dünyalarında, yapacak bir şey yok...

Evet arkadaşlar Belhanda yerine Castro gelmeliydi futbol dahileri bunu ister çünkü

bu adamla sneijder'in adını aynı cümle içine koymak bile hata. geldiğinden beri aynı tantana. adama sorsaniz oda aynı cümleyi söyler, sneijder başka bir dünya bu başka. uçurum kadar fark var kiyaslamak yersiz, lütfen

Onu da gorduk 2 sene . Gercek su . Zorlama adamlar aliyoruz . Yok iste olmuyor , boyle adamlar kalmadi , digeri de nice te surunuyor

bu ondan beter . Vermeyin su paralari bu tip adamlara , almayin yeter artik

Liderlik ile uzaktan yakından alakası yok

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Daha once de soyledim, Lato Belhanda Tudor'u birlikte paketleyip derhal kulubumuzden def etmeliyiz.

Onu da gorduk 2 sene . Gercek su . Zorlama adamlar aliyoruz . Yok iste olmuyor , boyle adamlar kalmadi , digeri de nice te surunuyor

bu ondan beter . Vermeyin su paralari bu tip adamlara , almayin yeter artik

gecen sene istatistigine bak bi, kac gol atmis kac asist yapmis, sonra gel burda basarisiz olduguna bizi ikna et! sneijder cürük diye diye getirdittiniz bu adami alin ozaman tepe tepe kullanin!

gecen sene istatistigine bak bi, kac gol atmis kac asist yapmis, sonra gel burda basarisiz olduguna bizi ikna et! sneijder cürük diye diye getirdittiniz bu adami alin ozaman tepe tepe kullanin!

Ici bos mesajlara normalde cevap vermem ama sana bir kota acayim

ben burada bas bas sneijder gitsin bu adam da gelmesin dedim

hatta illa bu gelecekse bari sneijder kalsin bu gereksize bonservis verilmesin dedim

bu tip adamlarin hepsine karsiyim ben , yok maestro , yok sambaci tangocu , josue , sneijder , belhanda diego misimovic , elano .. hepsinin basi sonu ayni

buyuk para ode al elinde patlasin . Hic degismez

cok gorduk bu filmi . Onun icin sakin ola beni belhandaci yapma , lehinde tek mesajim yok

Bırak İgor' u filan da buraya gel @Adem Çakar!...Meydanı boş bulduk, uzmanlık alanın olan oyuncu hakkında yine atıp tutuyoruz, haddimizi aşarak!:DD...

Şöyle ''Topa karşı'' filan de, alakası olsun olmasın uzun parağraflar döşe, araya birkaç Almanca-İngilizce tabir sıkıştır da aydınlat bizi muhterem. Olmuyor böyle!:hat::asd22::D...

Belhanda dün takimin en iyi oyuncusuydu, bunu tartismak bile abes. Ama futbolu bilmeyenlere anlatiyorum.

Yav Tudor büyük maçlarda kanatsız oynuyor, hücumda tüm yükü Belhanda'ya yüklüyor. Belhanda da 2-3 adamla marke edilince hareketsiz, statik kalıyor. Anlayın bunu artık neyinizle izliyorsunuz maçı

Çok vurdumduymaz. Kaliteli olduğunu biliyoruz ama mental problemleri var. Dikiş tutturamayan bir adamdı. Sorumluluk alamıyor. Maça çok iyi başladı aslında. Ama ilk golü yedikten sonra o da kayboldu.

Castro gibi süper ligde alt sıra takımlarında oynayabilecek bir adam ile. Belhanda gibi bir dünya çapında bir futbolcuyu kıyaslıyorlar. Klasmanları bile farklı. Adam neredeyse tek başına Montryi şampiyon yaptı lig 1 de. Mvp oldu. Şaka gibi kıyaslama. Castro ne bok yemiş ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt