#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmem kaç yıldır futbol izliyorum. Hiçbir taraftar, oyuncusundan bu kadar nefret etmemiştir. Hemde daha adam İstanbula adımını atmadan başladı bu nefret. Hala da devam ediyor. Sebebi ne kötü oynadığı maçları nede başka birşey. Kötü oynaması için olsa. Belhanda dan daha kötü oynayan adamlara karşıda olur bu nefret. Bu tarz bir ülkede aslında çokta garip bir durum değil.
Yönetim hatası. On nummara yı vermeyeceklerdi belhanda ya sneijderi yolladıkları dönemde.
Sneijder taraftarı orada bunu öldürdü zaten.
Fenere bir maçta 3 gol atmalı ki bu durum değişsin biraz. Oda belki

Ne Belhandacıyım ne Sneijderci, Sneijder'in gitmesi gerekiyordu. Gitmesi iyi oldu. Belhanda lige iyi başladı sonra düşüş yaşadı, mental sorunlarını çözerse iş yapacaktır.

Belhanda 2,5 mac haric hic bir macta iyi oynamadi. Hatta rezilin teki. Sut özürlü bir 10 no olur mu ? Gecen Göz maci. 3 tane pas yüzünden rezil oglu rezil perfomansi hemen unutuldu . Adam son 10 yildaki en kötü 10 nomuz Fiyat perfomans olarak

Sneijder'in en iyi yaptığı şey.

LO9ZW0.gif

Yönetim hatası. On nummara yı vermeyeceklerdi belhanda ya sneijderi yolladıkları dönemde.
Sneijder taraftarı orada bunu öldürdü zaten.
Fenere bir maçta 3 gol atmalı ki bu durum değişsin biraz. Oda belki

fb macinda birak 3 golü, 4 macta bir gol atsin yeter. Adam maci gözümün önünde satti. Orda film tamamiyle koptu benim adima . Sino gibi en kötü takimda en kötü sezonunda 5 gol 15 assit yapsin, en iyi döneminde Juve,Real,CHlesea gibi takimlari bicsin , bicebiliyor mu . Böyle bir takim bir 10 no icin nimettir aslinda. Arkanda Ndiaye + Fernando, önünde Gomis. Düsün bii Bruma haric oynayacagin adam yok takimda. Arkanda Birlolar,Selcuklar,Jemler. Yaninda bilmemnelerer. Oynat bakalim ne yapacak bu laubali

fb macinda birak 3 golü, 4 macta bir gol atsin yeter. Adam maci gözümün önünde satti. Orda film tamamiyle koptu benim adima . Sino gibi en kötü takimda en kötü sezonunda 5 gol 15 assit yapsin, en iyi döneminde Juve,Real,CHlesea gibi takimlari bicsin , bicebiliyor mu . Böyle bir takim bir 10 no icin nimettir aslinda. Arkanda Ndiaye + Fernando, önünde Gomis. Düsün bii Bruma haric oynayacagin adam yok takimda. Arkanda Birlolar,Selcuklar,Jemler. Yaninda bilmemnelerer. Oynat bakalim ne yapacak bu laubali
Belhanda bir sneijder değil ve asla da olamaz zaten. İkisinin arasında ciddi seviye farkı var ama kıyaslamayı bırakalım artık.

Bir gün gidecekti ve bence tam zamanında gitti. Gidiş şekli farklı olabilirdi ama belkide.
Belhanda aldığımız futbolcu. Az çok kalitesi ve cvs de var kariyerinde. Şimdiye kadar beklentileri vermedi ve belkide vermeyecek ama çok çabuk öldürüyoruz bence bu oyuncuları. Bide fatih terim ile izleyelim belki tutacak ve inşallah da tutar çünkü az para bayılmadık buna.

Belhanda bir sneijder değil ve asla da olamaz zaten. İkisinin arasında ciddi seviye farkı var ama kıyaslamayı bırakalım artık.

