#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o hakem karsi tarafar ayni pozisyon olsa hayatta kirmiziyi vermez !

mümkün değil..
Suratına bakıp küfür ediyorlar ceza filan almıyor lan dese bizimkiler sarı kart Fatih Terimin milli takımı bırakması ile resmen her maça talimatla çıkıyorlar.Önceden ince ince doğrarlardı şimdi göstere göstere yapıyorlar.
Belhandada kabahat ama sen ortada bir şey yokken atılmak için maximum mücadeleyi gösterirsen verir adam kartı

Kırmızı kart gayet hak etti. 2 defa neden kafa atarsin. Gerizekalı. Fernando yokken haftaya çok zorlanacaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemlik bir şey yok,paşamızın deplasmanlarda oynayası yok,Türk Tellekomda forumdan birini koysan sırıtmaz önemli olan deplasman maçları onlarda da takıma tek puan aldıtmadığı sağolsun.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

net hakem hatalı,forum bi açıklama yayınlasa iyi olur verilmeyen penaltılar için.ve twitterda da gündem yapmalıyız.belhanda ceza almamalı.

adam 2 kez gidip horoz dövüşü yapıyor, hakemle ne alakası var sarı görmüş zaten gidip aynı hatayı bir daha yapıyor

Para cezası verilmeli.

Taraftara, kulübe kimseye saygısı yok bu adamın.

Ziraat maçında oynadığı oyun için deli divane olup bu taklacıyı eleştirenlere laf söyleyenler nerede bugün acaba

Kabul edin artık bu adam bu senenin en büyük kazığı ve fiyaskosu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kırmızıdan başka neyi eleştireceksin gördüğü kırmızı kabul edilemez ama affedilmez değil.
Engin melo belhanda kafa kırık oyuncular hepsini oynattı terim
Ben oynadığı futboldan memnunum

abv juve

Maç bitmiş eften püften sebepten rakiple kafa kafaya geliyorsun ve kafanla itekliyorsun. Bu mallık kamuoyu oluşturmayla geçmez. Haketti malhanda

hayır haketmedi.hakem net artniyetliydi maçta,vermediği penaltılar da ortada.bütün verilmeyen penaltılar için gündem olusturulmalı.

Kırmızı kart gayet hak etti. 2 defa neden kafa atarsin. Gerizekalı. Fernando yokken haftaya çok zorlanacaz.

belhanda malının yaptığı salaklıktır bunu bi yana bırakarak söylüyorum burda kesinlikle kırmızıyı hakedecek bişey yok hakem tetikçilik yaptı belhanda da çanak tuttu

Hakemlik bir şey yok,paşamızın deplasmanlarda oynayası yok,Türk Tellekomda forumdan birini koysan sırıtmaz önemli olan deplasman maçları onlarda da takıma tek puan aldıtmadığı sağolsun.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deplasman dedigin istanbul takimi

Kırmızıdan başka neyi eleştireceksin gördüğü kırmızı kabul edilemez ama affedilmez değil.

abv juve

Melo ile bu apaçiyi bir tutuyorsun demek

Melo hiçbir zaman bu takıma saygısızlık gamsızlık yapıp takımını yarı yolda bırakmadı

Ayrıca yaptığı asist dışında oynadığı futbolu ben beğenmedim ne yaptı da göremedik söyler misin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi oyuncusundur yada değilsindir. Zamanla üstüne koyarsın yada koyamazsın ama çalışırsın, emek harcarsın, hırsınla birşeyler gösterirsin o zaman saygıyı hak edersin.

Ama her maç saçma sapan işler yapıp, kolay rakip karşısında iki güzel hareket yapıp anlamsızca takımı 10 kişi bırakırsan ve bu kafayla gitmeye devam edersen saygı filan hak etmezsin.

Bu sene öyle yada böyle giren girdi ama sene sonu en az hasarla şutlanmalı.

abv juve

Aynen kirmizi gordu diye yapilan sacma elestiriler hic yernde degil kol kirilir yen icinde kalir

Galaxy S2 using GSCimbom mobile app

Bu adam 90+3te çift sarıyla kadıköyde bi oyuncuyu atabilir miydi? Belhanda suçlu ona bir şey demiyoruz fakat 2. kart kesinlikle yanlış.

Guiza'yı bir teşbih aracı olarak kullandım, bizimle alakası elbette ki yok. Umuyorum ki kulübümüzün iskeletini, vizyonu bu kadar olan adamın üstüne kurmayız gelecek sene. Hani diyoruz ya hakem Kadıköy'de 2. sarıyı veremezdi diye, bu mal da üst düzey bir Avrupa takımında bu kadar gevşek olamazdı.

3-0 öndeyken bunları yapacak kadar lakayıt isen post-Dursun döneminden sonra da kalması yarardan çok zarar verir.
Bu adam hep boyleydi, yetenegi ile Linnes profesyonelligi olsa zaten alamazdik,Feg de de ayni sıkıntılar var.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada 2. kırmızı kartı sırf kendini göstermek için gösterdi hakem bozuntusu 3-0lık maçta bu kadar basit kırmızı kart çıkamaz.
Aynen öyle daha macin basinda maicon denen soytariya cikaramadi,serdara girisi direkt en az sari kartlikti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt