#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüşüm değişmedi, bu adam Galatasaray'ın 10 NUMARASI OLAMAZ!

Herşeyin ustune cekelım 1 sunger son kez 1 başlık acılsın belhanda ıcın yenı 1 sayfa acalım derım.

Bu adam sneijderin stresini yenı attı bunu gözlerınden gördum gol attıktan sonra tüm hissiyatı verdı bana

Hayatında mahalle maçında bile oynayan adam bu herifin takıma ne kadar zarar verdiğini anlar da açıklamaya üşeniyorum. Düşünsene tam bek oyuncususun 50 metre depar atmışsın bu şopar topu kaybediyor hop geriye koş. Böyle zibilyon tane pozisyonu var, takımda oynayan diğer oyuncularında hevesini kırıyorsun, motivasyonunu bozuyorsun. Burak oynarken de aynı boku anlatmaya çalışıyordum da ilerizekalı arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyordu. Böyle oyuncular etrafındakileride muazzam düşürüyor. Bu herifin etrafını oynatması lazım kendi bile oynamaktan aciz komik bir futbolcu.

Direkt tüm sülalesine söverim.

Herşeyin ustune cekelım 1 sunger son kez 1 başlık acılsın belhanda ıcın yenı 1 sayfa acalım derım.

Bu adam sneijderin stresini yenı attı bunu gözlerınden gördum gol attıktan sonra tüm hissiyatı verdı bana

Hadi açsınlar Sifirdan peki haftayada sana bu sözleri yedirirse?
O zaman sözde futbolcu belhanda diye başlık değişsin kabul edecekmisin. Haydi gel seninle bu hafta için iddialaşalım. Haftaya iyi oynarsa ben gelip özür dileyecek ve 2. Yarının ilk maçına kadar hatada yapsa takımıda yaksa hakkında yorum bile yapmayacağım. Aksi olursa sende bir daha bu adamı savunmak için gözünde gördüm. Şino baskısı şu bu demeyecek ve bu adamın boş beleş bir adam olduğunu kabul edeceksin.

Uyarmı sana?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi açsınlar Sifirdan peki haftayada sana bu sözleri yedirirse?
O zaman sözde futbolcu belhanda diye başlık değişsin kabul edecekmisin. Haydi gel seninle bu hafta için iddialaşalım. Haftaya iyi oynarsa ben gelip özür dileyecek ve 2. Yarının ilk maçına kadar hatada yapsa takımıda yaksa hakkında yorum bile yapmayacağım. Aksi olursa sende bir daha bu adamı savunmak için gözünde gördüm. Şino baskısı şu bu demeyecek ve bu adamın boş beleş bir adam olduğunu kabul edeceksin.

Uyarmı sana?

Böyle avatarı olan bırını kale almam avatarını degıstırırsen teklıfını dusunurum

Yerine illa bir karakter sikintili Arap alinacaksa Hatem Ben Arfa alinsin

En azindan o cok yetenekli

Böyle avatarı olan bırını kale almam avatarını degıstırırsen teklıfını dusunurum

Ben seni o avatar ile kaale almışım da sen benimi almıyorsun? Bak ben sneijder bundan iyi şu bu demedim. Sen bir daha bahane sunmayacaksın dedim. Bu adam futbolcu değil diyorum. Sen alakasız şeylere sığınıyorsun.
Eski avatarım silinmemiş olsa onu tutardım. Ama silindi. Elimde de Yok. Artı bu avatarı ben uzun zamandır kullanıyorum. Sneijder gitti diye değil.

Son düzenleme:
4 sene önce, topun gerisinde Drogba var ve o kullanıyor diye kızıyorduk. Şimdi Yasin, Belhanda, Rodrigues. :red:

Şimdi bir kaç kişi diyecekki 10 numara olmakla frikik atmak arasında nasıl bir bağlantı var, frikik apayrı bir meziyet. Eyvallah ama 10 numara dediğin adam topu en iyi şekilde kullanma becerisine sahip, topa en iyi yön verecek adam olmalı, yani öyledir normalde. Ben 10 numara olsam, ben varken, Garry Rodrigues ile Yasin frikik atsa utancımdan yerin dibine girerdim. (Garry ayaklarına hakimiyet konusunda o kadar kötü bir herif ki, 10 kişiyi geçip son pası vermeyi beceremeyen bir adam, bu adam bizim 10 no'dan topu alıp frikik atıyor)

Yerine illa bir karakter sikintili Arap alinacaksa Hatem Ben Arfa alinsin

En azindan o cok yetenekli

Wesley gibi bir 10 numarayı çok arayacağız gibi, özellikle fener derbisini kazandırdığı maç, ne sevindirmişti beni..

Son düzenleme:
Ben seni o avatar ile kaale almışım da sen benimi almıyorsun? Bak ben sneijder bundan iyi şu bu demedim. Sen bir daha bahane sunmayacaksın dedim. Bu adam futbolcu değil diyorum. Sen alakasız şeylere sığınıyorsun.

sneijder gittigi takımda kac mac oynamıs kac asist gol yapmıs yazarsan sevınırm. Bitmıs gıtmıs adamları buraya yazmanın anlamı yok belhandayı desteklemek gerek

sneijder gittigi takımda kac mac oynamıs kac asist gol yapmıs yazarsan sevınırm. Bitmıs gıtmıs adamları buraya yazmanın anlamı yok belhandayı desteklemek gerek

Arkadaşım hastamısın? Adamı mesajına yazan sensin bende iddiaya girelim diyorum. Sen bunu söyleme çünkü Ne şino ile alakası var bunun beceriksizliğinin nede başka şeyle. Ben sana senin sözün üzerinden cevap verdim. Şimdi dönmüş bana şino kaç gol attı diyorsun. Takip etmiyorum. Galatasaray’dan ayrılmış kimseyi takip etmedim. Etmeyi düşünmüyorum. Ve benim belhanda özelinde sıkıntım 10 numarayı taşıması değil 10 numara olamayacak birisi olması...
Hala anlamadıysan kendi yazdığın kısımdan başla oku? Ha yine anlamazsan seninle alakalı sıkıntıyı çözecek yer ben değilim. Gidip psikolojik destek al.

Bak buradan başladı seninle diyalog? Ve bugün bu adamın konusunda sneijder ile alakalı tek laf etmemiş bir adama şino kaç gol attı diyorsun. Valla 10 gol atsa bahane 100 atsa babana. Ama sana dert olıyorsa oturup izle maçlarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt