#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda yarı yolda bırakmadı,GS yönetimi ve taraftarı takımın hakkını savunmadıgından kırmızı kart gördü
Yapma Sergen, taraftar gidip maçın bitimine bir iki dakika kala 3-0 önde olduğumuz maçta rakip ile dalaş demedi. Taraftar madem bir kere dalaştın sarı kartı yedin, hakemin ekmeğine yağ sürercesine ikinci kez aynı hareketi yap demedi. Taraftar Fener maçında cebinde sarı var iken kendini atıp ikinci sarıyı gör demedi.

Son düzenleme:
Sezon sonuna kadar sırtını sıvazlayalım,transfer döneminde gelen ilk teklifle gönderelim.

Yapma Sergen, taraftar gidip maçın bitimine bir iki dakika kala 3-0 önde olduğumuz maçta rakip ile dalaş demedi. Taraftar madem bir kere dalaştın sarı kartı yedin, hakemin ekmeğine yağ sürercesine ikinci kez aynı hareketi yap demedi. Taraftar Fener maçında cebinde sarı var iken kendini atıp ikinci sarıyı gör demedi.

bu kadar kolay kart çıkmamalı Galatasaray oyuncusuna.talisca sarı karttan sonra 2 kere atılmalıydı ama atılmadı.belhanda bazı konularda aptalca davranabilir ama önemli olan Galatasarayın şampiyonluguna katkı sağlaması için destek çıkmak.bu adama çok para verdik,karşılıgını biraz olsun vermesi için destek vermek zor değil.

Son düzenleme:
bu kadar kolay kart çıkmamalı Galatasaray oyuncusuna.dün talisca sarı karttan sonra 2 kere atılmalıydı ama atılmadı.belhanda bazı konularda aptalca davranabilir ama önemli olan Galatasarayın şampiyonlugunda katkı sağlaması için destek çıkmak.bu adama çok para verdik,karşılıgını biraz olsun vermesi için destek vermek zor değil.
Konya maçı, ortaya koyduğu mücadele sonrası tüm stadyum alkışladı!

Bak işte bu daha da vahim, Galatasaraya karşı daha kolay kart çıkıyor. Bunu biz gördüğümüze göre teknik ekip ve oyuncular da görüyordur. Buna rağmen hakemin ekmeğine yağ sürercesine hareketler yaparak atılmak, üstelik kendi takım arkadaşı uzaklaştırmaya çalışmasına rağmen atılmak daha da vahim.

Bunu artık güle oynaya kazanılmış bir maçın son dakikasında yapması ve kritik bir dönemde zayıf olan orta sahanın daha da zayıflamasına sebep olmasına tepki göstermek kadar doğal bir şey yok.

Taliscaya veya rakibin x bir oyuncusuna çıkması gereken kartların çıkmadığını ben de biliyorum ama yarın Kasımpaşa karşısına orta saha kadrosunda kötünün içinde iyi olan Belhanda'dan yoksun olarak çıkacak olan takım Galatasaray, oyuncularına kart çıkmayan rakiplerimiz değil. Yani bunların bize faydası yok, taraftarın buna karşı yapabileceği bir şey de yok. Yapar ise yönetim yapa bilir. Bu konuda yeni yönetim şu ana kadar net bir tutum sergilemedi.

Son düzenleme:
Yaktın bizi, bitirdin bizi be.

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt