#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ikinci yarı başı Gomis'in arkasına koydu ve daha iyi performans aldı bence Terim bunu adam eder :D

İkinci yarıdaki perf.da istikrar yakalasın gıkım çıkmayacak beni baya şaşırttı

Sezonun yarısı bitti, ''Hiç'' seviyesindeki futbol(?!) una o kadar alıştırdı ki, iki iyi pasına, iki defansif müdahalesine tav olanlar var...

Eğer şu ana kadar oynadığı futbol, maximum oynayabileceğinin % 50-60 ı ise bile behemahal defolup gitsin...

Belhanda 8 numara gibi değilde forvet arkasında oynarsa kaleye yakın oynadığında etkili diğer türlü 8 numara oynatılırsa harcanır.

İlk yarı çok kötüydü.2.yarıda toparladı.Terim ile bile verim alamazsak zaten acil postalanmalı sezon sonu.10 milyonun üstüne 5 koyup konoyu alırdık lan az buz para değil.

Belhanda, G.Saray'ın 19 atak başlangıcının 13'ünü tek başına yaparak ofansı yönetti sağladı.
(beIN Sports)

2. yarı doğru oynadı, devre arası ayarı yedi sanırım. Her zaman 2. yarıda oynadığı gibi oynasa fena olmaz ama bundan adam olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevkisi forvet arkası olan bir oyuncun varsa forvet arkası oynatacaksın arkadaş, yapamıyorlar diğer mevkilerde.Belhanda da ikinci yarı biraz toparladı oyununu çünkü hoca forvet arkasına çekti onu.

İlk yarı full 8 oynadı. Hoca bile dedi. Belhandayı öne atınca daha iyi oynadı diye :D Bende diyorum bu niye saçma sapan şeyler yazıyor. Maçları izlemiyorsun galiba.

İzlemesem yazmam. Tek maç için konuşmadığımı anlayamamış olman senin kusurun. Tudor döneminde nerede oynadı sence?...

Mesajımı tekrar oku, sonra -varsa- mantıklı bir cevap ver; yoksa otur oturduğun yerde...

İzlemesem yazmam. Tek maç için konuşmadığımı anlayamamış olman senin kusurun. Tudor döneminde nerede oynadı sence?...

Mesajımı tekrar oku, sonra -varsa- mantıklı bir cevap ver; yoksa otur oturduğun yerde...

Tudor döneminde maçların çoğunda ndiaye ile yan yana oynadı. Terimde dedi zaten alışık oldukları şekilde oynattım fazla bir şey değiştirmedim. 1-2 direktif dışında. Mesajını gayet güzel okudum.

Tudor döneminde maçların çoğunda ndiaye ile yan yana oynadı. Terimde dedi zaten alışık oldukları şekilde oynattım fazla bir şey değiştirmedim. 1-2 direktif dışında. Mesajını gayet güzel okudum.

Badou' nun neredeyse 6 numara gibi oynadığını cümle alem biliyor; Belhanda ise ne iddia ettiğiniz gibi oyunun defansif tarafında var, ne ofansta...

Neyse uzatmayalım. Göreceğiz Belhanda' nın marifetlerini...

Bu dediğin Badou için geçerli. Belhanda ne zaman 8 oynamış?...

Sorun orda zaten oynayamadı.Belhanda geriye gelip top alıp ileri taşıyacak bir futbolcu değil.Orta sahadan hızlı geçişlerde ve kaleye yakın oynarken etkili.Macların geneline baktığımızda orta sahada kitlendiğini görürüz.

İnsanda biraz utanma olur yav,maicon ortaya çıkıp top dağıtmaya çalışıyo kendisi bir tane defanstan top alıp atak başlatmıyo,oyun şıkışmıiş bir tane denayer-serdar-fernandaodan top almadı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt