- 12 Temmuz 2009
- 60.891
- 24.269
- 2.968
zaten serinin olmamasi buyuk hataydi dun. adam form tutacak gibiydi tam malatyaspor karsisinda adami kesiyoruz. anlam veremiyorum artik.Seri gecen hafta Luyindama'nin tam kafasina orta yapmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten serinin olmamasi buyuk hataydi dun. adam form tutacak gibiydi tam malatyaspor karsisinda adami kesiyoruz. anlam veremiyorum artik.Seri gecen hafta Luyindama'nin tam kafasina orta yapmisti
Hocanin manevi evladi oldugu icin kimse ağzını açamıyor sanirim.ya hoca veya takim arkadaslarida cikip demiyo mu oglum yeter 2-3 tanesini rezil ettin zaten birak bizde deneyelim demedi. 6-7 korner + 2-3 faulumuz vardi hepsini o kullandi.
Bir de adamin moralini bozdukzaten serinin olmamasi buyuk hataydi dun. adam form tutacak gibiydi tam malatyaspor karsisinda adami kesiyoruz. anlam veremiyorum artik.
duran top calisiyorlarmi ki. fener bile arka direk calismasi yapmis. ezbere oyun oynuyoruz. dogru durust taktik yokya hoca veya takim arkadaslarida cikip demiyo mu oglum yeter 2-3 tanesini rezil ettin zaten birak bizde deneyelim demedi. 6-7 korner + 2-3 faulumuz vardi hepsini o kullandi.
calismadiklari cok net ortada. bi duran top degil genel oyun anlayasini bir takima senkronize etmek evet zaman alir ama 4-5 mactir bir takim hic ama hic mi ilerlemezduran top calisiyorlarmi ki. fener bile arka direk calismasi yapmis. ezbere oyun oynuyoruz. dogru durust taktik yok
Onlarda hep aynı şeyi denedi Malatya'da yediğimiz golden ötürü galiba.duran top calisiyorlarmi ki. fener bile arka direk calismasi yapmis. ezbere oyun oynuyoruz. dogru durust taktik yok
Antremanda yatip uyuyorlar belli zaten. ne eksigimizi goruyoruz. ne potansiyelimizi goruyoruz. adam korkak gibi yedege donku atmis. adamlar ustumuze gelemiyor. az hucumcuyla oynuyor. biz andoneyi ve orta kesebilecek seriyi tribune gonderiyoruz. resmen skandalOnlarda hep aynı şeyi denedi Malatya'da yediğimiz golden ötürü galiba.
Arka bölgeyi de ısrarla eksik bırakmakta ısrar ettik. Hadi teknik direktör görmüyor bu durumu maç içinde... Sahada hiç mi beyni çalışan oyuncu olmaz bu konuda yahu. 5-6 kereviz oldu galiba
maske takıyor.Ofansif orta sahadan beklentim:
Asist yapsin
Şut ceksin gol atsın
Iyi duran top kullansin
Hangisini yapabiliyor?
Olayın başka bir boyutu; dün maskeyi çıkarana kadar daha iyiydi.Bunun icin mi israrla Derby den oynamak istedin? Sakin maskeye suc atayim deme sonucta ayni maske ile antremanlara ciktin, zaten maskesiz halini biliyoruz maskeli olsan ne yazardi. Senin oynamak istedin icin Andone Seri ikilisinden biri tribünde oturdu

Başlığı revize edelim
![]()