#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araplar bayılır psiko-sosyal yapıları nedeniyle böyle agresif, ortamı geren tiplere. Galatasaray maçlarını izleyen Arap kulüpler Belhanda'yı transfer etmek isteyecektir. 10M üstüne gitmesini bekliyorum.

Seneye bizimle beraber 3. şampiyonluğunu alacaktır arkasına iyi bir 6-8 numarayla bambaşka seviyeye çıkar

Bu adamın agresif, baskın karakteri ve oyuncu yapısı Fatih hocaya uyuyor galiba. Düşünüyorum da Mahmut'a yaptığı o sindirmeyi örneğin Manuel Fernandes yapabilir miydi? :unsure:

Ben yazinca hakaret veya kötü laf olarak algiliyorlar ama hoca böyle ariza tipleri, dayilanan horozlanan adamlari seviyor. Töre nin adinin gecmesi falan da tesadüf degil. Kisin hoca bunu satmak istemiyor dedigimde de, yok elimizde futbolcu yok mecburiyetten oynatiyor falan deniyordu ama net bir sekilde hoca bu adami tutuyor.

Sampiyon olmusuz, bu apaci kendi normal standardinin biraz üzerinde performans sergilemisken ve daha da önemlisi talibi falan varken satmamak aptallik olur.

Seneye bizimle beraber 3. şampiyonluğunu alacaktır arkasına iyi bir 6-8 numarayla bambaşka seviyeye çıkar
Belhanda takımda kalacaksa tıpkı kendisinin yaptığı gibi 8&10 numara karışık oynayan sahada diri durabilen dayanıklığı yukarda bir adamla birlikte sağ & sol iç orta saha olarak oynaması gerekiyor. Ama Belhanda'dan daha iyi skor katkısı verecek uzaktan şutlarla kilidi açacak bir adam gerekiyor tıpkı Malinovskyi gibi

Ben yazinca hakaret veya kötü laf olarak algiliyorlar ama hoca böyle ariza tipleri, dayilanan horozlanan adamlari seviyor. Töre nin adinin gecmesi falan da tesadüf degil. Kisin hoca bunu satmak istemiyor dedigimde de, yok elimizde futbolcu yok mecburiyetten oynatiyor falan deniyordu ama net bir sekilde hoca bu adami tutuyor.

Sampiyon olmusuz, bu apaci kendi normal standardinin biraz üzerinde performans sergilemisken ve daha da önemlisi talibi falan varken satmamak aptallik olur.

değerini bulan ve yaşını yavaştan alan her oyuncunun satılması taraftarıyım ben de, her ne kadar belhandasporlu olsam da doğru karar ayrılık olmalı. her iki taraf da mutlu olacak bundan. Zaten belhanda ne kadar iyi olursa olsun yıldızı asla barışmayacak taraftarla. sevenleri zaten onu gittiği kulübünde de takip eder. bizim için sorun olmaz, buraya kadar hem fikiriz.

ama senin yanlış anlaşılma sebebin söyleyiş tarzın, git, defol vs gibi yazınca bu kadar kin duyulmasına anlam veremiyordum doğrusu

Açıkçası Kiev'de, Schalke'de, Nice'da da izledim. Galatasaray'da Avrupa maçlarında da dikkatli izledim. Dünya Kupası'nda da dikkatli izledim. Avrupa'da başarı istiyorsak olmaz bu heriften. Avrupa maçlarında maç kazandıracak oyuncular lazım takıma. Maça etki edecek, ağırlığını koyacak oyuncular. Ligi bir şekilde alıyoruz ama hedef CL'de başarıysa bu Belhanda'nın hücum liderliğinde olmaz. Orta saha için kalacaksa maçtan kopmalar yaşıyor çoğu zaman. 8 numara da diyemem bu adama. O yüzden sattık sattık, satamazsak bir daha yapamadığı şeyleri ummanın anlamı yok. Bu herif bu kadar. Fazlasını bekleyemezsin.

değerini bulan ve yaşını yavaştan alan her oyuncunun satılması taraftarıyım ben de, her ne kadar belhandasporlu olsam da doğru karar ayrılık olmalı. her iki taraf da mutlu olacak bundan. Zaten belhanda ne kadar iyi olursa olsun yıldızı asla barışmayacak taraftarla. sevenleri zaten onu gittiği kulübünde de takip eder. bizim için sorun olmaz, buraya kadar hem fikiriz.

ama senin yanlış anlaşılma sebebin söyleyiş tarzın, git, defol vs gibi yazınca bu kadar kin duyulmasına anlam veremiyordum doğrusu

Ben Belhanda ile ilgili konusmamdan bahsetmiyorum orada, Terim'in Belhanda ile ilgili görüsünden bahsediyorum.

Yoksa Belhanda ya evet defol git dedigim coktur, hatta bugün de cogu kez yazdim. Sevmiyorum, begenmiyorum, yetersiz buluyorum ve en önemlisi de bu adama zerre güven duymuyorum. En iyi oynadigi macta bile tek bir hareket ile bizi yakma tehlikesi azimsanmayacak kadar yüksek cünkü bu adam da hem akil yok hem de self control.

Ben Belhanda ile ilgili konusmamdan bahsetmiyorum orada, Terim'in Belhanda ile ilgili görüsünden bahsediyorum.

Yoksa Belhanda ya evet defol git dedigim coktur, hatta bugün de cogu kez yazdim. Sevmiyorum, begenmiyorum, yetersiz buluyorum ve en önemlisi de bu adama zerre güven duymuyorum. En iyi oynadigi macta bile tek bir hareket ile bizi yakma tehlikesi azimsanmayacak kadar yüksek cünkü bu adam da hem akil yok hem de self control.
bir de başakşehirin bu kadar zirveye oynama sebebi takımlarının neredeyse hiç değişmemesi hep aynı oyuncularla aynı oyunu oynaması. iskeletimizi mümkün olduğunca az bozmalıyız. zaten iskeletimiz hiç sağlam değildi. stoperleri değiştirdik bu fernandoyu da ortasahalarımızı da rahatlattı. şimdi ortasahayı ve forveti güçlendirme zamanı. takımla çok oynarsak zararımıza olur. öyle 6-7 transfer istemem açıkcası. mesela rodrigez gitti onyekuru geldi. bi kere gidenin yerini doldurabilmek önemli. uefa şampiyonu olduğumuzda da uzun yıllar beraber oynamıştı takım

Luyindama belhanda diagne bir takımda 3 tane dengesiz olmaz :)

sampiyon mu olduk kume mi dustuk ne bicim adamsiniz yaaaaa :mad:

Kesinlikle satılmalı. Yerine daha hızlı oynayabilen, daha atik bir orta saha alınmalı.

Selçuk'a yaptığı terbiyesizlik dışında muazzam top oynadı bugün. Hücum preste en etkin oyuncumuzdu, ilk yarı yaratabildiğimiz tek tehlike olan duran topları muazzam kullandı, ikinci yarı sayılmayan 2 golde başroldeydi, sayılanın asistini yaptı, daha ne yapsın adam? Oyuna genel katkısı, varlığı her türlü hissedilebilir oyuncu, sadece biz Hagi-Sneijder ve hatta Ilic gibi yüksek skorlu 10 numaralara alıştığımız için skorsuzluğu gözümüze battı. Ben de Galatasaray'ın daha iyisini hak ettiğini düşünüyorum ama Talisca gibi gelir gelmez her türlü skor farkı yaratacak bir 10 numara getiremediğimiz sürece Belhanda'nın kalmasından yanayım. Hele Fernandes gibi hem performansı dangalı, hem de deliliği anca cinliği gelince ortaya çıkan gamsızlar gelecekse Belhanda gibi takım için kendini yırtan, 10 kere de bir de saçmalığıyla takımı yakan hakikaten yürekli adamın 10 kere kalmasını tercih ederim.

D696vp2X4AILmod.jpg

Terim ve prensi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt