- 20 Haziran 2011
- 60.877
- 69.241
- 4.758
Mac basligindaki postuma niye sessiz kaldi ... adamıKavga çıksada izlesek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac basligindaki postuma niye sessiz kaldi ... adamıKavga çıksada izlesek
Mac basligindaki postuma niye sessiz kaldi ... adamı
Mac basligindaki postuma niye sessiz kaldi ... adamı
Keşke biz de böyle tutarsız şeyler yazabilsek, ne güzel, sene sonunda haksız çıkma ihtimali yok :asd22:
Ekli dosyayı görüntüle 18757
Bu yazdıklarım gösteriyor ki. Belhanda iyiyken iyi, kötüyle kötü diyorum. Beni destekleyen bu mesajından dolayı teşekkür ederim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda'da şeyine takmıyor işte aynı mantık. Üstelik dünya yıldızlığı ile uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen 4 milyon alıyor. Sneijder dünya yıldızı değilse nedir bilemedim. Adam uzay çağındaki İniesta- Xavi'nin önünde dünyanın en iyi orta sahası seçildi.
Bu zamana kadar kötü oynamadı ama yeni 10 numara alalım demek (bu iki yorumun arasında 28 sene yok) "U" dönüşü yapılmayacak yerden "U" dönüşü yapmaya çalışmaktır başka bir şey değildir.
Çok kötü oynadığı Maçtan sonra sinir haliyle yazılabilecek normal yazılar. O çok kötü oynamadı yazısı ilk yarının geneli, Yen'i biR 8-10 alalım da maç sonunda sinir haliyle yazılmış birşey. U dönüşü ne alaka? Yarın kötü oynar yine yazarım aynı şeyi. İyi oynar Kral yazarım. Ndiaye konusuna girersen. 20 defa övdüysem. 20 defa da bu tarz yerin dibine sokan mesajlar yazarım. Olması gerekende budur. İyiyken iyi, kötüyken kötü. En azından objektif olduğumu bu mesajlardan anlayabiliriz. Kimileri gibi geldiği ilk günden bu yana tek düze konuşmuyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Furkan, 10 saat uğraşıp her maç sonunda ne yazdığını bulurum da uğraşmamam şimdi öyle bir şeyle. Yeni 8-10 alalım senin sadece o günkü maça istinaden yazdığın bir şey değildi. "Yok bundan olmayacak demek" yani evet ben baya düşündüm, esasında savundum da ama bu heriften bir halt olmaz demek, yani genel bir değerlendirme. Millete inat savundun savundun adamı donesiz şekilde ki iş asistin asistinin asisitinin asistinin asistine, şut pasına kadar gitti ama o gün artık sen bile nasıl çıldırdıysan bence bu malı niye savunayım deyip kendince, bilinç altındaki her şeyi itiraf ettin. Bilinç altı zayıf anlarda ortaya çıkar zaten. Herif ligin ilk Kayseri maçı ve Gençler maçı dışında herhangi bir şey yapmadı, bunu sen de biliyorsun, diğerleri de biliyor, herkes biliyor. Bunun sana göresi bana göresi yok gayet nesnel bir şey bu. Aksini iddia eden trollük yapıyordur. Sen de daha sonra yine "krall, hrall vs." yapmaya başlayıp ki kral yazdığın dönemler de genelde maç olmayan dönemler nedense(!), Fatih hocanın gelişiyle de iyice gaza gelip esasında şu ana kadar da fena oynamadı dedin, herifin topçu olmadığını görenlere karşı trollüğü sürdürmek, ya da tükürdüğünü yalamamak için eskiye döndün.
Yapman gereken evet arkadaşlar bu heriften birşeyler olur diye düşünmüştüm ama olmayacak, özür dilerim, boşa kürek çektim demekti. Sen baya baya U dönüşü yaptın, bari aksini iddia ederek yeni bir "U" yapma.
Kimseyi salak yerine koyma herkes herşeyin farkında, derlerya senin yakaladığın fare kadar benim kedi ... var diye.
Bu SS'i koymayacaktım da millete hakaret etmişsin. Millete sallamadan önce bir kendi yazdıklarına bak.
Ndiaye muhabbetini bilmiyorum.