- 11 Aralık 2009
- 18.294
- 11.103
- 1.998
Sevgili 'efsane' Hocamızın akıl sağlığından endişeliyim. Buna dair başka ciddi emareler de gözlemlemekteyim maalesef!..hoca hala sahip cıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili 'efsane' Hocamızın akıl sağlığından endişeliyim. Buna dair başka ciddi emareler de gözlemlemekteyim maalesef!..hoca hala sahip cıkıyor
HahahYounes Belhanda, soyunma odasından döndükten sonra silah işareti yaptı. (Hürriyet)
Ekli dosyayı görüntüle 63823
Buralarda fazla dolaşma millet bu adam için patlayacak yer arıyorHahahkral hareket, kendi kendinize sıktınız diyor
belhandayı analiz etmeye gerek yok iyi yaptığı tek bir şey yok hiçbir becerisi yok sneijder ve meloyla hiçbir açıdan kıyas yapılamaz zaten,böyle ısrar ettikce olan bize oluyor başka bişey değil...Taraftarımız kaliteli 10 numaraya alıştıktan sonra, belhanda yanında 2.lig futbolcusu kaldı. Lig maçlarından daha iyi oynadı, ama adamın kapasitesi bu. Bizim takım seviyesinin üstüne çıkamıyor. Taraftar ile bir olup büyük takımları ezemiyor, bir Melo, Sneijder eksikliği var. Topcuları havaya sokacak birileri eksik. Bu konuda Hocamız da sınıfta kaldı. Artık takıma karşı soğudum biraz, skorlar eskisi gibi umrumda değil ve canımı sıkmıyor. Tek Andoneyi beğendim şimdiye kadar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tarz söylemleri gecelim artik lütfen. Ben kimseye bi sey demiyorum konu burda yorum yapmak isteyen yapar bana neBuralarda fazla dolaşma millet bu adam için patlayacak yer arıyor

Sucukcular susturur mılletı hocanın ıstedıgı olurGalatasaray kariyeri bitti
Hoca ilk 11 baslatsa bile taraftar sahada Rahat birakmaz,bu is bitti artik
Taraftar tepkide hakli,bu sezona cok kotu basladi ve her Gecen gun kötüye gidiyor
Fatih hocası bide teselli etmiş bunu hocam, Hasan Şaş'ta peşinden soyunma odasına gitmiş. Fıkra gibi kulübüz yemin ediyorum. Belhandalarınıda alıp cehennem olup gitselerde kurtulsak miğdem bulandı artık bunlardan.Sürekli kendimi tekrar etmek istemiyorum. Tekniğini ve defansif olarak hiç bir şey yapmamasını da konuşmayacağım.
Söylemek istediğim şey şu: Geldiğinden beri oynadığı maçların yüzde doksanında çok kötü futbol oynayan, her hafta top kaybı, adam kaçırma ve defansif pozisyonunu kaybetme konularında rekorlar kıran futbol karakteri olmayan bu adamı taraftar bugün ıslıkladı. Normalde karşıyım ama şu noktada ıslıklamak taraftarın hakkıdır diye düşünüyorum çünkü bir maçlık bir durum değil ve taraftar kaçak oynayan oyuncu sevmez.
Ama taraftarın saygı çerçevesi içinde karaktersiz futbolunu protesto ettiği için onların anasına avradına küfreden bir futbolcu varsa...
1. Buna izin veren ve cezasız bırakmayan teknik direktöre yazıklar olsun.
2. Buna ceza vermezlerse yönetime de yazıklar olsun.
3. İleride bir maçta gol atar veya asist yaparsa, tribüne çağırıp üçlü çektirirse taraftara da yazıklar olsun.
Çünkü takim icin fedakarlik yapani degil ekranlarda sov yapanlar seviliyor. Doymuş topcular, marcao bile kendini yukarida goruyor gerisini sen düşünTakıma ihanet ediyor kaç maçtır gözle görülür şekilde. İkili mücadelelerden kaçar oldu. Belhanda hadi kadrodışı kaldı diyelim ne değişecek ki bu zihniyet değişmedikçe. Takım takım olamadı arkadaşlık sıfır Diagnenin dediği gibi herkes kendini düşünüyor kendine oynuyor. Adalet,disiplin,arkadaşlık yok oğlu yok takımda