#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90. dakikada birine kafa falan atsa da şöyle 8-10 maç ceza alsa keşke.

Ben fatih terim yüzünden ve bu belhanda yüzünden gunaha girmek zorunda mıyım ? Olmuyor hoca olmuyor adam ne oyun kuruyor ne ara pası atiyor ne şut çeker ne kafa vurur defans yok ileriye çıkmaz saklanır birde kızgın ki kart görmeye çalışır golde de kornerden gelen topu içeriye asirdi gol yedik ....

Ben hayatimda bu kadar lakayt bir adam daha gormedim net...Adamin dunya umrunda degil!Paf takimla idmana cikacak adam aslinda.Fatih Hoca'nin da adaleti sasti yazik ki...

Ben fatih terim yüzünden ve bu belhanda yüzünden gunaha girmek zorunda mıyım ? Olmuyor hoca olmuyor adam ne oyun kuruyor ne ara pası atiyor ne şut çeker ne kafa vurur defans yok ileriye çıkmaz saklanır birde kızgın ki kart görmeye çalışır golde de kornerden gelen topu içeriye asirdi gol yedik ....
Önce bir yanındaki adama düzgün pas vermeyi öğrensin de sonra oyun falan da kurar.

Kupa macinda bile oynuyor bu salak ya

İmparatorun futboldan anlamadığının net kanıtı olan adam. Bu adamı ben tv den kadraja girdiğinde bile sorumsuz laubali hareketlerine dayanamıyorum ama imparator hazretleri hala oynatıyor.
Bu kadar çok para alıpta karşılığında hiç bir şey oynamayan bir futbolcumuz olmadı son 30 senedir.
Defol git artık be...

Kupa maçlarında oynaması iyi. Emre Akbaba oynayıp nazara geleceğine, bir şey olacaksa bu herife olsun.

Hani bi ton sey soylemek, yazmak istersin... Sonra ulan degmez deyip vazgecersin ya... Durum tam da bu...

belhanda yerine u19 dan kimi alsak daha iyi oynardı.
milyon dolarlık yedek yazık, hadi babeli avrupalı diye yollarsında arabı isteyen bile olmuyor işte.

Tarihin en buyuk 2 kazigindan biri. Tarik Camdal falan bu kazigin yaninda hafif kalir.

Su ligden kopma gerçekleşse her maç içerdeki maclarda hoca oynatsin istiyorum eğlence çıkacak bize de işte hala bir sansimiz var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt