#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fortnitedan once bilgisayar oyunu yokdu demi...
adam fortnite'dan başka birşey oynamıyor araştırma yapın öyle gelin ya. her oyuna bağımlı olmak zorumda mı birisi.senin algılama yeteneğin yok mu .ne anlatıyorum burda.oyun oynadığı için değil ,düzenli oynamadığı için verebileceği zararları anlatıyorum sen gelip gelip bilgisayar oyunu zarar vermez diye olayı çarpıtıyorsun.

konu anlaşılmadı sanırım. mesutun oyun oynadığımprofilde rakamlar açık ve net. bilmem kaç günde bilmem kaç saat fornite oynanmış. gta 5 veya counter değil. bunun üzerine belinde sakatlık oluyor ve 4 maç kaçırıyor. taraftarı bug eyed turkish diye protesto ediyor adamı. 30 ysş futbolda bu kadar düşecek bi yaş değil. kaldı ki tdsi de söylüyor bunu.

belhanda da ise henüz mesutta olduğu gibi kesin bir bilgi yok elimizde. düpedüz suçlanması doğru değil, ama sahada fortnite düşünecek hsli yok diye bskmak da doğru değil. zaten mesut da sahada düşünmüyordur ama performans olarak etkiliyor. hareket ve spor bu adamların hayatının her anında var. mesut gibi kesin bir bağımlılıktan söz edemeyeceğimiz için düpedüz suçlamak doğru değil tabi. yalnız bu online oyun da boşlamaya gelmez bunun da farkında olunmalı

Öff...Bırakın şu oyun mevzusunu yahu, adam son oyun demiş zaten, futbolcuların saat 21 de uykuya daldıklarını ve öyle de olması lazım geldiğini filan mı zannediyorsunuz?..

Tatil döneminde yahut izin gününde bir tane bira içtiğine dair fotoğrafı medyaya düşen bir futbolcu olsa, onu da alkolik ilan edecekler çıkar, sevmeyenlerince. Mesaj kirliliğinden başka bir şey değil şu muhabbet...

hakan-balta-sigara.jpg

adam fortnite'dan başka birşey oynamıyor araştırma yapın öyle gelin ya. her oyuna bağımlı olmak zorumda mı birisi.senin algılama yeteneğin yok mu .ne anlatıyorum burda.oyun oynadığı için değil ,düzenli oynamadığı için verebileceği zararları anlatıyorum sen gelip gelip bilgisayar oyunu zarar vermez diye olayı çarpıtıyorsun.
Nasıl araştırma yapalım efenim?

Mesut Özil'in oynadığı oyunlar diye Sam amca ya sormadınız inşallah.

Oyun muhabbeti sıktı, kral kayseriyle tek basina oynayacak biraz sakin...

Bel fıtığı mi değil mi bilemem ama bel fıtığı zannettiginiz gibi insanı aylarca yatağa düşüren bir hastalık değil.şu an aramızda tanısı konmamış bel fıtığı olan eminim vardır bir gün beli agtiyip doktora gidince öğrenecek. Ha bi de bel fıtığı olsa ameliyat olurdu da yanlış en son çare ameliyat

Belhanda'ya varana kadar eleştirilmesi gereken kimler var takımda
Bu sezon sadece arkanıza yaslanın ve Belhanda Feghouli ikilisini izleyin

Falcao gelmezse bu arkadasin Allah yardimcisi olsun. Iyi bir golcu yokken Belhanda'nin defolari cok sinir bozucu olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt