#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste senin kisiligin ancak bu kadar. Demek Sneijder sana öyle bi cakmis ki, acisi hala cikmamis. Kendinle celisiyorsun. Volkan bile bu kadar sasirmamisti golleri yediginde.

Hala ögrenemiyeceksin insan gibi konusmayi, bukadar tartaklandiktan sonra da ögrenememissin. Sarf ettigin sözleri adeta bir muz gibi yutup, geri gelmissin, kisilik sahibi evladim. Kendini egit artik biraz.
Sana misal vererek, Elmander´in 10 golünün, Burak´in 20 golünden neden daha degerli oldugunu anlatabilirdim, ama seni egitme görevi bende degil. Umarim Nice maclarini izlerken, sende keyif aliyorsundur.

Benim tek sorum merak ettiğim şey. Bu adamı bonservis ile aldık demi hemde 10 milyon Euro ya. Bu adama biz niye 5 yıldır aldığı maaş tan 1.7 milyon Euro fazla bir anlaşma yaptık. Kiev deki maaşını versek 2 milyon Euro gelmeyecekmiydi? Bonservisi elinde bulunan birisi olsa anlarım. Bizden başka bir talibi bile yoktu. Nice in parası mi yoktu istese alırdı.

Yok arkadaş düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Benim tek sorum merak ettiğim şey. Bu adamı bonservis ile aldık demi hemde 10 milyon Euro ya. Bu adama biz niye 5 yıldır aldığı maaş tan 1.7 milyon Euro fazla bir anlaşma yaptık. Kiev deki maaşını versek 2 milyon Euro gelmeyecekmiydi? Bonservisi elinde bulunan birisi olsa anlarım. Bizden başka bir talibi bile yoktu. Nice in parası mi yoktu istese alırdı.

Yok arkadaş düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor.

Biz almasak Sevilla alıyordu. Hiç mi takip etmiyorsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aydin bunu sende yapiyordun ama. Birak Lig 1in en degerli olmus oyuncusunu, Sampiyonlar Ligini kazanmis Sneijderi zaman zaman ligin vasat oyunculariyla kiyasliyordun, bu kadar para aliyorken X oyuncu su kadar aliyor diyordun bu simdi yazdigini söyleyenlere. Simdi kendin Belhandaya ayni taviri sergiliyorsun, celiski bu. (Belhanda elestirilerinden bagimsiz yaziyorum bunu, pek katilmiyorum elestirilere)

Hayirdir? Kücük takimlara ve duran toplardan yapilan assistler sayiliyormu birden? Cabuk degisti fikrin heralde. Simdi 100 sayfa cevap verir bi halt anlasilmaz.

X oyuncu dediğin bir Ndiaye ile kıyasladım

Oda 11 gol atıp yıldızlaştığı sezondu

Onu yapmamın asıl sebebi ise sende biliyorsun Türkiye'den yabancı alınmaz,hepsi çöptür bakış açısıydı

X oyuncu dediğin bir Ndiaye ile kıyasladım

Oda 11 gol atıp yıldızlaştığı sezondu

Onu yapmamın asıl sebebi ise sende biliyorsun Türkiye'den yabancı alınmaz,hepsi çöptür bakış açısıydı

Hakliydin. Ama insanlarin gözünün önünde beton oldugu icin göremedi. Tel tel dökülen bir futbolcu ile ilgili, hala dünyanin en iyi hücum orta saha oyuncusu muamelesi yapan insanlar ile tartismanin bir sonucu yoktur.

Hala ögrenemiyeceksin insan gibi konusmayi, bukadar tartaklandiktan sonra da ögrenememissin. Sarf ettigin sözleri adeta bir muz gibi yutup, geri gelmissin, kisilik sahibi evladim. Kendini egit artik biraz.
Sana misal vererek, Elmander´in 10 golünün, Burak´in 20 golünden neden daha degerli oldugunu anlatabilirdim, ama seni egitme görevi bende degil. Umarim Nice maclarini izlerken, sende keyif aliyorsundur.
Sen benim konusmami birak. Amacim senin ne kadar celiskili karaktersiz ve bos lafli insan oldugunu ortaya cikarmakti. Kendin cikardin sagolasin.

Sneijder Hagiden sonra en efsane en büyük oyuncumuzdur.

Ama adam bastonla geziyor hala Sneijder diyorsunuz idiotmusunuz

Biz almasak Sevilla alıyordu. Hiç mi takip etmiyorsun.

He Sévilla nin parası yoktu biz aldık. 100 tane topçu ya teklif gelse Galatasaray-Sevilla arasında 98 i düşük maaşa bile olsa la liga yi Sevilla yi seçer sen neden bahsediyorsun.
Adamlar Banega yi aldı Nolito yu aldı. Kjaer e bile 12-13 milyon Euro para verdiler bir Belhanda yi almadılar. Yada almakmi istemediler.

Sen benim konusmami birak. Amacim senin ne kadar celiskili karaktersiz ve bos lafli insan oldugunu ortaya cikarmakti. Kendin cikardin sagolasin.

Bari fake accountundan cikip, gercek hesabin ile yazma cesaretine erisebilmissin sonunda. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun herzamanki gibi. Takim savunmasini dinamitleyen topcularin, bos istatistikler ortaya cikardigini Burak Yilmaz´dan beri yaziyorum. Hatta farkli sporlarda bile yazdim (NBA/ENES).

Bu arada, bir kere daha afiyet olsun.

He Sévilla nin parası yoktu biz aldık. 100 tane topçu ya teklif gelse Galatasaray-Sevilla arasında 98 i düşük maaşa bile olsa la liga yi Sevilla yi seçer sen neden bahsediyorsun.
Adamlar Banega yi aldı Nolito yu aldı. Kjaer e bile 12-13 milyon Euro para verdiler bir Belhanda yi almadılar. Yada almakmi istemediler.

4-5 farklı kaynak zaten haberini yaptı tr de. Yurtdışı kaynaklar da da yazıyordu. Sonradan vazgeçtiler. Sevilla ile görüştü Belhanda.

Iki haram yiyiciyi birbirine savunurken olan klubun parasina oluyor sefasini 2 si surdu / suruyor

uyanin artik

Tudorla birlikte forum tarihinin en hicbir sey yapmadan ovulen adami.

depositphotos_3430863-stock-photo-3d-tick-sign.jpg

hayda :D
[FONT=&quot]Younes Belhanda : "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"[/FONT]

hayda :D
[FONT="]Younes Belhanda : "Yaşımın biraz ilerlemesinden dolayı, eski meziyetlerim aynı seviyede değil.Herve Renard ile olan görüşmemizde kendisi beni 10 numara olarak değilde 8 numara olarak kullanmak istediğini söyledi, sonrasında ise takımın en çok top kazanan isimlerinden biri oldum"[/FONT]

Hocam bu demeci nerede vermiş onuda belirtseydin. Fas ta 8 numara oynuyor fakat böyle bir demec olduğunu düşünmüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt