#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çenesinde kırık meydana gelen Belhanda'nın tam olarak iyileşme süreci 2 ayı bulacak.

Kaçıracağı maçlar:

Club Brugge
Malatyaspor
Fenerbahçe
Paris Saint Germain
G.Birliği

[Milliyet]
Kötü haber. Belhandayi ne kadar sevmesekte aşağı yukarı bi oyun oynuyorsak payı büyük.

Gamsız falan deniliyor ama şahsen benim Galatasaray'da gördüğüm en yürekli oyunculardan bir tanesi. Şu son maçta çenesi kırılmışken girdi maça devam etti 10 kişi bırakmadı takımı, Her kampa izninin bitimine 1 hafta varken gelip katılıyor çalışmalara başlıyor. Yaşadığı sakatlıklardan özverili şekilde olması gerekenden çok önce dönüyor. Geçen sene 6 haftalık bir adele sorunu vardı yanılmıyorsam ama 3 haftada dönmüştü Sivas maçında oynamıştı 4-2 yendiğimiz. Sonrasında keza bu sezon beli ile ilgili büyük problemler varken geldi Kayseri maçında oynadı. Bu sakatlık içinde öngörülen süreden çok daha erken döneceğini düşünüyorum karakterli bir oyuncu genel kanının aksine belkide en karakterlisi.

Gamsız falan deniliyor ama şahsen benim Galatasaray'da gördüğüm en yürekli oyunculardan bir tanesi. Şu son maçta çenesi kırılmışken girdi maça devam etti 10 kişi bırakmadı takımı, Her kampa izninin bitimine 1 hafta varken gelip katılıyor çalışmalara başlıyor. Yaşadığı sakatlıklardan özverili şekilde olması gerekenden çok önce dönüyor. Geçen sene 6 haftalık bir adele sorunu vardı yanılmıyorsam ama 3 haftada dönmüştü Sivas maçında oynamıştı 4-2 yendiğimiz. Sonrasında keza bu sezon beli ile ilgili büyük problemler varken geldi Kayseri maçında oynadı. Bu sakatlık içinde öngörülen süreden çok daha erken döneceğini düşünüyorum karakterli bir oyuncu genel kanının aksine belkide en karakterlisi.
Terim in çok sevmesini de sebebi tam olarak bu.

Lemina diyenler neyin kafasini yasiyor adam 30 dakika zar zor oynadi Taylan 11 Lemina yedekten girerse girer.Madem aldik kullanalim cocugu

Yalnız dün Belhanda çenesinde 2 kırık ile oyuna döndü ve koşmaya devam etti yaptığı hataları psikolojik durumunu tartışabiliriz de bu adama gamsız diyemeyiz veya mücadeleden kaçıyor diyemeyiz

Belki de Fatih Terim'in onu bu kadar tutmasının sebebi budur ...
Gamsiz Adam Diagnedir Belhanda degil

belhanda 1 bel fıtığı ve 1 çene kırığı atlattı
buna rağmen
3509676579 pas hatası
346890680 top kontolü hatası
95904906845609 dağlara şut veya kız gibi şut(bunun sayısı biraz az 123235 tane)
8960345689 oyunu yavaşlatma yaptı
ancak 12 mücadelenin 7sini kazandı
seneye onun üzerine kadro kurulmalı
belhanda 😍
Of offf yorumlara bak be Adam futbolu biliyor.Zeka fiskiriyo.

Bel yerine Feg kanatlar Mor Babel 500.kere söylüyorum bunu ya da Babel 10 numaraya geçsin şut falan çeker yine iş yapar ama 2 kanat Feg ve Babel olmamalı yürümez böyle takım
Bu da olabilir aslinda alternatifli kadro kurmanin faydasi buniste gecen sene olsa karalar baglamistik daha Andone var,Taylan var

Ligde çok ararız eksikliğini. Onyekuru gibi bir kanat oyuncumuz olsaydı ortaya Babel veya Feghouli'yi ortaya alıp rahatlardık. Şuan sadece Andone çok hazır ve uyumlu çıkarsa rahat ederiz onun dışında işimiz zor.

Aslinda tam istedigim kadro da yapilabilinir artik
4-4-1-1

Fegh Seri Nzonzi emre
Babel
Falcao

Babel free role olarak

5b0eab4f66a97c43510d8f8f

Şopçu arklar göreve

Bu kafayla reel hayatında senden bir halt olmaz söyleyeyim. Uzun uzun açıklama yapmayacağım. Engelle geç

al işte çapsız..
uzun uzun yazamazsın çünkü vereceğin cevap yok.Ancak böyle çapsız cevaplar verirsin.
bu foruma niye girdiğini kendinde bilmiyorsun.
reel hayatımdan sana bahsedersem dudakların uçuklar.

Adamın başlığına acayip mesaj yağıyor. Kesinlikle takımda görmek istemiyorum ama sattırmayan hocamız geçen devre arası. Bu yaz da satılmadı. Teknik ekip istemese bir şekilde giderdi bu.

O halde sormadan edemiyorum. Sorun FT'nin takım kurgulamasında mı? Belhanda'nın oynadığı futbol mu? Bu adam bu kadar. Fazlasını beklemek saçma.
O tekliflerden de supheliyim artik. Buyuk ihtimal oyle teklifler gelmedi. Taraftarin gazini aldirmak icin yaptirilan haberler gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt