Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarı çok beğendim, kaliteli bir futbolcu olduğunu net gösterdi. İstikrar ve oyun içi konsantrasyon sıkıntısını makul bir seviyeye indirirse Terim ciddi faydalanırız Belhanda'dan.
Belhanda 8 numara gibi değilde forvet arkasında oynarsa kaleye yakın oynadığında etkili diğer türlü 8 numara oynatılırsa harcanır.
Bu dediğin Badou için geçerli. Belhanda ne zaman 8 oynamış?...
Belhanda, G.Saray'ın 19 atak başlangıcının 13'ünü tek başına yaparak ofansı yönetti sağladı.
(beIN Sports)
İlk yarı full 8 oynadı. Hoca bile dedi. Belhandayı öne atınca daha iyi oynadı diyeBende diyorum bu niye saçma sapan şeyler yazıyor. Maçları izlemiyorsun galiba.
İzlemesem yazmam. Tek maç için konuşmadığımı anlayamamış olman senin kusurun. Tudor döneminde nerede oynadı sence?...
Mesajımı tekrar oku, sonra -varsa- mantıklı bir cevap ver; yoksa otur oturduğun yerde...
Tudor döneminde maçların çoğunda ndiaye ile yan yana oynadı. Terimde dedi zaten alışık oldukları şekilde oynattım fazla bir şey değiştirmedim. 1-2 direktif dışında. Mesajını gayet güzel okudum.
Bu dediğin Badou için geçerli. Belhanda ne zaman 8 oynamış?...