Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.779
- 19.387
- 2.193
Benim Belhanda ile bir problemim yok, tabi Talisca gibi Banega gibi ismi geçen adamların imkanı varsa saniye düşünmeyelim de sıkıntı şu adam sol ayağı sadece yürümek için kullanıyor hal böyle olunca da oyunu sol tarafa doğru oynamıyor genelde ara pası atması gereken durumlarda bile ayağının dışıyla atmak istiyor. Diğer top kullanan Feghouli&Mariano gibi oyuncularımız da sağ taraf oyuncusu zorda kalmadıkça orta alanın soluna gitmiyorlar ee solda oynayan oyuncularımız da genelde Rodrigues&Onyekuru gibi kenarı kullanan hızlı oyuncular olduğu için oradan da set hücumu yapmamız imkansız gibi
Eğer Belhanda kalacaksa (bence kalmalı) yanına oyunun sol tarafını da oynayabilen 2. bir seçenek olarak top kullanabilen oyuncu gerekiyor bu konuda Emre Akbaba'dan ümitliydim o serbest oyundan ziyade bir mevkiye sabit kalabilirse o işi yapardı ama şimdi uzun süreler onu kullanamayız şimdi o işi görecek bir sol iç oyuncusu lazım bize. Mesela E.Gutierrez gibi Bennacer gibi tercihen solak olmazsa da Seri gibi yine de o işi yapabilecek bir oyuncu lazım
Eğer Belhanda kalacaksa (bence kalmalı) yanına oyunun sol tarafını da oynayabilen 2. bir seçenek olarak top kullanabilen oyuncu gerekiyor bu konuda Emre Akbaba'dan ümitliydim o serbest oyundan ziyade bir mevkiye sabit kalabilirse o işi yapardı ama şimdi uzun süreler onu kullanamayız şimdi o işi görecek bir sol iç oyuncusu lazım bize. Mesela E.Gutierrez gibi Bennacer gibi tercihen solak olmazsa da Seri gibi yine de o işi yapabilecek bir oyuncu lazım
Gutierrez-Belhanda
Fernando
Fernando'yu yazma sebebim kalitesi o adam oynadığı zaman STSL'de herhangi bir takımın bize diş geçirmesi imkansız gibi ama yine de tercihen Fernando yerine Nakamba gibi daha sağlam dirençli bir orta saha ile çoğu sıkıntımızı çözerdik tabi sol kanadımızı halletmemiz gerekiyor Babel&Brahimi gibi daha set oyununa yatkın bir isimden yanayımFernando