#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun orda zaten oynayamadı.Belhanda geriye gelip top alıp ileri taşıyacak bir futbolcu değil.Orta sahadan hızlı geçişlerde ve kaleye yakın oynarken etkili.Macların geneline baktığımızda orta sahada kitlendiğini görürüz.

Dediğimi yanlış anlamak için ısrar etmişsin, izah edeyim.

8 numara oynayamadı diye bir şey yok, Tudor o şekilde görevlendirmedi kendisini...Güya çalışkan, defansif katkı da veren 10 numara idi...

Terim' in bu maç için sarfettiği tek bir cümle üzerinden olmadık argüman üretmektir yaptığın, yapma!:mad:...

Dediğimi yanlış anlamak için ısrar etmişsin, izah edeyim.

8 numara oynayamadı diye bir şey yok, Tudor o şekilde görevlendirmedi kendisini...Güya çalışkan, defansif katkı da veren 10 numara idi...

Terim' in bu maç için sarfettiği tek bir cümle üzerinden olmadık argüman üretmektir yaptığın, yapma!:mad:...
Tartışma yaratacak bir durum görmüyorum ortada dediğin üzerine olumsuz bir yorum yazmadım ama yazdığım yanlış anlasılmıs ben 8 numara oynadı demedim “8 numara gibi”oynaması doğru değil dedim.Belhanda beğenilir beğenmez orası ayrı bir durum ama şuan bizde olduğuna göre en iyi şekilde nasıl değerlendirilir üzerinden yorum yaptım.Telefondan girdiğim için Fatih hocamızın açıklamalarını henüz dinletemedim.

İlk yarı gezindi sahada. Garry değişikliği olmasa oyundan bile çıkartılabilirdi devrede. İkinci yarı bence iyiydi. Genel performansı vasatı aşamadı ama umudumu kesmedim henüz, hoca birkaç doz ayar verdikten sonra görmek lazım tekrar :asd22:

neden bilmiyorum sempatik geliyor seviyorum bu adamı . ayrıca öyle abartıldığı kadar da değil. ofansa katkısı yok değil. ama parasına göre kötü tabi.

İlk yarı vasat bir görüntü, ikinci yarı kaleye daha yakın oynadığı için daha etkiliydi.

Acilen;
Burak'ı, Çin'e satan manageri çağırıp .

bu kazığı da bir yere itelerse eğer kendisine bonservis bedelinin yarısının verileceği konusunda anlaşma yapmalıyız.

Gün yüzü görme DURSUN!

Acilen;
Burak'ı, Çin'e satan manageri çağırıp .

bu kazığı da bir yere itelerse eğer kendisine bonservis bedelinin yarısının verileceği konusunda anlaşma yapmalıyız.

Gün yüzü görme DURSUN!

Bu tip bir çalışma yapılmasının uygun olacağını ben de düşünmüştüm. Ancak fiyatı o kadar yüksek biri değil, yanlış bilmiyorsam 1 m götürmüştü Burak transferinden ki Burak' ı bir yerlere itelemek Belhanda' yı itelemekten kolay bir iş değildi hani, Allah razı olsun adamdan!:hat:...

Devre arasında bu sene alınan transferlerin hiçbirini çok iyi paralar gelmeden yollayamazsınız. Bunu hepiniz biliyorsunuz. En az yarım sezon daha oynar bu sene gelen adamlar ve oynamalı da zaten. Yazın sessiz sedasız yollarız. Gereksiz yere devre arası yollanmalı vs konuşmayın o dedikleriniz bazen fm de bile olmuyor

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı sadece ben mi beğeniyorum? Çok fazla yeriliyor. 10 numaradan ne yapmasını bekliyorsunuz bence üzerine yapışan algıdan kurtulamadığı için bu kadar eleştiriliyor. Özellikle topa ilk dokunması çok iyi. Belhanda çıkıp Selçuk girdi. Selçuk bi top kontrolü yapacak oho ölme eşşeğim ölme. Belhanda bu konuda çok iyi topu çok hızlı doğru yere çekiyor ve çok hızlı oynuyor. Sneijderin de topu ilk kontrol edişi ve oyun kuruşu hızlıydı ama bu adam ekstra olarak çeviklik de var. Top ayağına akışıyor çalım atarken ve çok falza top kaybetmiyor. Ben beğeniyorum ve sırf Sneijder sonrası geldiği için eleştirildiğini düşünuyorum

Bu adamı sadece ben mi beğeniyorum? Çok fazla yeriliyor. 10 numaradan ne yapmasını bekliyorsunuz bence üzerine yapışan algıdan kurtulamadığı için bu kadar eleştiriliyor. Özellikle topa ilk dokunması çok iyi. Belhanda çıkıp Selçuk girdi. Selçuk bi top kontrolü yapacak oho ölme eşşeğim ölme. Belhanda bu konuda çok iyi topu çok hızlı doğru yere çekiyor ve çok hızlı oynuyor. Sneijderin de topu ilk kontrol edişi ve oyun kuruşu hızlıydı ama bu adam ekstra olarak çeviklik de var. Top ayağına akışıyor çalım atarken ve çok falza top kaybetmiyor. Ben beğeniyorum ve sırf Sneijder sonrası geldiği için eleştirildiğini düşünuyorum

ben de beğeniyorum

Ligin ikinci devresinde ya göztepe ikinci yarısında gibi minimum oynar yada yedekten çıkamaz.
Sorunu laubali olması ki hocam buna asla gelemez. Kötü oynaya bilirsin ama bunun sebebi ciddiyetsizlik ise o vakit yanarsın. Fatih hocam af etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt