#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golü bulduk moral üstünlüğü bize geçti, takımı tut tutabilirsen ama bu deli gitti oyunun durmasına sebep oldu. Millet atılacak korkusuyla kafayı yiyordu, hele rakibin kulağına doğru uzanması eğer Donk idi galiba yetişmese tezeği yemiştik. Mücadele olarak ikinci yarı takımın en iyilerindendi ama diken üstünde izliyoruz adamı.

15m Euro'ya satılabilir diye düşünüyorum. Artık bir-iki gömlek yukarıda bir oyuncu lazım o bölgeye.

Golü bulduk moral üstünlüğü bize geçti, takımı tut tutabilirsen ama bu deli gitti oyunun durmasına sebep oldu. Millet atılacak korkusuyla kafayı yiyordu, hele rakibin kulağına doğru uzanması eğer Donk idi galiba yetişmese tezeği yemiştik. Mücadele olarak ikinci yarı takımın en iyilerindendi ama diken üstünde izliyoruz adamı.
barça sırf bu işi yapsın diye gitti vidal'i transfer etti yaw sahada isyan edecek oyuncu lazım oyuncu sinerse taraftar da siniyor çünkü

Bu adamın kafası bir tuhaf
Tam sakin gidiyor derken yine salak salak hareketler yapıyor.

barça sırf bu işi yapsın diye gitti vidal'i transfer etti yaw sahada isyan edecek oyuncu lazım oyuncu sinerse taraftar da siniyor çünkü
Doğru da Berkay bu işi biraz daha akıllı yapman lazım. Eğer yanlış görmedim ise Donk bir iki saniye daha geçikse hakemlere bol bol argüman verecekti.

Doğru da Berkay bu işi biraz daha akıllı yapman lazım. Eğer yanlış görmedim ise Donk bir iki saniye daha geçikse hakemlere bol bol argüman verecekti.
abi öyle de mağripliler böyle oluyor yapacak bi şey yok selçuğa bile bilendi adam maçta zuhahahaha mahmutu mossoroyu falan sindirdi baya

Meloyla bu adam nasil kiyaslanir? Birisi kontrolu provokasyon yapiyordu. Belhanda resmen rakip biraz sert foul yaptigi an, kendini kontrol edemiyor ve resmen kart yemek icin yavraliyor

Şu Belhanda iyiydi kalsın filan demeyin seneye yine söveceksiniz. Bu adam hafiften meczup kendinin de yapabileceği bişey yok. Akıl sağlığı yerinde değil.

Futbolcuları göndermeye başladık hemen, bugün şampiyonluğu kutlayin arkadaşlar göndermek için önümüzde üç ay olacak :) :)

devre arasında satılmadıysa şayet 18 milyona dehleriz
gidişine üzülürüm ama taraftarla yıldızı barışmayacak, her iki tarafında mutlu olacağı ayrılık en iyisi. ben yine Kralımı takip etmeye devam

İyi mi kötü mü futbolcu olduğunu bir türlü anlayamadım. Git o yüzden

Umarım sahamıza çıktığı son maçtır. Emeklerin için teşekkürler ama git psikolojik sanrılarını başka takımlarda yaşa lütfen. Şampiyonluk maçında önde iken frikik -ki senin neyine- tartışmasında sinerji bozacak kadar ahmak olmak için bir insan ne yaşamış olabilir ki?

iki yildir sampiyon olan takimin 10 numarali formasini giymekte ama para lazim artik satmamiz gerekiyor.

Yetenekli ama beyinsiz futbolcu. Satılmalı yazın

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeklerin icin tskler. Simdi uza!

Satarsak çok ararız... 10 numara olup ta defansif yönden takıma bu kadar katkı veren biri bulabilir miyiz kaça alırız..

Bence Belhanda kalsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt