#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav birde paragraf paragraf sözde Sneijder'den iyi yönlerini yazıyorlardı bazı futbol ulemaları asdasdlakas gerçekten yazık ya ulan bu adamın hayatındaki en büyük başarı Sneijder ile aynı cümle içerisinde yer alabilmek olur yetenek olarak ise yanına yaklaşabileceği herhangi bir özellik yok en dip halinin dibinden bile beter.

83 ve 90 artı 1 deki pasların ile seni sevmeyenleri Üzdün
Bugün vasattin daha çok konsantrasyonunu yukseltmeli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar yazıyorum

yeteneksiz ve laubali

2-0dan sonra şova yöneldi...baya bi düşüşte ama isteği yok en kötüsü.düzelir umarım.tek çare gol atması bence.

Haftalardır net bir yorum yapmak için bekliyordum ve ılıman konuşuyordum ama yok aga 9 milyon sağlam girdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

her seyi gectim karekter olarak da berbat
bir karekteri var ama bunu kullanamiyor
gaza gelip kendini attiriyor tam tersini yapabilecegi halde

üce bese bakmadan sutlasinlar bunu
bize winner bir 10 numara lazim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son 10 dakka oynaması gerektiği gibi oynarken 80 dakika topu ezmekten ve malca paslardan dolayı kötü formunu devam ettirdi

Sneijder köy takımlarına karşı istatistik yapıyor diye algı oluşturulmuştu buda köy takımlarına karşı pas hatası yapıyor bolca..

Son 10 dakka oynaması gerektiği gibi oynarken 80 dakika topu ezmekten ve malca paslardan dolayı kötü formunu devam ettirdi

Maçı iplemiyor ki. Adam bitsede gitsek gibi oynadı ilk dakikadan beri. Son 10 dakikada 2 tane pas atayım bari dedi attı gitti. Niye böyle anlamıyorum. Mental olarak gerçekten problemli.

Baya bi odunmus ya la bu adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi pas haric bir bok yapmadi.. Rakibin kontralarina yardimci oldu.. Ölü, bacagi kopmus bir Sneijder bugün 2 gol +4 assist yapmisti bu defansa karsi. Gidin kisin getirin Sinoyu 1 seneligine

övülecek bir iş yaptı mı koca maçta hayred birşey yani bela ettiler başımıza ıslak odunu alıp odaya kapatık melonun rierayı dövdüğü gibi pataklayacaksın bak bakalım o zaman nasıl oynuyor.

Maçı iplemiyor ki. Adam bitsede gitsek gibi oynadı ilk dakikadan beri. Son 10 dakikada 2 tane pas atayım bari dedi attı gitti. Niye böyle anlamıyorum. Mental olarak gerçekten problemli.

Bırakın kardeşim cımbızla bir şeyler çekip iyi şeyler yazma çabasını. Son 10 dakika maç 1-0 Alanya Allah ne verdiyse saldırmaya çalışıyor, defansta 2 kişi bırakmışlar araya attığın her top gol pozisyonu olur zaten. Ben girsem o sırada oyuna, forvetimi kaleciyle karşı karşıya bırakan top atarım 2 tane. Maç 0-0 iken Serdar'ın attığı pası atıyor mu atamıyor. 10 numara olsam utanırım.

1-0'ken yine salakça bi geri pas attı alanyalı araya girse boş kaleye yuvarlayacaktı.

Faslı Yasin Öztekin bu herif başka açıklaması yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt