#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarımız kaliteli 10 numaraya alıştıktan sonra, belhanda yanında 2.lig futbolcusu kaldı. Lig maçlarından daha iyi oynadı, ama adamın kapasitesi bu. Bizim takım seviyesinin üstüne çıkamıyor. Taraftar ile bir olup büyük takımları ezemiyor, bir Melo, Sneijder eksikliği var. Topcuları havaya sokacak birileri eksik. Bu konuda Hocamız da sınıfta kaldı. Artık takıma karşı soğudum biraz, skorlar eskisi gibi umrumda değil ve canımı sıkmıyor. Tek Andoneyi beğendim şimdiye kadar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belhandayı analiz etmeye gerek yok iyi yaptığı tek bir şey yok hiçbir becerisi yok sneijder ve meloyla hiçbir açıdan kıyas yapılamaz zaten,böyle ısrar ettikce olan bize oluyor başka bişey değil...

Kadro dışı kalmalı falan diyenler Aponun açıklamalara baksınlar :asd:

Galatasaray kariyeri bitti

Hoca ilk 11 baslatsa bile taraftar sahada Rahat birakmaz,bu is bitti artik

Taraftar tepkide hakli,bu sezona cok kotu basladi ve her Gecen gun kötüye gidiyor

geçen sene en yetersi! oyuncularımızdan biriydi. şimdi yeni transferlerimiz sayesinde sınıf atlamış oldu.

takımın en az yarısından daha iyi futbolcu. ye yapılan transferler bundan daha kötü olduğu için hiç bir şey yapmadan en iyi oyuncularımızdan biri oldu. zaten en iyisi muslera ve nzonzi. iyi-orta olan andone. diğerleri hep idare eder seviyede. esasında belhanda da eh idare eder tipte bi oyuncu. geri kalan hepsi kötü zaten

Galatasaray kariyeri bitti

Hoca ilk 11 baslatsa bile taraftar sahada Rahat birakmaz,bu is bitti artik

Taraftar tepkide hakli,bu sezona cok kotu basladi ve her Gecen gun kötüye gidiyor
Sucukcular susturur mılletı hocanın ıstedıgı olur

1571780336139.webp

Kendisine yönelik abartılı bir linç olduğunu düşünüyorum ama oyundan çıkarken yaptığı hareket çok yanlıştı. Önder Özen'in de söylediği gibi, seyirci yeri geldiğinde ıslıklayıp, yeri geldiğinde alkışlayabiliyor. Bu tip tepkileri olgunlukla karşılamak gerekiyor.

Sürekli kendimi tekrar etmek istemiyorum. Tekniğini ve defansif olarak hiç bir şey yapmamasını da konuşmayacağım.

Söylemek istediğim şey şu: Geldiğinden beri oynadığı maçların yüzde doksanında çok kötü futbol oynayan, her hafta top kaybı, adam kaçırma ve defansif pozisyonunu kaybetme konularında rekorlar kıran futbol karakteri olmayan bu adamı taraftar bugün ıslıkladı. Normalde karşıyım ama şu noktada ıslıklamak taraftarın hakkıdır diye düşünüyorum çünkü bir maçlık bir durum değil ve taraftar kaçak oynayan oyuncu sevmez.

Ama taraftarın saygı çerçevesi içinde karaktersiz futbolunu protesto ettiği için onların anasına avradına küfreden bir futbolcu varsa...
1. Buna izin veren ve cezasız bırakmayan teknik direktöre yazıklar olsun.
2. Buna ceza vermezlerse yönetime de yazıklar olsun.
3. İleride bir maçta gol atar veya asist yaparsa, tribüne çağırıp üçlü çektirirse taraftara da yazıklar olsun.
Fatih hocası bide teselli etmiş bunu hocam, Hasan Şaş'ta peşinden soyunma odasına gitmiş. Fıkra gibi kulübüz yemin ediyorum. Belhandalarınıda alıp cehennem olup gitselerde kurtulsak miğdem bulandı artık bunlardan.

Ilk kurban gitti sorun kendisi olmadığı için gitmesinin hiç bir yararı da olmayacak tek umudum devre arasın da para kazandırarak gitmesi..

Şimdiye kadar Belhanda'ya verilen aşırı tepkileri hep eleştirdim, oyuncuya inanmayı tercih ettim. Ancak sen ne olursa olsun çıkıp taraftara ana bacı küfür edemezsin. Fatih Terim ne kadar korursa korusun, bu saatten sonra göreceği muamele çok farklı olacaktır.

Küfür ettiğini nasıl anladınız ki

Eskiden mücadeleci yapısıyla ileride olmasa bile orta sahada fark yarattığı maçlar oldu.Artık geriye bile koşmak istemiyor başka bir problem var

Okkalı maaşından ötürü araplar harici satabileceğimiz birileri olmaz.Aynı şeyler Feghouli içinde geçerli

Takıma ihanet ediyor kaç maçtır gözle görülür şekilde. İkili mücadelelerden kaçar oldu. Belhanda hadi kadrodışı kaldı diyelim ne değişecek ki bu zihniyet değişmedikçe. Takım takım olamadı arkadaşlık sıfır Diagnenin dediği gibi herkes kendini düşünüyor kendine oynuyor. Adalet,disiplin,arkadaşlık yok oğlu yok takımda

Takıma ihanet ediyor kaç maçtır gözle görülür şekilde. İkili mücadelelerden kaçar oldu. Belhanda hadi kadrodışı kaldı diyelim ne değişecek ki bu zihniyet değişmedikçe. Takım takım olamadı arkadaşlık sıfır Diagnenin dediği gibi herkes kendini düşünüyor kendine oynuyor. Adalet,disiplin,arkadaşlık yok oğlu yok takımda
Çünkü takim icin fedakarlik yapani degil ekranlarda sov yapanlar seviliyor. Doymuş topcular, marcao bile kendini yukarida goruyor gerisini sen düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt