#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinghanda geçen sezon içerideki Sivas maçında olduğu gibi Cuma günü ekibimize 3 pts kazandıracaktır.

Bu kimdi lan
Edit: Tamam lan hatırladım uzun zamandır maç yok maç başı 15 top kaybı falan olmayınca unutuyor insan

değildi ama bi tık çekiliyordu
18130.webp

Bı sekilde bu herifle hocanın arasını bozamazsak bu seneyi komple yiyecek bu arkadaş
Taraftar yuhlamasi lazım başka yolu yok bunun

Abi ne yuhlamasi öyle seyleri kafaya taksaydi uçaktan inmez geri donerdi. Adam daha İstanbul'a gelmeden linc ediliyordu zaten, böyle basit seyler onu hic etkilemez, zaten adam profesyonel yaşıyor gidin marcaoyu falan yuhalayin arkadaşlar belhandanin oynadigi kadar oynuyor takım ona göre. yine de bizim kaybetmemizi istiyorsaniz hic durmayin

Kimse ayrıcalıklı değil bu takımda falcao dahil hoca bu tahammuleri Hagi dışında hiçbir yabancıya gostermemisti özelliği ne bu adamın da bu denli koruyor yani haksizlik yapıyor hoca o yüzden bu elestiriler adam Rezaletti oynasa gölde yedirse ertesi maç yine 11de hoca Hagi dışında hiçbir yabancıya böylesine rahatlık vermedi
Şu da var biz bu herifi saymazsak eğer mali olarakta çok sağlam girecek bize

Kimse ayrıcalıklı değil bu takımda falcao dahil hoca bu tahammuleri Hagi dışında hiçbir yabancıya gostermemisti özelliği ne bu adamın da bu denli koruyor yani haksizlik yapıyor hoca o yüzden bu elestiriler adam Rezaletti oynasa gölde yedirse ertesi maç yine 11de hoca Hagi dışında hiçbir yabancıya böylesine rahatlık vermedi
Şu da var biz bu herifi saymazsak eğer mali olarakta çok sağlam girecek bize
Özelliği zaten hep taraftarin nefret etmesi, hoca da belhandayi sutre yapip korunuyor kötü oyunlarda. Bir nevi kalkan da diyebiliriz.

Özelliği zaten hep taraftarin nefret etmesi, hoca da belhandayi sutre yapip korunuyor kötü oyunlarda. Bir nevi kalkan da diyebiliriz.
İşte hata yapıyor hemde çok büyük hata bu hataya devam etmesi hocayı çok yıpratır fatih terim Hagi dışında hiçbir yabancıyı boylesine korumadi hemde korunmayı haketmedigi halde
Tabi burda esas hata oyuncuda değil hocada oyuncu zorla beni oynat demiyor

İşte hata yapıyor hemde çok büyük hata bu hataya devam etmesi hocayı çok yıpratır fatih terim Hagi dışında hiçbir yabancıyı boylesine korumadi hemde korunmayı haketmedigi halde
Tabi burda esas hata oyuncuda değil hocada oyuncu zorla beni oynat demiyor
Oyuncu fedakar, istekli tamam kötü oynuyor ama hoca sever böyle şeyleri. Takim iyi olsun da kim oynarsa oynasın ben oradayım 💪👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt