#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DU4neiLWkAAT6xv.jpg

Oynamasina karsiyim ama illa oynayacaksa da sol kanatta oynasin. Merkez de sirf bunun kaybettigi toplar ve bakmadan geriye attigi riskli paslar yüzünden kontra yiyoruz veya rakibe eksik yakalaniyoruz.

Sol da takilsin dursun kafamiz rahat olur, topu sola aldiktan sonra saga cekip orta acsin bol bol.

Bu adami terimin kesin gonderecegine iliskin bir arkadasla iddiaya girmistik , kaybedersem formalarimdan birine belhanda yazdirip giymemi istemisti , benim alacaklarim ise cok daha degerliydu ama kaybettim

muhtemelen yerine getirmem , iddia icin bile bu adamin formasi giyilmez

Bu adami terimin kesin gonderecegine iliskin bir arkadasla iddiaya girmistik , kaybedersem formalarimdan birine belhanda yazdirip giymemi istemisti , benim alacaklarim ise cok daha degerliydu ama kaybettim

muhtemelen yerine getirmem , iddia icin bile bu adamin formasi giyilmez
devre arasi icin degil sezon sonu icin anlassaydiniz keske
ft bunu gönderir sezon sonu
zaten üstünü cizdi
kulüp düzgün bir teklif gelmedigi icin elden cikaramadi bence

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Samimi bir arkadas oldugu icin iddianin geregini yapmadan gecistirecegim ama kaybetmek uzdu

Bundan bir cacık olmaz ne zaman nerde başarılı olmuşki bundan sonra olacak. 26 milyon Euro luk Boş komisyon transferinden başka bişey değil.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Merkez orta sahada bu adama ihtiyaç var.

Ortasaha da ki pas kıtlığı düşünüldüğün de bu herifin donk ce tolga ile birlikte ortasaha da oynaması elzem.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Terim 'in bir şekilde Belhanda 'yı kazanması şart

Hatta şampiyonluk yolunda kesin kere kesin şart

Ndiaye 'de gittikten sonra topu kullanabilen çalım atan hücuma dönük tek oyuncumuz Belhanda kaldı ne yazıkki

İnşallah Terim Belhanda 'yı adam etmeye uğraşır ...

Ortasaha da ki pas kıtlığı düşünüldüğün de bu herifin donk ce tolga ile birlikte ortasaha da oynaması elzem.

Olmaz abi.

Bu adam merkez de sıçıp batırır, neredeyse her maç rakibe en az bir tane asistlik geri pas atıyor. İlla bir yerde oynayacaksa sol kanatta takılsın dursun. Kalemizden ne kadar uzak olursa o kadar iyi.

Hele hele Donk-Belhanda hiç olmaz. Iki tane vurdumduymaz adam.

sent via GSC

Terim'in nedense Belhanda'yı orta sahanın göbeğine atacağını düşünüyorum.

Laubali hareket ve faulleriyle sinir krizleri geçiririz artık. :asd:

Olmaz abi.

Bu adam merkez de sıçıp batırır, neredeyse her maç rakibe en az bir tane asistlik geri pas atıyor. İlla bir yerde oynayacaksa sol kanatta takılsın dursun. Kalemizden ne kadar uzak olursa o kadar iyi.

Hele hele Donk-Belhanda hiç olmaz. Iki tane vurdumduymaz adam.

sent via GSC
Bende zaten donk ile tek oynasın demedim ki renktaş.

Donk--tolga--belhanda

Bi arada oynamalı dedim.
Ha altyapida ortasaha oyuncu varsa genç oynasın daha iyi.

selçuk oynamasın da

rakibe kritik top kaptırma istatistiği selçuk tan daha kötü oyuncumuz yok

Gözünü seveyim 5-6 hafta bizi şaşırt,utandır iyi oyna . Şu 5-6 hafta da piyasada olmazsan bidaha hiç olmasanda olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt