#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Standartlarının üzerindeydi.

Bu performansı ne kadar istikrarlı devam eder bilmiyorum tabi.

Sezon sonuna kadar bugünkü performansını tekrarlamalı.ilk defa bu kadar beğendim gerekli yerlerde gerekli oyunu oynadı.Umarım bundan sonra bu performansı devam ettirir.

Çok iyiydi. 2. yarı daha bi iyiydi. Şu performansın %70'ini verse her maç istikrarlı olarak, daha da eleştirilmez herhalde.

Sazı kimin eline aldığı belli oldu

abv juve
Saz sözünü ben ettiğim için cevap veriyorum. Beklentim bu idi, çünkü bu denli yatırım yapılan adamın oynaması gereken oyun bu olmalı. Bu yüzden ve Ndiaye gittiğinden beri oynaması sazı eline alması gerekiyordu, çünkü orta saha çok zayıf durumda. Bu oyunu sezonun geri kalanına yaydığı sürece benim açımdan bir sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Yahu madem topu dürtüp durmadan oynayabiliyorsun, ikili mücadelelerde ayakta kalabiliyorsun, paslarını bu kadar isabetli atabiliyorsun bu zamana kadar neden yapmadın?

Bugün harika top oynadı, helal olsun. Tartışmasız ilk 11 çıkmalı Antalya maçında.

Bu ligi sallar yeterki montpeiller günlerine dönsün
Özel oyuncular özel ilgi ister

abv juve

Muazzam oynadı bugün. Böyle devam ederse sağlam katkı alırız. Tabi Belhanda kötü oynasa bile yasin beyinsizi oynamamalı kesinlikle..

Her mac boyle beklemiyoruz tabi de 6 7 mac soyle oynasa ozellikle buyuk maclarda sampiyon yapar

Bugun iyiydi, baya istekli oynadi, boyle devam, bir de kaleye sut cekmeye baslasa daha da iyi olacak.

iki tarafta birbirinizi yiyin. ben röpteşambırımı giyip leblebi ve çay eşliğinde galibiyetin tadını cıkartıcam.

Kötü oynadığı zaman buraya gelip eleştirdiğimizde mutlu olmuyoruz arkadaşlar her maç böyle oynasın ben her maç gelip överim burada.
Unutmayalım yolumuz bir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün N'diaye pozisyonunda oynadı resmen. Şut tuşu bozulmuş ama

Saz sözünü ben ettiğim için cevap veriyorum. Beklentim bu idi, çünkü bu denli yatırım yapılan adamın oynaması gereken oyun bu olmalı. Ndiaye gittiğinden beri oynaması gerekiyordu, çünkü orta saha zayıf. Bu oyunu sezonun geri kalanına yaydığı sürece benim açımdan bir sıkıntı yok.
Saz sözü bana ait sen çok sonradan kullandın
Oynar yeterki çocuğa inanın

abv juve

du bakalim temkinli olalim

forum olarak yine ucmussun anlik performanslara bakarak

kupa maclarinda messi olan sinan gumus gibi olmasin sakin

lig maclarindaki istikrari onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt