#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün umarım düzelme emarelerini bir yana bırakıp. Gerçekten aldığı paranın hakkını verecek oyun oynar. Ama tüm maça yayarak. Yoksa bu orta saha yokluğunda da işi kotarmazsa bir dahada gerek kalmaz. İyi oyna kötü oynadı dersem namertim:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben burda birşey diyorum gelip başka konuyu açıyorsun sonra konu ordan başka yere
Türk insanının tipik sorunu konuyu konu ile alakası olmadan tartışmak

abv juve
Yahu kardeşim uzatma diyorum uzatıyorsun. Daha kendi ağzın ile Gomis hakkında söylenenler doğru imiş, adam kendi açıkladı hoca kulağımı çekti diye yazıyorsun, ki bu adam hakkında çıkan konularda da neler yazdığın, ne kadar kolay eleştirdiğin ortada. Mesele Gomisin eleştirilmesi veya açıklamaları değil. Senin Gomis, Feghouli ve Fernando gibi bizi şampiyonluk yarışında tutan adamları eleştirirken, bunlar hakkında çıkan her habere inanırken, bu adamların verdiği katkının yanına şimdiye kadar yanaşamayan Belhandayı göklere çıkarman, hakkında çıkan haberlere hiç bir şekilde inanmaman. Senin için Gomis, Fernando ve Feghouli gibi adamların yedek kalması normal iken, Belhandanın yedek kalması anormal olması. Bunlar senin yazdığın mesajlarda açıkça ortada, hatta geçen gün bire bir senden böyle bir tutum sergilediğin mesajından alıntı bile yaptım, bu yüzden hurafe gibi Türk insanın problemi gibi sözleri geçelim kardeşim. İnkar edebilirsin, edeceksin de orası kesin ama mesajların ortada olduğu için pek de önemi yok.

Son düzenleme:
Yahu kardeşim uzatma diyorum uzatıyorsun. Daha kendi ağzın ile Gomis hakkında söylenenler doğru imiş, adam kendi açıkladı hoca kulağımı çekti diye yazıyorsun, ki bu adam hakkında çıkan konularda da neler yazdığın, ne kadar kolay eleştirdiğin ortada. Mesele Gomisin eleştirilmesi veya açıklamaları değil. Senin Gomis, Feghouli ve Fernando gibi bizi şampiyonluk yarışında tutan adamları eleştirirken, bunlar hakkında çıkan her habere inanırken, bu adamların verdiği katkının yanına şimdiye kadar yanaşamayan Belhandayı göklere çıkarman, hakkında çıkan haberlere hiç bir şekilde inanmaman. Senin için Gomis, Fernando ve Feghouli gibi adamların yedek kalması normal iken, Belhandanın yedek kalması anormal olması. Bunlar senin yazdığın mesajlarda açıkça ortada, hatta geçen gün bire bir senden böyle bir tutum sergilediğin mesajından alıntı bile yaptım, bu yüzden hurafe gibi Türk insanın problemi gibi sözleri geçelim kardeşim.
Çıkan haberlerin hangisi yanlış çıktı bu 1
Ikincisi ben belhandanin niye oynamıyor diye ne zaman sorgulamışım
Üçüncüsü Galatasaray kazandığı sürece kimin oynadığının bir önemi yok
Kendine gel

abv juve

Çıkan haberlerin hangisi yanlış çıktı bu 1
Ikincisi ben belhandanin niye oynamıyor diye ne zaman sorgulamışım
Üçüncüsü Galatasaray kazandığı sürece kimin oynadığının bir önemi yok
Kendine gel

abv juve
Ercan ben başka bir şey anlatıyorum. Çıkan haberlerin gerçek olup olmadığı değil mesele. Sen bu saydığım üç oyuncuyu çok rahat bir biçimde bir çok kez eleştirirken Belhandayı göklere çıkarıyorsun, halbuki bu üç oyuncu katkı olarak Belhanda dan çok ilerideler. Buraya kadar aslında beni alakadar etmez ama ondan sonra kalkıp Belhandayı eleştirenlere laf söz ediyorsunuz, oysa kendin çok daha fazla katkı veren adamları bayağa bayağa eleştiriyorsun.

Ercan ben başka bir şey anlatıyorum. Çıkan haberlerin gerçek olup olmadığı değil mesele. Sen bu saydığım üç oyuncuyu çok rahat bir biçimde bir çok kez eleştirirken Belhandayı göklere çıkarıyorsun, halbuki bu üç oyuncu katkı olarak Belhanda dan çok ilerideler. Buraya kadar aslında beni alakadar etmez ama ondan sonra kalkıp Belhandayı eleştirenlere laf söz ediyorsunuz, oysa kendin çok daha fazla katkı veren adamları bayağa bayağa eleştiriyorsun.
Hangi 3 oyuncu önde gomisten başka

abv juve

Adam gibi adam. Müthiş asist. Ayağına kurban bugünde harikasın.

gol atarsa çok daha iyi olacak.FT ile farklı oynadıgı kesin.

Vasat mı aödlaleaşçwörçsşeşeşşd. Güzel fıkra.

Asisti sonrası oyunda da iyi.
Assistent önce burdayım ama sorun niye buradayım modunaydı.

Kötü değildi. Biraz daha iyi olması lazım. Bu arada vasat kötü demek değil ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt