Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Zulmhandaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En kötü halinde bile takimin en iyisi, iki yönlü topçu![]()

Komik miydi önceden?komik bile değil artık
değildi ama bi tık çekiliyorduKomik miydi önceden?
Bı sekilde bu herifle hocanın arasını bozamazsak bu seneyi komple yiyecek bu arkadaş
Taraftar yuhlamasi lazım başka yolu yok bunun
Özelliği zaten hep taraftarin nefret etmesi, hoca da belhandayi sutre yapip korunuyor kötü oyunlarda. Bir nevi kalkan da diyebiliriz.Kimse ayrıcalıklı değil bu takımda falcao dahil hoca bu tahammuleri Hagi dışında hiçbir yabancıya gostermemisti özelliği ne bu adamın da bu denli koruyor yani haksizlik yapıyor hoca o yüzden bu elestiriler adam Rezaletti oynasa gölde yedirse ertesi maç yine 11de hoca Hagi dışında hiçbir yabancıya böylesine rahatlık vermedi
Şu da var biz bu herifi saymazsak eğer mali olarakta çok sağlam girecek bize
İşte hata yapıyor hemde çok büyük hata bu hataya devam etmesi hocayı çok yıpratır fatih terim Hagi dışında hiçbir yabancıyı boylesine korumadi hemde korunmayı haketmedigi haldeÖzelliği zaten hep taraftarin nefret etmesi, hoca da belhandayi sutre yapip korunuyor kötü oyunlarda. Bir nevi kalkan da diyebiliriz.
Oyuncu fedakar, istekli tamam kötü oynuyor ama hoca sever böyle şeyleri. Takim iyi olsun da kim oynarsa oynasın ben oradayımİşte hata yapıyor hemde çok büyük hata bu hataya devam etmesi hocayı çok yıpratır fatih terim Hagi dışında hiçbir yabancıyı boylesine korumadi hemde korunmayı haketmedigi halde
Tabi burda esas hata oyuncuda değil hocada oyuncu zorla beni oynat demiyor
Yuhalanirsa daha kötü olur, hoca daha da fazla inat eder diye düsünüyorum.