#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun cok iyi oynadi. İnsAllah bu performansini surdurur. La bu adam niye şut atmiyo tolga'dan kotu mu vuruyon olum

Bugün çok beğendim ama net karar vermek için yeterli değil. Şımarmasın diye fazla övmüyorum(1)

Kesik yemesi işe yaramış.

Feg ile Belhanda iyi oynar ve maçlara asılırlarsa zor puan kaybederiz.

Iyi oynayınca ıyi oynadı diyen arkadaşlar varmış 2 kişi eksik

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayağında topu az tutunca iyi gözüküyor. Fiziği gücü yerinde. Teknikte var, sıkıntısı ne yapacağına karar veremeyip ayağında topu gevelemesiyle alakalı.

GSCimbom Mobile App

Bugün ki yüz ifadesi 90 dakika boyunca istek ve arzusundan şunu net bir şekilde anlayabiliriz; maç içinde hiçbir mental problem yaşamadan tam konsantrasyona ulaştı bundan sonrası içinde aynı istek ve konsantrasyonu devam eder. Terim şimdi daha çok ilgilenir ve başka bir seviyeyi çıkarır
İnşallah çünkü hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Elde ne Ndiaye kaldı ne de şu sıralar Fernando.

İnşallah çünkü hiç olmadığı kadar ihtiyacımız var. Elde ne Ndiaye kaldı ne de şu sıralar Fernando.

Eğer Belhanda formunu daha da üst seviyeye çıkarırsa fernando dönüşüyle rakipleri hem merkezden hem kanatlardan kasırga gibi yıkarız fernando dönmesine az kaldığına göre bundan sonra da bu takımı kimse tutamaz :D

Maci arkadaslarla beraber izledim . feghouli ve belhanda'nin her pas hatasinda kufurler havada ucustu. Valla adamlarin adi cikmis bi kere tolga,yasin bu kadar kufur yemiyo. Ne garip bi taraftarimiz var.

Geldiğinden beri en iyi maçını oynadı.Eleştirsekte oynadığı zaman da övmesini biliriz,hakkını yemeyiz.Topu alıp dripling yaparak oynamayı daha çok yapmalı.Bazen topu alıp çok düşünüyor ve tempoyu düşürüyor.Düşünmeden direk ileriye yönelmeli.Saçmasapan top kayıpları yapmayınca katkısı ortaya çıkıyor

Sinan'ın rolüne çalmışa benziyor kupa beyi ha

giphy.gif

Maci arkadaslarla beraber izledim . feghouli ve belhanda'nin her pas hatasinda kufurler havada ucustu. Valla adamlarin adi cikmis bi kere tolga,yasin bu kadar kufur yemiyo. Ne garip bi taraftarimiz var.
Transferi açıklandığı gün adamaın sosyal medya hesaplarından ne küfürler edilmişti. Adam küfürlerle transfer oldu üstüne aylarca da para da alamadı. Muhtemelen geldiğine bin pişmandır. Şu ana kadar ki vurdumduymazlığı bu sebeplerden olabilir.

LG-H990 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca daha önce Burak Yilmaz'i da 2 Mac üst üste yedek birakmisti (bjk ve bursa maci) ve ilk 11 basladigi ilk macta 2 gol atmisti Burak hatirlarsaniz.

Hoca'nin oyunculara mental acidan dokunuslari cok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt