Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Doğru diyorsun, sulh o vakit!...
(Emojiler kapalı nedense?)...
Hic bir zaman savas yasanmadi ki sulh olsun eski dost
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru diyorsun, sulh o vakit!...
(Emojiler kapalı nedense?)...
Aramıza nifak sokmaya, fitili ateşlemeye çalıştığın gözümden kaçmış değil!. Zaten kuş familyasından olduğuna dair rivayetler almış yürümüş...Akıllı ol, aklını alırım!...olaysız ayrılmak için mi dövüştünüz 2 saattir ya adres isteme yok küfür yok tehdit yok pff olayın 2 tarafı da banlanmalı 3 gün süreyle
Benzer cizgideyim, özellikle Basaksehir macinda canli izlemenin de etkisi ile bayagi takdir ettim ikinci yari ortaya koydugu karakteri. Ama iste istikrar meselesi, hala daha akil almaz basit hatalar yapiyor olusu, ayni macin icinde bile iki farkli Belhanda izlettirebiliyor olusu ve sinirlerine hakim olmakta zorlanmasi tam olarak güvenmekte zorluyor insani. Feghouli´nin verdigi güveni vermiyor henüz bana, ki ben Feghouli´nin oynamadigi zamanlar bile takima kazandirilmasi gerektigini düsünüyordum bu güveni veren bir kalitesi var adamin.Belhanda'yı ilk sezon dibine kadar eleştiren birisi olarak bu sezon kendisine ısındığımı itiraf etmekte 1 beis görmüyorum. Daha istikrarlı olmalı ama.
Transferde istediğim çok şey var da bu yönetim beceremeyecek bence. Diagne'yi bile satamayacaklar gibi geliyor bana. O yüzden hiç kafaya takmamaya çalışıyorum kimi satalım kimi alalım vb şeyleri..Benzer cizgideyim, özellikle Basaksehir macinda canli izlemenin de etkisi ile bayagi takdir ettim ikinci yari ortaya koydugu karakteri. Ama iste istikrar meselesi, hala daha akil almaz basit hatalar yapiyor olusu, ayni macin icinde bile iki farkli Belhanda izlettirebiliyor olusu ve sinirlerine hakim olmakta zorlanmasi tam olarak güvenmekte zorluyor insani. Feghouli´nin verdigini güveni vermiyor henüz bana, ki ben Feghouli´nin oynamadigi zamanlar bile takima kazandirilmasi gerektigini düsünüyorum bu güveni veren bir kalitesi var adamin.
Orta sahaya en az bir tane "boss" oyuncu alinir ve Fernando özelinde de bir degisim veya zor oldugunu düsünüyor olsam da düzelme olursa görev oyuncusu olarak belki de bu güven saglanabilir. Bu orta saha ile devam edersek gelecek sezon da isimiz kolay olmayacak ama iste Belhanda satilmadigi takdirde de ben bu orta sahayi düzeltmenin zor olacagini düsünüyorum. Bir tek Diagne satisi ile bu dönüsümü yapabilecegimizi sanmiyorum.
Avrupa'da oynadigimiz maclarda siritmiyan tek orta saha futbolcusu, ama digerleri kadar sevilmiyor.
Fernando koca sezon 3 4 mac iyi oynamis, ama fernando kalsin.
Ndiaye koca sezon bir lokomotiv macinda biraz kipirdadi
Selcuk olmus, agliyanlari bile olmus hala oynuyor
Donk lig'de iyi, avrupa'da defolari orta cikmis vasat bir DOS.
Belhanda bu takimin en iyi orta saha oyuncusu, ve kesinlikle kalmalidir takimda, diger copler gitsin.
La adam zaten bildiğin iyi topçu. Baya iyi topçu hem de.
Ama sıkıntılı bir arkadaşımız. 8-0 önde götürdüğün bir maçta bile 90+6'da sudan bir sebepten kavga edip kırmızı kart görme potansiyeli var.
Ondan değiştirelim diyoruz kendisini.