#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EDpmUEeW4AQ_Jp5

InStat verilerine göre haftanın 11'i. 443 puanla en yüksek verilere Belhanda sahip.

Istatistikleri tutan kisi kör mü acaba.

Belhanda dan ziyade Mariano dayi da var. Anormal bu.

tam olarak futboldan anlamayan turnusolüdür kendisi

bu adama çöp diyen kim varsa bilin ki o tam bir futbol cahilidir

İzlesin 10 numara nasıl olunur görsün. Yok ben 10 numara değilim diyorsa bıraksın o numarayı. Başka numara alsın.
Neyse devre arası en geç sezon sonu gidecek. GS Tarihinin en kötü 10 numarası.
Bekir Duman
Halil Özgü
Mahmut Usta

Araştırılsın, üçü de aynı şahıs

Belhanda´nin cok hareketli olmasini yansitan bir istatistik olmus. Bu tarz istatistiklere kuran ayeti gibi de bakmamak lazim, ama ben 5 yildir topsuz alanda oyunun önemini anlatamadim. Bir futbol maci topun oldugu yerden ziyade, olmadigi yerde oynanir. 2 dakika top ile oynasan, ortalama 88 dakika topsuz oynuyorsun. Biz neden güzel futbol oynamiyoruz diye soruluyor ya, bunun en önemli nedeni topsuz alanda oyunumuzun fazla hareketsiz olmasindan kaynaklaniyor.

Belhanda´nin mac icinde kontagin atmasi zaman zaman düzelmez. Bir pas hatasi bile bazen cok etkiliyor, üst üste hatalar zinciri olayina girebiliyor. Bu mental sorunlari onun, ama onun disinda isi haritasinda cok genis bir alanda oynamasina ragmen, ceza sahasina yeterince girmiyor, yeterince sut cekmiyor. genelde kötü acilardan olmak üzere, ortalama bir sut cekiyor mac basi kaleye.

Ama adam hareketli, solda, sagda, ortada pas istasyonu olusturuyor. Takim geri yaslaninca, ileri tepmeye calisiyor herkesi. Belhanda saha ici work rate si en yüksek oyunculardan bir tanesi ligimizde.

Psikohanda bu transferlerden sonra içinden aslan çıkarabilir. Rekabeti seven bi dopçu, kendisi rekabet sayesinde umarım takıma olumlu anlamda agresiflik katar

Istatistikleri tutan kisi kör mü acaba.

Belhanda dan ziyade Mariano dayi da var. Anormal bu.

Belhanda o mac üst üste pas hatalari ile bence de berbat oynadi da, Mariano dede net olarak büyük bir yükselis gösterdigi gibi, belki o mac kullandigi top, ileri yaptigi cikislar, bazi defansif müdaheler ile belki en iyi oyuncumuzdu sahada.

Belhanda´nin cok hareketli olmasini yansitan bir istatistik olmus. Bu tarz istatistiklere kuran ayeti gibi de bakmamak lazim, ama ben 5 yildir topsuz alanda oyunun önemini anlatamadim. Bir futbol maci topun oldugu yerden ziyade, olmadigi yerde oynanir. 2 dakika top ile oynasan, ortalama 88 dakika topsuz oynuyorsun. Biz neden güzel futbol oynamiyoruz diye soruluyor ya, bunun en önemli nedeni topsuz alanda oyunumuzun fazla hareketsiz olmasindan kaynaklaniyor.

Belhanda´nin mac icinde kontagin atmasi zaman zaman düzelmez. Bir pas hatasi bile bazen cok etkiliyor, üst üste hatalar zinciri olayina girebiliyor. Bu mental sorunlari onun, ama onun disinda isi haritasinda cok genis bir alanda oynamasina ragmen, ceza sahasina yeterince girmiyor, yeterince sut cekmiyor. genelde kötü acilardan olmak üzere, ortalama bir sut cekiyor mac basi kaleye.

Ama adam hareketli, solda, sagda, ortada pas istasyonu olusturuyor. Takim geri yaslaninca, ileri tepmeye calisiyor herkesi. Belhanda saha ici work rate si en yüksek oyunculardan bir tanesi ligimizde.
Bu serserinin half space kosularini bi Allahin kulu görüp topu ona atmadığı için bi ara sinirlendi bayagi. İstiyor!

Kötü oynayabilirsin, ama kötü kosamazsin. Kosu meselesi futbolda, bildigimiz kosu mesafesinden de cok daha fazlasidir. Futbol bir kosu oyunudur. Top ayagindayken iyi olsan bile, topsuz alanda yaptiklarin ile takimin gücünü düsürebilir, aslinda zararli bir oyuncu olabilirsin. Ama eger sürekli hareket halindeysen, basiyorsan, bol bol deplase oluyorsan, orta sahada alanini bos birakmiyorsan, o vakit kötü oynasan dahi, o bildigimiz istatistiklere yansimasa, futbolun dogrularinda faydali isler yapmis oluyorsun...
10 civari gole katki yapiyor simdiye kadar her sezon, biraz az gibi gözükse de, topsuz alanda oynadigi oyun onun skor anlaminda yaptigi her katkiyi daha degerli kiliyor.

Skor katkisini arttirabilecek yetenegi de var, o vakit elestiriler de bicak gibi kesilecegini biliyorum, ama mental olarak cok fazla kendisi ile savasma piskolojisine girmesi, bu konuda onu bence geriye itiyor.

Bu serserinin half space kosularini bi Allahin kulu görüp topu ona atmadığı için bi ara sinirlendi bayagi. İstiyor!

Bunu bende gördüm saha icinde, ama bunu daha fazla yapsa, bu bir sorun tescil etmez. Bazi maclarda sanki hic denemiyor. Ama gecen sene ikinci yaridan sonra özellik ile biraz daha istahlandi gol konusunda.
Kale önünde zaman zaman gereksiz komplex yapiyor, zor bir sürec yasadi bizle, bir nevi diagne vakasi da olabilirdi, ama hoca onu birakmadi. (diagne´de mesela hoca da cok tutucu olmadi bence) O ilk Kayserispor macinda ceza sahasi icindeki relaksligi bir daha bulamadi. Rakibi cok rahat kiracak teknigi ve atletizimi var, aslinda peynir ekmek gibi gol atmasi lazim bu ligde.
Bunun icin ceza sahasina daha fazla girmesi lazim.

Ulan Belhanda, şu yeni transferlerle birlikte herkese karşı nefretimi sıfırladım. Kasımpaşa maçıyla birlikte bütün futbolculara en baştan objektif gözle bakacağım. Transferler beni öyle bir umutlandırdı ki herkese karşı beyaz sayfa açtım. Sen, Seri ve Marcao’ya bile ilk kez izliyorum gibi bakacağım Kasımpaşa maçıyla birlikte.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kötü oynayabilirsin, ama kötü kosamazsin. Kosu meselesi futbolda, bildigimiz kosu mesafesinden de cok daha fazlasidir. Futbol bir kosu oyunudur. Top ayagindayken iyi olsan bile, topsuz alanda yaptiklarin ile takimin gücünü düsürebilir, aslinda zararli bir oyuncu olabilirsin. Ama eger sürekli hareket halindeysen, basiyorsan, bol bol deplase oluyorsan, orta sahada alanini bos birakmiyorsan, o vakit kötü oynasan dahi, o bildigimiz istatistiklere yansimasa, futbolun dogrularinda faydali isler yapmis oluyorsun...
10 civari gole katki yapiyor simdiye kadar her sezon, biraz az gibi gözükse de, topsuz alanda oynadigi oyun onun skor anlaminda yaptigi her katkiyi daha degerli kiliyor.

Skor katkisini arttirabilecek yetenegi de var, o vakit elestiriler de bicak gibi kesilecegini biliyorum, ama mental olarak cok fazla kendisi ile savasma piskolojisine girmesi, bu konuda onu bence geriye itiyor.
Zaten mental olarak sağlam olsa bu herif Trye 32sinden önce gelmezdi. Çok ani iniş çıkışlar yaşıyor bazen tamamen olaydan kopuyor

Aynı fikirdeyim. Topsuz oyundan koşu eksikliği bariz şekilde ortada olduğu gibi temposuz oyunun asıl sebebi de budur.

Hızlı kanat olunca o bölgede ki sprinter oyuncumuz bu sorunu az çok halının altına süpürüyordu ama sorun halen mevcuttu.

Bazen bakıyorsun bizim tüm oyuncular mum gibi posisyonlarında dikilip stoperlerin ne yapacağını bakıyorlar .... dakikalarca. Inanılmaz sinir edici bir durum olduğu gibi bunun baş sorumlusu Fatih hocam ve ekibidir. Bir iki maç olsa neyse ama bu durum baya uzun zamandır ciddi sorun işgal etmektedir. Topsuz oyunda ki bu sorunu çözersek çok daha güzel oyun izleriz.

Bunu bende gördüm saha icinde, ama bunu daha fazla yapsa, bu bir sorun tescil etmez. Bazi maclarda sanki hic denemiyor. Ama gecen sene ikinci yaridan sonra özellik ile biraz daha istahlandi gol konusunda.
Kale önünde zaman zaman gereksiz komplex yapiyor, zor bir sürec yasadi bizle, bir nevi diagne vakasi da olabilirdi, ama hoca onu birakmadi. (diagne´de mesela hoca da cok tutucu olmadi bence) O ilk Kayserispor macinda ceza sahasi icindeki relaksligi bir daha bulamadi. Rakibi cok rahat kiracak teknigi ve atletizimi var, aslinda peynir ekmek gibi gol atmasi lazim bu ligde.
Bunun icin ceza sahasina daha fazla girmesi lazim.
Direk skor katkisi konusunda cok hevesli degil nedense.ceza sahasina girmeye daha fazla hevesli olsa cogu kisi sever ama ben 8 numarayim 10 numara degilim diye dusunup isin icinden siyrildigini dusunuyor galiba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt