#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama o bonservisi ve yıllık maaşı verenlerin futbol iq’su sıfırdır.

Fatih hocanın bu adama anahtar oyuncum demesini beyin tutulması olarak görüyorum..

Bu rezil herif bize geldiğinden beri kaç maç iyi oynamış kaç maç berbat oynamış. Çıkartın bakalım.

10 numara olmayan aslında 8 numara olan beyefendi sahte alan kapatmalarıyla, çıkarken yaptığı pas hatalarıyla, defansa hafif jogging yaparak dönmesiyle ve laubalilikten yediği kırmızı kartlarla bu takımın en büyük defosudur...

Belhanda olmayınca GS şu kadar puan ancak alıyor diyenler o olmayınca futbolla alakası olmayan Selçuk’un oynadığını göz önüne alsın.

Bu 10 numarayı sırtına geçirmiş, defans yapmayan, top kontrol edemeyen, pas özürlü kardeşimiz 6 numara oynayan DMC’miz Nzonzi’nin yarısı kadar tekniğe sahip değil. Abartmıyorum. Adam top kontrol edemiyor ve pas atamıyor.

Bundan kurtulduğumuz gün Tarık Çamdal’dan kurtulduğumuz gün kadar mutlu olacağım.

oyniyanda oynatanin da kafasinda futbol bitince böyle oluyor

Belhanda

90 dakika

%87 isabetli pas

3/8 ikili mücadele

12 top kaybı

1 isabetli şut

Ben bu çomara kızmıyorum aga, takımın anasını bellemesine rağmen her hafta ısrarla bu kekoyu oynatan hocada var bi gariplik. İlk yarı 10 top kaybı yapmış adam Feghouli'yi çıkarıyor oyundan. Geçen sezon sayesinde şampiyon olduğu Feghouli'ye taktı kafayı.

Haram zıkkım olsun sana da seni oynatadanada o paralar ...

Bu konu kilitlenmeli.

Böylece Can x (Akasra-Esmer)'in attığı postları görmemiş oluruz.

Benim gibi anti belhandacılar da masaüstüne bir word veya not defteri dosyayı açıp oraya yazsın küfürleri.

Nasıl fikir?
Trollere yaptığımız ihraç yöntemini kullansak 1-2 kişide daha güzel çözüm olur gibi

Rezil. Insan şu oynadigin futboldan utanir be. Milyonlari aliyorsun üstelik.

Benim mesajımı editleyen belhanda sevdalısı moderatörü öpüyorum burdan

Kötü oynama değil mesele rezalet oynuyo orası ayrı oynatana sevgiler o da ayrı ama adam kosmuyo mücadele etmiyo umarsız en kotu halinde bu sene ve her maç garanti 11 neden

sorun sende değil. belli ki elinde çeşitli kasetler var, oynuyorsun. sorun kasetlere rağmen sana deh demeye cesareti olmayanda

Kaç top kaybetti merak ettim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En iyi yaptığı iki şey

1) Iki tane takım arkadaşının tam ortalarındaki boşluğa top atmak.

2) Kendisine verilen pası tek pasla geriye oynamak.

Seni futbolcu yapanın yedi sülalesini essekler kovalasın.

Biri twitterda "bunun attığı isabetli paslar,attığı isabetsiz paslardan bile tehlikeli" demişti.Harbiden öyle ya 2 topçunun arasına ya da koşan adamın arkasına veya sağlak adamın sol tarafına falan atıyor.Attığı adam da kaybediyor topu haliyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt