#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her kafayla didişene sarı kart,kırmızı kart verilecekse maç oynamayalım o zaman.hakem onları niye ayırmıyor...görevi ne

hiç bir oyuncuya kafayla temas edemezsin avrupanın heryerinde sarı kartı verirler hatta ilk pozisyonda kafasıyla da itekliyor orda kırmızı verse verir yani. hakemler zaten art niyetli bize karşı siz çok iyimsersiniz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendini attırdı işte hiç gerek yokken

Kupa maçlarında 2 harekete tav olan taraftarları fazla iplememesi normal tabi

Bu arkadas CL kupasini da getirse bizim taraftarin bir cogu irkindan dolayi sevmeyecek.

Gizli irkcilar var aramizda.

Attention pls.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eleştirenlerden biri olarak cevap vermek istiyorum, hatta böyle ağar bir itham karşısında Belhandayı eleştiren herkes sana cevap vermesi gerekiyor.

Irkçılığa karşıyım, hem de fena karşıyım çünkü insanlık suçu olarak görüyorum. Arap milletini de fazla bilmem, Arap kökenli arkadaşım dahi olmadı. Ancak, hangi ırka ait olursa olsun bir oyuncu, maçı kazanmış olan takımın oyuncusu kendini son dakikalarda iki sarı kart görerek oyundan attırıyor ise sorun onu eleştiren kişilerde değil, bu oyuncunun kendisinde dir. Bu durum bu oyuncunun mental sorunları olduğunu bir kez daha ortaya koyduğu için bu yönde eleştirenlerin ne kadar haklı olduğunu gördük bu akşam.

Bu yüzden bu mesajın çok yakışıksız, üstelik isim vermeden herkesi töhmet altında bırakıyor.

Adam zaten bu bunu herkes biliyor önemli olan onu oynatmak
Oynatamazsan elinde patlar

abv juve

Oğlum bu kadar rahat bir maçta kırmızı yemeyi nasıl beceriyorsun lan? Hadi gayri ciddi bir adamsın onu anladık da spastiklik yapmanın ne anlamı var? Ne oldu şimdi eline ne geçti?

Fernando gelene kadar hatta belki de sezon sonuna kadar bu zibidiye mecburuz ve alabileceğimizi almak zorundayız yapacak bir şey yok lakin sezon sonunda her ne olursa olsun satılmalı. Satılırken bir dakika dahi tereddüt edilmemeli.

Ben ne yazdım geçenlerde? "Geldiğimiz noktada ve mevcut kadro zaafında, takımın şampiyonluk yolundaki en kritik adamlarından biri haline geldi, umarım kendisi de bunun ciddiyetinde ve farkındadır" diye yazmıştım. Ne farkında ne de ciddiyetinde olmadığını görmüş olduk. Ayrıca bunu kavrayacak zekaya da sahip olduğunu düşünmüyorum artık.

Bizi şu herife mahkum eden dursun ve yönetiminin Allah belasını versin.

Kırmızıdan başka neyi eleştireceksin gördüğü kırmızı kabul edilemez ama affedilmez değil.
Engin melo belhanda kafa kırık oyuncular hepsini oynattı terim
Ben oynadığı futboldan memnunum

abv juve

Basıl affediyorsun ? Zor maçlarda ilk 10 dakikad a kırmızı görür bu Melo kırıktı ama çaktırmıyordu sinir bozuyordu karşı takımdan bu ise laubali ve vurdumduymaz ondan görüyor. Ayni kefede değil bu 3 oyuncu. Engin kırıktı ve 3. Lige kadar gitti... bu ise bildiğin laubali. Emre , Oğuzhan ve Alper üstüne oynar ilk 10 dakikada kırmızı görür bunda o potansiyel var. Melo 10 kırmızı gördüyse 20 göstertmiştir. Hatta hiç bir rakip bizim oyuncuları edememiştir. Ama bu adama zerre güven olmaz ve affedilecek yanıda yok

2.sarı kart yanlıs olduguna göre itiraz edilmeli.ve siz Galatasaray taraftarı oldugunuza göre şampiyon olmamızı istiyorsunuzdur herhalde...o yüzden ortada bi adaletsizlikte var hani gündem yaratırsanız daha iyi olur.feghouliyi de iyi oynadıgı zamanda yemişlerdi trabzon maçında.belhandaya da aynısı yapıldı az biraz.

Bence Hakeme hiç bir şekilde haksızlık etmeyelim. Adam güzel bir maç yönetti, oyunu fazla durdurmadı. Bir penaltı pozisyonu dışında bir hatasını hatırlamıyorum ama o bile görüntülere rağmen net değil, sanki ele değil baldıra geliyor.

Bir oyuncu takımı üç sıfır önde olmasına rağmen son dakikalarda iki sarı kart görüp atılıyor ise suçu hakemde aramamak lazım.

takdir haklari hep antalyaya nere iyi yönetti.
ama en önemlisi o kirmizi karti baska mac olsa vermez.
gibime geliyor.
ama firsat ariyorlar iste vermeyeceksin.

Son düzenleme:
hiç bir oyuncuya kafayla temas edemezsin avrupanın heryerinde sarı kartı verirler hatta ilk pozisyonda kafasıyla da itekliyor orda kırmızı verse verir yani. hakemler zaten art niyetli bize karşı siz çok iyimsersiniz

Arkadaşlar o ayrıntıyı görmemiş sanırım.Vermediği penaltıları bilmem ama bu detayı hakemin atladığı kesin.3-0 lık bir maçın sonunda bu tip bir kırmızı kart için konuşulacak en son kişi hakemdir.Malhanda'ya 2 maç üst üste oynamak zor geldi aldı kırmızı kartı oh tatil oh kebap.

Tez elden zarar etmeden (Dursun sağolsun imkansız) satılmalı.

Basıl affediyorsun ? Zor maçlarda ilk 10 dakikad a kırmızı görür bu Melo kırıktı ama çaktırmıyordu sinir bozuyordu karşı takımdan bu ise laubali ve vurdumduymaz ondan görüyor. Ayni kefede değil bu 3 oyuncu. Engin kırıktı ve 3. Lige kadar gitti... bu ise bildiğin laubali. Emre , Oğuzhan ve Alper üstüne oynar ilk 10 dakikada kırmızı görür bunda o potansiyel var. Melo 10 kırmızı gördüyse 20 göstertmiştir. Hatta hiç bir rakip bizim oyuncuları edememiştir. Ama bu adama zerre güven olmaz ve affedilecek yanıda yok

Ya melonun da anormal hareketleri vardı örnek vereyim 2 1 bjk maçı çift daldı atıldı hiç yere
Baş akşehir maçı kafa attı topsuz yerde hakem gormedi
Belhandanin yaptığı cezasız kalmamalı ama affedilmeyecek birşey değil

abv juve

Takımda Melo olacak bunu her gün dövecek...

of ulan offfff bigün kafamızın rahat olmasına izin verin be bigün. bu herif bugünkü hareketiyle bitişini resmileştirdi işin kötü yanı oyun kurucusuz şampiyonluk hayal. kim getirip bunu balımıza bela ettiyse......

Bence Hakeme hiç bir şekilde haksızlık etmeyelim. Adam güzel bir maç yönetti, oyunu fazla durdurmadı. Bir penaltı pozisyonu dışında bir hatasını hatırlamıyorum ama o bile görüntülere rağmen net değil, sanki ele değil baldıra geliyor.

Bir oyuncu takımı üç sıfır önde olmasına rağmen son dakikalarda iki sarı kart görüp atılıyor ise suçu hakemde aramamak lazım.
Abi oyunu durdurmadi mi?
Ya 3dk oyunda kalmadi top
En ufak mudahalede hemen faul caldi?
Ozellikle ikinci yari 15dk kalmistir top oyunda

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takdir haklari hep antalyaya here iyi yönetti.
ama en önemlisi o kirmizi karti baska mac olsa vermez.
gibime geliyor.
Ben takdir hakları ağırlıklı olarak Antalya'dan yana bir durum görmedim hocam. Bana göre çaldığı düdüklerin büyük bölümü doğru idi, hatta Türkiye Liginde başka bir çok hakemin çaldığı pozisyonlara düdük çalmadı çünkü net bir faul yok idi. İkinci yeri bizim aleyhimize daha çok faul çaldı bu doğru ama içlerinde hatalı olarak hatırladığım bir pozisyon yok. Özellikle Tolga bir çok kez faul yaptı hiç boş yere.

Hatırladığım kadarı ile Emre Belezoğlu da çenesi yüzünden atılmıştı.

Ya melonun da anormal hareketleri vardı örnek vereyim 2 1 bjk maçı çift daldı atıldı hiç yere

abv juve

Hocam o adam kırıktı rakibi sindirmeye yapardı. Yedirirsem yerler derdi vs bu bildiğin laubali ve dengesiz

abv juve
ercan gelip hala savunma bunu. melo dünyanın en sert oyuncularından biri olmasına rağmen akıllı adamdı, hep kendini karttan korudu hiç bi zaman da gereksiz yere takımını zora sokan bi durumda olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt