#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DWQNgAaXkAIiqRi.jpg

Melo = Profesör

Belhanda = Denver

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 numara giyen herkese düşman olma sebebiniz nedir? Bazen merak ediyorum final maçında bu forum olsaydı kaç kişi Hagi'ye söverdi acaba.

Son düzenleme:
10 numara giyen herkese düşman olma sebebiniz nedir? Bazen merak ediyorum final maçında bu forum olsaydı kaç kişi Hagi'ye söverdi acaba.
Bu arkadaşa karşı herhangi bir düşmanlığım yok. İyi veya kötü Galatasarayın oyuncusu ama işte sorun tam da bu noktada alevleniyor benim adıma.

Galatasarayın oyuncusu olup önemli bir derbi maçında aptalca atıldıktan sonra, kritik bir dönemden geçerken bu sefer güle oynaya kazanılan bir maçın bitiminde atılması. Galatasaraya karşı verilen bir zarar üstelik aynı kişi tarafından ikinci sefer, bırakın da insanlar buna tepkili olsun.

Hakemler, Talisca, Q7, bunları atamıyorlar falan bunları geçelim. Bunların bir sonra ki maça daha da zayıf bir orta saha ile çıkacak Galatasaraya bir yararı yok ve böyle şeyler yönetimin işi. Hakemlerin bize karşı daha rahat kart gösterdikleri malum. Bunun bilinmesine rağmen kazanılmış bir maçın son dakikalarında, aynı hareketi iki kere yapıp hakemin ekmeğine yağ sürmek daha da ahmakça bir durum.

Bu arkadaşa karşı herhangi bir düşmanlığım yok. İyi veya kötü Galatasarayın oyuncusu ama işte sorun tam da bu noktada alevleniyor benim adıma.

Galatasarayın oyuncusu olup önemli bir derbi maçında aptalca atıldıktan sonra, kritik bir dönemden geçerken bu sefer güle oynaya kazanılan bir maçın bitiminde atılması. Galatasaraya karşı verilen bir zarar üstelik aynı kişi tarafından ikinci sefer, bırakın da insanlar buna tepkili olsun.

Hakemler, Talisca, Q7, bunları atamıyorlar falan bunları geçelim. Bunların bir sonra ki maça daha da zayıf bir orta saha ile çıkacak Galatasaraya bir yararı yok ve böyle şeyler yönetimin işi. Hakemlerin bize karşı daha rahat kart gösterdikleri malum. Bunun bilinmesine rağmen kazanılmış bir maçın son dakikalarında, aynı hareketi iki kere yapıp hakemin ekmeğine yağ sürmek daha da ahmakça bir durum.

Kafa olarak sorunlu bir futbolcu olduğu biliniyordu diye tahmin ediyorum. Gelmeden önce de istemediğim bir adamdı; ama sonrasında hoşuma giden bir oyun tarzıyla başladı sezona ve beğendim.

Atıldığı maçı falan bilmiyorum, o dönem futbol takip etmiyordum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben son birkaç maç özelinde konuşuyorum.

Kafa olarak sorunlu bir futbolcu olduğu biliniyordu diye tahmin ediyorum. Gelmeden önce de istemediğim bir adamdı; ama sonrasında hoşuma giden bir oyun tarzıyla başladı sezona ve beğendim.

Atıldığı maçı falan bilmiyorum, o dönem futbol takip etmiyordum. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ben son birkaç maç özelinde konuşuyorum.
Ben de bunu kabul etmiyorum işte. Biz Galatasaray takımıyız, sezon başı tonla para harcadık bunun karşılığını almamız lazım. Bu harcanan paranın içinde en büyük hisselerden biri bu adama gitti. Kafa kırık olmasına rağmen bu adam alındı ise, bu adam ile Galatasaray ve hedefleri konuşulmadı ise, bu transferi yapanları güzel güzel anmak lazım. Yok konuşuldu ise ve bu adam buna rağmen kendine çeki düzen vermiyor ise her türlü tepkiyi hak ediyor.

Son düzenleme:
Fatih Hoca'nın sene sonunda ilk postalayacağı adam bu olucak heralde. Dalmamak için kendini zor tutuyormuş gibi bi görüntüsü var sürekli. :D
Ndiaye ve Fernando'dan dolayı ihtiyacı olduğunu bildiğinden dolayı şu anlık sineye çekiyor bu hareketlerini ama her an tekme tokat dalabilir valla.

İki oyuncu tartıştı diye Belhanda'yı oyundan atan hakemlerin aynı cesareti Kadıköy'de ve Telsim'de de göstermeleri bekliyorum. Her maçın önemli olduğu bir ortamda bir oyuncuyu bu kadar basit atamazsınız. Olaylar bittikten sonra 1er sarı kart verirsin iki oyuncuya da maçı bitirirsin. Bu kadar hainlik olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt