- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Devre arası güle güle.
Dünya tarihinin en kötü orta sahası.
Dünya tarihinin en kötü orta sahası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne hadsizlikTerra Pizza yerine Pizza Hut yiyerek hainliğini bir kez daha sergilemiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 65103
Hey gidi hey aklıma Sinan Bilgin geldi, restoran da pizza yemeyi elitlik olarak görürdü.O kadar parası var gidip fast food zincirinden mi pizza yiyor ulan sadece futbol oynamayı değil para ezmeyi de bilmiyorsun anlaşılan
Arenasında kör savaşçı ellerinde yok silah, siyah karanlık ortasında savaşıyor, zor!♥
Ekli dosyayı görüntüle 65404

ağam sal bizi
Ali Güven ve Göktan geldi hemen aklımaBu 90 larda Bi cünüplük var dönemin ünlüleri yok oldu gitti, 80 lerde falan böyle bir durum yok mesela, tuhaf.
Ali Güven ve Göktan geldi hemen aklıma![]()
Bebeto kim abi ahah ilk kez duydumOnlar neyse de Bebeto, Tarkan'ın muadili hatta popülarite olarak çok az farkla daha bile meşhurdu. 2000'lere kalamadan o popülarite yok oldu gitti. Yine parçaları v.s vardı tabi ama Kenan Doğulu daha meşhur sayılır şuan. Ben o dönemler en çok Mustafa Sandal'ı severdim iki efsane albümü var.(Suç Bende ve Gölge de aynı) Günümüzde pop bitti artık ben bile Rap, Trap'ten başka bir şey dinlemiyorum.
Bebeto kim abi ahah ilk kez duydumCan-Kat vardi çek git adlı şarkısının klibinde fatih terime benzetirdim
![]()
Sal esenlerde bi üst geçide reis döktürsün