Bir gün gidecekti ve bence tam zamanında gitti. Gidiş şekli farklı olabilirdi ama belkide.
Belhanda aldığımız futbolcu. Az çok kalitesi ve cvs de var kariyerinde. Şimdiye kadar beklentileri vermedi ve belkide vermeyecek ama çok çabuk öldürüyoruz bence bu oyuncuları. Bide fatih terim ile izleyelim belki tutacak ve inşallah da tutar çünkü az para bayılmadık buna.

Ben Belhandaya bastan karsiydim. Dilimde tüy bitti baska 10 no alalim, ya da taktigi degistirelim diye. Adam Schalkeda rezilleri ötesi oynadi. Nice da bunun 8 mioluk opsyonunu cekmedi,Saint-Maximini aldi 8 mio ya. Kiew ne yapip edip yollamak istedi, biz imdatlarina yetistik. Adam bildigin one hadi two saison wonder . Baska birsey de degil

Belhanda 2,5 mac haric hic bir macta iyi oynamadi. Hatta rezilin teki. Sut özürlü bir 10 no olur mu ? Gecen Göz maci. 3 tane pas yüzünden rezil oglu rezil perfomansi hemen unutuldu . Adam son 10 yildaki en kötü 10 nomuz Fiyat perfomans olarak

Belhanda iyi demiyorum, Sneijder kötüydü gitmeliydi.

Ben Belhandaya bastan karsiydim. Dilimde tüy bitti baska 10 no alalim, ya da taktigi degistirelim diye. Adam Schalkeda rezilleri ötesi oynadi. Nice da bunun 8 mioluk opsyonunu cekmedi,Saint-Maximini aldi 8 mio ya. Kiew ne yapip edip yollamak istedi, biz imdatlarina yetistik. Adam bildigin one hadi two saison wonder . Baska birsey de degil
Schalke da canlı izledim bunu zaten. Vasat dı dediğin gibi genelinde ama nice de fena değildi. Niye neden almadılar bilmiyorum artık. Belki disiplin sorunları oldu ki bu konuda sorunlu birisi olduğunu düşünüyorum.

Neyse inşallah yanılırsın da tutar belhanda ikinci devrede. Türkiye'de tutmayan oyuncuyu satmanın ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım.

Belhanda iyi demiyorum, Sneijder kötüydü gitmeliydi.

Sneijderin rezil hali bu cöpü 100e katlar

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Schalke da canlı izledim bunu zaten. Vasat dı dediğin gibi genelinde ama nice de fena değildi. Niye neden almadılar bilmiyorum artık. Belki disiplin sorunları oldu ki bu konuda sorunlu birisi olduğunu düşünüyorum.

Neyse inşallah yanılırsın da tutar belhanda ikinci devrede. Türkiye'de tutmayan oyuncuyu satmanın ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım.

göz göre göre kazik girdi. Tecavüz kacinilmazsa moduna girmisiz zaten. 8+2 nedir abi

whoscored'a gore

mac basina 54 pas %78 isabetle (12si bosa)
2 tane kotu kontrol
2 tane dribling olmaksizin rakibe kaptirma
1 tane de kotu dribling
23 sutta 2 gol attigina gore 1.5 da sutlara saysak
18.5 anca oluyor

whoscored'a gore

mac basina 54 pas %78 isabetle (12si bosa)
2 tane kotu kontrol
2 tane dribling olmaksizin rakibe kaptirma
1 tane de kotu dribling
23 sutta 2 gol attigina gore 1.5 da sutlara saysak
18.5 anca oluyor

korner ve freekicklerden adamlara giden toplarla beraber toplamış hepsini, istatistiği yapan şahsiyet galiba.

Kötü

Fiyat performans bakınca felaket kötü

Bunun yerinde Emre Çolak olsa bile fark yaratır.

Rahat kontrol edeceği topları uyuz uyuz hareket ederek kaptırdı kaç maçta. Bu yetenekle alakalı değil, mental olarak zayıf bir oyuncu.

Adamin yuzunde hep bi sevgilisinden ayrilmis ergen silueti var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt