Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Galatasaray kazansın belhanda oynamasada olur
abv juve
abv juve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam takmış belhanda ya. Her an tekme tokat dalacak gibi duruyor
Bir bakış ne kadar da çok şey ifade ediyor.
Bu arkadaşa karşı herhangi bir düşmanlığım yok. İyi veya kötü Galatasarayın oyuncusu ama işte sorun tam da bu noktada alevleniyor benim adıma.10 numara giyen herkese düşman olma sebebiniz nedir? Bazen merak ediyorum final maçında bu forum olsaydı kaç kişi Hagi'ye söverdi acaba.
Bu arkadaşa karşı herhangi bir düşmanlığım yok. İyi veya kötü Galatasarayın oyuncusu ama işte sorun tam da bu noktada alevleniyor benim adıma.
Galatasarayın oyuncusu olup önemli bir derbi maçında aptalca atıldıktan sonra, kritik bir dönemden geçerken bu sefer güle oynaya kazanılan bir maçın bitiminde atılması. Galatasaraya karşı verilen bir zarar üstelik aynı kişi tarafından ikinci sefer, bırakın da insanlar buna tepkili olsun.
Hakemler, Talisca, Q7, bunları atamıyorlar falan bunları geçelim. Bunların bir sonra ki maça daha da zayıf bir orta saha ile çıkacak Galatasaraya bir yararı yok ve böyle şeyler yönetimin işi. Hakemlerin bize karşı daha rahat kart gösterdikleri malum. Bunun bilinmesine rağmen kazanılmış bir maçın son dakikalarında, aynı hareketi iki kere yapıp hakemin ekmeğine yağ sürmek daha da ahmakça bir durum.
Ben de bunu kabul etmiyorum işte. Biz Galatasaray takımıyız, sezon başı tonla para harcadık bunun karşılığını almamız lazım. Bu harcanan paranın içinde en büyük hisselerden biri bu adama gitti. Kafa kırık olmasına rağmen bu adam alındı ise, bu adam ile Galatasaray ve hedefleri konuşulmadı ise, bu transferi yapanları güzel güzel anmak lazım. Yok konuşuldu ise ve bu adam buna rağmen kendine çeki düzen vermiyor ise her türlü tepkiyi hak ediyor.Kafa olarak sorunlu bir futbolcu olduğu biliniyordu diye tahmin ediyorum. Gelmeden önce de istemediğim bir adamdı; ama sonrasında hoşuma giden bir oyun tarzıyla başladı sezona ve beğendim.
Atıldığı maçı falan bilmiyorum, o dönem futbol takip etmiyordum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben son birkaç maç özelinde konuşuyorum.
Baş hain olurdu bunların kafasına göre10 numara giyen herkese düşman olma sebebiniz nedir? Bazen merak ediyorum final maçında bu forum olsaydı kaç kişi Hagi'ye söverdi acaba.
Fatih Terim : "Ben seni bir kıbleye karşı alırdım da dua et elimde orta saha yok, mecburen katlanıyoruz. Şu sıfata bak evlat olsa sevilmez"