#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimya tutmayinca olmuyor. Ajax real inter ve bizde yaptiklari ortada.
De Jong mesela HSV, Milan,Cityde yaptiklari ortada bizde tutmadi.

Belhanda ise montepellier ve Nice de eh iste haric bi yerde tutanmadi
2012 deki Sneijdere veya Interdeki Sneijdere laf eden yok zaten ama Sneijder soyle Boyle dersen, neredeydi son 2 sezon diye sorarim rdas.
+ o performans Île zaten Nice de bile ilk 18 e giremiyor 11 i gectim

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zorla Sneijderi bu konuya sokuyorsunuz . Belhandayi gecen sezondaki takima koy , Bruma haric kimle oynayacak ? Ana avrat düz gecersin. Ayni Sinoyu bu takima koy sana 2 katini verir .

Bunların hepsi bilinmez şeyler ne malum Sneijderin bu takıma uyacağı ki fizik olarak yetersiz olduğu aşikar,Geçen seneki takımda Belhanda harikalar yaratamazdı ama katkı sağlayamazdı da diyemeyiz bunların hepsi ucu açık şeyler,Ki geçen seneki takımın forvet hattı bu yılkiyle benzer seviyedeydi arka taraf kötüydü sadece ki attığımız golden anlaşılıyor bu.

Bu adamın yeri Sol kanat 10 numara oynayamaz dikkat ettiyseniz güzel ortalar kesiyor soldan keseceği ortalar etkili olacaktır bir nebze de olsa 10 numaraya Ndiaye çekilmeli ve geri ortasanın 2lisinde Fernando ve Selçuk oynamalı (son zamanlarda fena oynamıyor).

Bunların hepsi bilinmez şeyler ne malum Sneijderin bu takıma uyacağı ki fizik olarak yetersiz olduğu aşikar,Geçen seneki takımda Belhanda harikalar yaratamazdı ama katkı sağlayamazdı da diyemeyiz bunların hepsi ucu açık şeyler,Ki geçen seneki takımın forvet hattı bu yılkiyle benzer seviyedeydi arka taraf kötüydü sadece ki attığımız golden anlaşılıyor bu.

Belhanda bu takimda bile göze carpan en kötü oyunculardan bir tanesi. Gecen sezon foyasi tam cikardi

Bu adamın yeri Sol kanat 10 numara oynayamaz dikkat ettiyseniz güzel ortalar kesiyor soldan keseceği ortalar etkili olacaktır bir nebze de olsa 10 numaraya Ndiaye çekilmeli ve geri ortasanın 2lisinde Fernando ve Selçuk oynamalı (son zamanlarda fena oynamıyor).

:ka21:

Sampiyon yapip gidecektir.

arab reyiz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seninde yanındayız Belhanda,ikinci yarı sorumluluk aldın mücadele ettin bu takım için çok önemli bir futbolcu olduğun aşikar dahada iyi olacaksın,Maç 2-0 ken Tudor istifa diye bağıran adamlar ve Belhandanın kötü oynadığı her salise bu başlıkta soluğu alanlar aynı kimseler umarım o egolarını tatmin edemezler ve siz bizi şampiyonluğa götürürsünüz,Sneijder 1500 asist yaptı len diyenler alın işte size 2 gol 6 asist 40 kilit paslı Belhanda ama tabi Belhanda reziller rezili oyuncu ve bu istatistiklerde önemsiz,Oyun içinde katkılı derkende istatistiki açıdan kötü dersiniz istatistik gösterilirsede oyun içinde kötü dersiniz,bu maç özelinde değil yazdıklarım Gs taraftar grubundan cidden aşırı irkildim bu kadar gaddar ve düşmanca tutum sergileyen taraftar grubu varmıdır bilmiyorum bu adamın başarısızlığında mutluluk yaşayacak tipler dolu burada.Belhanda olağanüstü oynuyor beyanı değil bu anlamları daha farklı.
Bu kadar insan Belhanda'ya niye sövsün durduk yere. Bir şey oynamıyor sahada adam. Hele biraz sert rakip gelsin sahada yok adam. Çok adam bulursun Belhanda'dan fazla katkı verecek. Savuncağız diye suyunu çıkarma. Galatasaray oyuncusu diye herkese kucak açacak değiliz, kötü kötüdür.

Bu saatten sonra oynayan hiçbir oyuncuyu ıslıklayıp tepki göstermemek gerekiyor Belhanda da dahil.

Belhanda kötü futbolcu değil ancak Sneijder bize Hagi den sonra gelen en büyük futbolculardan biriydi.2 futbolcuyu kıyaslamak çok yanlış olur.Belhanda macda kopuk kopuk oynuyor ama ilginç bir özelliği var hücumda gözüktüğü zamanlar kilit rol oynayabiliyor.Belhanda nın desteğe ihtiyacı oldugunu düşünüyorum henüz Gomiş gibi cuk diye oturmadı ama herkesin içinde 10 numaradan beklenti büyük olduğu için Belhanda dan da beklenti büyük.Kötü futbolcu kesinlikle değil suanda asist kralı olması bunu gösteriyor.Galatasaray taraftarına düşen efsanelerini unutmamak oldugu gibi Belhanda dan Sneijder katkısı beklemek değil onu Belhanda olarak kabul edip desteklemek.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla şut pası atan (45) ve asist yapan (6) isim Younes Belhanda.

DQwL2qEV4AApJtp

En çok şut pası ney lan?

Fener kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar gibi. :asd:

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işte bunu diyorum ben.

Allahın apaçisini övmek için yeni yeni şeyler uyduruyorlar.

sent via GSC

Saldırın saldırın saldırın bu taraftar için saldırın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt