#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahtekar,yallah fasa

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderin götlü göbekli haline portakal ver belhandadan iyi oynar.İlk maçlarda ipliyor diye seviniyordum bende kendimi kandırmamda bitti .
altin-portakal-ve-portakallar--198089.jpg

2019'a kurallar da değişiyor. Gitmeli mi acaba sene sonu ? Lato'yla beraber gidebilir mesela. 13 hafta geçti hala aynı şeyü

Bırakın kardeşim cımbızla bir şeyler çekip iyi şeyler yazma çabasını. Son 10 dakika maç 1-0 Alanya Allah ne verdiyse saldırmaya çalışıyor, defansta 2 kişi bırakmışlar araya attığın her top gol pozisyonu olur zaten. Ben girsem o sırada oyuna, forvetimi kaleciyle karşı karşıya bırakan top atarım 2 tane. Maç 0-0 iken Serdar'ın attığı pası atıyor mu atamıyor. 10 numara olsam utanırım.

Ben nerede iyi birşey yazdım :D Buradan iyi birşey anlıyorsan problem sende. Ayrıca son yazdığın rastlantısal bir olay. Geçen sene osmanlı maçında 92 de semih deplasmanında gol atıp puan almamızı sağladı. Maç 2-1 di. 2-2 oldu.Şimdi o maçtaki hucumcular utanmasımı gerekiyor.

Rezil oynadi da sonda diri kaldi ilginc bi sekilde, sonra da Garye guzel bir pas atti
ama adam olmasi sart

Beyler Vasat falan değil kötü. Attığı pasların çoğu rakibe gitti. Adamın attığı basit paslar bile sıkıntılı, ya çok yavaş ya isabetsiz. Şut konusu zaten başlı başına bir problem. Defansif katkısı çok deniyor ama Adam sahada dolanıyor, hemde bu ilk sefer değil. Kötü, bir iki maç dışında katkısı yetersiz.

Son düzenleme:
Ben beğendim ve her zaman da beğendim bı oyuncu ölüsü bile yetiyor sahada o derece

Ben nerede iyi birşey yazdım :D Buradan iyi birşey anlıyorsan problem sende. Ayrıca son yazdığın rastlantısal bir olay. Geçen sene osmanlı maçında 92 de semih deplasmanında gol atıp puan almamızı sağladı. Maç 2-1 di. 2-2 oldu.Şimdi o maçtaki hucumcular utanmasımı gerekiyor.

Maçı iplemiyor ki. Adam bitsede gitsek gibi oynadı ilk dakikadan beri. Son 10 dakikada 2 tane pas atayım bari dedi attı gitti. Niye böyle anlamıyorum. Mental olarak gerçekten problemli.

Maç başına istese 50 tane kilit pas atarmış da bugün canı istememiş ama son 10 dakika 2 pas atayım demiş paşamız demiş modunda yazmışsın işte.

Verdiğim örnekle seninkinin alakası yok. Defans adamı yeniksen son dakikalarda ileri çıkar, duran topta ileri çıkar gol atma şansı vardır. Ama sen 11-12 maçta 10 numara olarak oynayıp, bu maçların yarısında bile oynamamış stoperin 10 numaranın atması gereken pası atıyorsa evet utanmalı.

Açıkladım ama verdiğin örnekle yola çıksak bile Maicon'un skor katkısı > Belhanda. Yine utanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt