#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bir de devamlı laf ettiğiniz taraftar var ya hani, işte o taraftar bugün mücadele eden oyuncuya nasıl bir karşılık vereceğini gösterdi. Bu Belhanda olsa bile, malum ne yaparsa yapsın taraftarın kabul etmeyeceği Belhanda.

Herseyden öte kendine güveni gelmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'nın mental problemlerini yendiğinde geçmişte Montpellier'de ki gibi etkili ve durdurulamaz oyuncuya doğru evrilmeye başlar ki bugün ki fragmandan sonra Antalyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Belhanda'nın mental problemlerini yendiğinde Montpellier'de o etkili ve durdurulamaz oyuncuya doğru evrilmeye başlar ki bugün ki fragmandan sonra Antalyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz :D

yetenegi bu lige fazla ,istese o maçı ilk 20 dkda çözer.

Bugün sahada oynadığı takımı tek başına şampiyon yapacak bir adam gördüm. Evet o adam kralhanda.

Antalyapor maçında kendisini 11'de bekliyorum. Çok iyi oynadı bence.

Antalyayıda marizleyecek daha bu başlangıç,Feghouli ile birlikte müthişler

Belhanda'nın mental problemlerini yendiğinde geçmişte Montpellier'de ki gibi etkili ve durdurulamaz oyuncuya doğru evrilmeye başlar ki bugün ki fragmandan sonra Antalyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyoruz :D
Bugünkü oyunu Montpellier dönemindeki oyunuydu zaten. Tam dayaklık aslında. Muthiş yetenek ama bu yeteneğine ihanet etti yıllardır. İnşallah artık kendisine geldiği maçtır bu.

Şiir gibi oynadı bugün.

Mesut Özil Galatasaray'da.
Uğur karakullukçu belhanda için demiş

abv juve

Maçı izleyemedim telefondan izliyordum zırt Pırt telefon geldi ama izlediğim kısımlarda beğendim. Yine hatalı bir iki pasına denk geldim ama koşuyordu bugün birşeyler yapmak için az sonra izler daha net bir yorum yaparım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt