#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani ?

Lig 1 de en değerli olmuş bir oyuncuyla Castro'yu mu karşılaştıracağım bırak şimdi

Belhandanın faydasız olması bu gerçeği değiştirmiyor

Yahu banane faydalı mı faydasız mı ? İkisinin aldıkları paraya bak, ondan sonra konuş. Tutup da bir şirkette genel müdürü işten çıkarınca yerine gidip sıradan bir elemanı koymazsın zaten.

Castro gibi süper ligde alt sıra takımlarında oynayabilecek bir adam ile. Belhanda gibi bir dünya çapında bir futbolcuyu kıyaslıyorlar. Klasmanları bile farklı. Adam neredeyse tek başına Montryi şampiyon yaptı lig 1 de. Mvp oldu. Şaka gibi kıyaslama. Castro ne bok yemiş ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şöyle bir mantık olabilir mi ya :D E ulan sneijder kim belhanda kim? Ne diye Sneijder'i savundukça Belhanda'yı savunmaya çalıştınız?

Oglum siz degil miydiniz yahu Sneijder'in basarilari geride eskide kaldi vs diye burada konusan. Ne oldu da simdi Belhanda nin yillar önce yaptigi seyleri savunuyorsunuz.

Bana ne yillar önce Montpellier'i sampiyon yapmasindan. 6-7 sene önceki olayin ne alakasi bugün ile. Yapyanlis bir tercih oldugu ve kocaman bir kazik yedigimiz gercegini degistirmiyor 6-7 sene önce Montpellier'i sampiyon yapmasi.

Belhanda dünya capinda ha. Bokunu cikarmayin.

Şöyle bir mantık olabilir mi ya :D E ulan sneijder kim belhanda kim? Ne diye Sneijder'i savundukça Belhanda'yı savunmaya çalıştınız?

La ben 100 defa dedim. İyi bir Sneijder 50 tane Belhanda eder. Ancak Sneijder bitik bitik. Bitik Sneijder ise GS seviyesi bir takımın kapısından bile giremez. O yüzden gitmesi çok doğruydu, Belhanda yı Sneijder den bağımsız savunuyorum. Çünkü kaliteli ve yetenekli bir futbolcu. Son 2 senede bu denli bir orta sahamız yoktu. Hepsi bitikti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk gibi olmayacağı ne malum :D

Bize gelen futbolu unutuyor

Şu Türüç ve Akbaba'da olması bari

En azindan bonservissiz ve yillik ucreti dusuk olacagi icin istedigimiz zaman dehlerdik.Simdi Belhanda'yi satisa cikarsak biraz zor satariz gibi duruyor Dunya Kupasi'nda is yapmazsa.

Oglum siz degil miydiniz yahu Sneijder'in basarilari geride eskide kaldi vs diye burada konusan. Ne oldu da simdi Belhanda nin yillar önce yaptigi seyleri savunuyorsunuz.

Bana ne yillar önce Montpellier'i sampiyon yapmasindan. 6-7 sene önceki olayin ne alakasi bugün ile. Yapyanlis bir tercih oldugu ve kocaman bir kazik yedigimiz gercegini degistirmiyor 6-7 sene önce Montpellier'i sampiyon yapmasi.

Belhanda dünya capinda ha. Bokunu cikarmayin.

Dikkat edersen burada iki oyuncu karşılaştırılıyor o yüzden öyle bir ifade kullanıldı

Ayrıca Sneijder olayı bitti gitti hala uzatmanın manası ne ? Savunduğunuz kadar iyi olsaydı bugün Nice yine liderliğe oynardı,kadroda sürekli olurdu

En azindan bonservissiz ve yillik ucreti dusuk olacagi icin istedigimiz zaman dehlerdik.Simdi Belhanda'yi satisa cikarsak biraz zor satariz gibi duruyor Dunya Kupasi'nda is yapmazsa.

Biz şampiyon olalım. Fas gruptan çıksın. 15-16m en az. Belhanda zaten katkısı var. Bizde takım olarak daha iyi olursak Belhanda da çok daha iyi olacaktır. Şampiyon lük geldiğinde ise zaten fiyatı artacak. Fas ta da başarılı olursa 15-16 satarız en az.

Hâlâ sneijder
Hay sneijderinize

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maliyet bakımından gerçekten berbat bir tercih ona katılıyorum lakin o kadar gömdüğünüz kadarda kötü değil

La ben 100 defa dedim. İyi bir Sneijder 50 tane Belhanda eder. Ancak Sneijder bitik bitik. Bitik Sneijder ise GS seviyesi bir takımın kapısından bile giremez. O yüzden gitmesi çok doğruydu, Belhanda yı Sneijder den bağımsız savunuyorum. Çünkü kaliteli ve yetenekli bir futbolcu. Son 2 senede bu denli bir orta sahamız yoktu. Hepsi bitikti.

Bitik Sneijder yine 10 Belhanda eder. Çok zorlama.

Ya Fas'taki gibi sol açik oynatip yaninda Ziyech gibi gerçek bir oyun kurucu oynatacaksin yada Belhandayi ortaya çekip yanina dikine giden 2 kanat oyuncusu vereceksin abi bu kadar basit...sen ileri 2 statik forvet koymusun arkasinda 4-4-2'de nasil oynayacagini bilmeyen bir Fernando-Badou ikilisi taktiksel anlamda rezil oldu orta sahada...mesela Tolga'nin bu duzunde sol açik oynamasinin imkansiz oldugunu görmek için Pep Guardiola olmana gerek yok.

Apo zaten defansif oyun planini Gomis ve Belhanda uzerine kurmus. Zaten bu ikilinin baglantisini kopardinmi Galatasaray takiminin basit ve düzensiz bir takim oldugunu ifsa etmek zor degil. Aynisini Riza'da yapti.

Artik Tolga'yi kesme zamani gelmistir zira oyun içinde katkisi sifir...Garry'i sag kanada tekrar monte edip Mariano'yla kimyasini bozmamak gerekir. Sonra Feghouli döndugunde kendisine sol açigin kilidi teslim edilmelidir. Oyun akisinda bu ikilinin yeri bol bol degistirilirse Belhanda'nin kaliteside ortaya çikar.

Biz şampiyon olalım. Fas gruptan çıksın. 15-16m en az. Belhanda zaten katkısı var. Bizde takım olarak daha iyi olursak Belhanda da çok daha iyi olacaktır. Şampiyon lük geldiğinde ise zaten fiyatı artacak. Fas ta da başarılı olursa 15-16 satarız en az.

En fazla aldigimiza satariz.Onu bile sanmiyorum.

Maliyet bakımından gerçekten berbat bir tercih ona katılıyorum lakin o kadar gömdüğünüz kadarda kötü değil

Benim gordugum en kotu sut atan 10 numara.Topun ayagina yakistigini da dusunmuyorum.

Belhanda'yı kısaca özetlemek gerekirse; yetenekli, hırçın, sorumsuz, istikrarsız.

Dönüp dolaşıp da Sneijder'e getirmeyin şu mevzuyu. İllaha biriyle kıyas tutacaksanız eğer rakip takımların 10 numaralarıyla kıyaslayın. Talisca'yla, Oğuzhan'la falan kıyaslayın.

Bitik Sneijder benim bile 10 katım etmez. Bir amatör bir sporcu olarak o göbekli hali kadar bende oynarım. Belhanda şuan Sneijder den yaşı itibariyle özellikle kat kat iyi. Geçen seneki nice ile bu seneki nice den bunu anlayabilirsiniz.

Geçen seneki Nice, Seri'nin eseri geç Belhanda işlerini :D

Futbol bilginiz olmadığı için kafadan sallıyorsunuz işte. Sneijder koşan, çalım atan 10 numara olmadı hiçbir zaman. Bu adamı 3. bölgede topla buluşturacaksın o da golü hazırlayan asisti yapacak. Oyun sıkıştığı zaman oyunu açacak alanı boşaltacak bir oyuncu.

Siz Sneijder'den hep çalım her maç 1-2 gol beklediniz. Bu Melo ve Selçuk gününde olduğunda bu adam nasıl futbol oynuyordu? Yaşı ile alakası yok. Çünkü geri dönme derdi yok arkası sağlamdı. Topu ona getiriyorlardı o da görevini yapıyordu.

Bu adamın arkasına Fernando ve Ndiaye'yi koysaydık şu an net 10 asist 3-4 golü vardı. Gomis beslenmesi gereken bir adam ve arkasına Sneijder gibi bir adam lazım.

Geçen seneki Nice, Seri'nin eseri geç Belhanda işlerini :D

Futbol bilginiz olmadığı için kafadan sallıyorsunuz işte. Sneijder koşan, çalım atan 10 numara olmadı hiçbir zaman. Bu adamı 3. bölgede topla buluşturacaksın o da golü hazırlayan asisti yapacak. Oyun sıkıştığı zaman oyunu açacak alanı boşaltacak bir oyuncu.

Siz Sneijder'den hep çalım her maç 1-2 gol beklediniz. Bu Melo ve Selçuk gününde olduğunda bu adam nasıl futbol oynuyordu? Yaşı ile alakası yok. Çünkü geri dönme derdi yok arkası sağlamdı. Topu ona getiriyorlardı o da görevini yapıyordu.

Bu adamın arkasına Fernando ve Ndiaye'yi koysaydık şu an net 10 asist 3-4 golü vardı. Gomis beslenmesi gereken bir adam ve arkasına Sneijder gibi bir adam lazım.

Sneijder o fizikle anca 4-5 maç oynardi zar zor

belhanda birde dunya kupasina gidecek bu yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt