- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
Ben diyom ankara sen diyon bahtim kara .akpye oy atıyon deme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyom ankara sen diyon bahtim kara .akpye oy atıyon deme
Selçuk ikili mücadele konusunda Belhanda ayarında bile olamadı. Diğerleri de genelde ön libero ve 2000 öncesi oyuncular. Falcao'ya attığı pas oldukça iyiydi, bunun yanında duran topta Marcao'ya cok iyi bir top kesti ama o da olmadı. Belhanda yeterli değil doğru ama takımda hiç kimse yeterli değil senin kriterlere göre.Selçuk İnan'ın ilk 2 senesi, Melo, Okan Buruk, Suat Kaya, Ümit Davala, Tugay Kerimoğlu, Fernando'nun sakatlık öncesi aklıma ilk gelenler. Bu saydıklarım bu beklentileri %80 oranında karşılayan oyunculardı.
Ben diyom ankara sen diyon bahtim kara .
Uf en sevdigim profil.yok bir önceki cevabından ıq testi yaptımda haklıyım xd
Aglamaya devam et.belhanda 12 mücadele kazanmış
feghouliye 9 tane pas atabilmiş
xdxd
ha bu arada oynamadığı maçları kasanamıyos xd
top oynadıysan niye prof olamadın mantığa bak
sabri tarık çamdal felan prof kardeşim bak onlar dopçu xd
relax kardeşim ya gocunma bu kadar hakaret edecek kadar belhanda iyi topçu tamam xdUf en sevdigim profil. Kendini bi bok sanan lavuk tipi .Konunuz Belhanda beynine kacirdigimin cocugu
Adam gibi tartis ozaman Konuya partiden tut zekaya neden getiriyon bilerek yapiyorsun kufur yemek icin .Yukarda kac kisi ile tartistik senin yaptigini kimse yapmadi .Once Insan olrelax kardeşim ya gocunma bu kadar hakaret edecek kadar belhanda iyi topçu tamam xd
hedef 2023 mü reyiz :ddAdam gibi tartis ozaman Konuya siyahsi partiden tut zekaya neden getiriyom bilerek yapiyorsun kufur yemek icin .Yukarda kac kisi ile tartistik senin yaptigini kimse yapmadi .Once Insan ol
Selcuk ilk 1,5 sezonda ikili mücadelelerde gayet de iyiydi. Sut, pas, top kontolü gibi teknik konularda Belhanda'yla kiyas bile kabul etmez. Sen bana BAM dönemi disinda o pozisyonda Belhanda'dan kötü kac oyuncu sayabilirsin?Selçuk ikili mücadele konusunda Belhanda ayarında bile olamadı. Diğerleri de genelde ön libero ve 2000 öncesi oyuncular. Falcao'ya attığı pas oldukça iyiydi, bunun yanında duran topta Marcao'ya cok iyi bir top kesti ama o da olmadı. Belhanda yeterli değil doğru ama takımda hiç kimse yeterli değil senin kriterlere göre.
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kufur ettireceksin simdi .Tovbe Tovbe suanda senin yaptigin comarlik bilmem farkindamisin.Hic alakasi olmayan bi konuya parmak basiyorsun.hedef 2023 mü reyiz :dd
ahahaha eğlendirdin tşkler sakin ol derin nefes alKufur ettireceksin simdi .Tovbe Tovbe suanda senin yaptigin comarlik bilmem farkindamisin.Hic alakasi olmayan bi konuya parmak basiyorsun.
Neyseahahaha eğlendirdin tşkler sakin ol derin nefes al![]()