#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın hası olmadığında kaleye dahi gidemiyor takım... Yine gönderilsinciler çıkmış meydana.

Neyse ki hocanın en güvendiği adamların başında geliyor. Hocayı tatmin edecek bir transfer rakamı gelmezse hayatta bırakmaz.

Bu rakamda öyle 9-10 milyon falan değil. Geçen seneden beri söylüyorum 15 gibi bir teklif gelmediği sürece hoca onu bırakmaz.

Kralın 2 şampiyonlukta da emeği çoktur. Şu duran top mevzusunu da anlamıyorum. Adam ayda yılda bir frikik bir penaltı istedi kullandırmadılar.

Atsa sanki ne olacak? Selçuk emeklisinin son frikik golünü hatırlamıyorum bile... Yok Belhanda'nın oradan golü yokmuş vs.

Lan bırak adam vursun ne var bunda inanmış vurmak istiyor kaleye. Hatta belki orta kesecekti.

Zira maçın başından sonuna kadar kullandığı her duran top tehlike oldu... O frikiği atmak istemesi çok normal bence.

malum portakalin yerine geldi diye az daha anasina sövüyorlardi

benzer yorumlar bir gün musleranin yerine alinacak olan oyuncu için de bekliyorum

bu yildiz-tapma zihniyeti kökünden kesip atmak lazım :sleep:

Adamın hası olmadığında kaleye dahi gidemiyor takım neyse yine gönderilsinciler çıkmış meydana.

Neyse ki hocanın en güvendiği adamların başında geliyor. Hocayı tatmin edecek bir transfer rakamı gelmezse hayatta bırakmaz.

Bu rakamda öyle 9-10 milyon falan değil. Geçen seneden beri söylüyorum 15 gibi bir teklif gelmediği sürece hoca onu bırakmaz.

Kral 2 şampiyonlukta da emeği çoktur. Şu duran top mevzusunu da anlamıyorum. Adam ayda yılda bir frikik bir penaltı istedi kullandırmadılar.

Atsa sanki ne olacak? Selçuk emeklisinin son frikik golünü hatırlamıyorum bile... Yok Belhanda'nın oradan golü yokmuş vs.

Lan bırak adam vursun ne var bunda inanmış vurmak istiyor kaleye. Hatta belki orta kesecekti.

Zira maçın başından sonuna kadar kullandığı her duran top tehlike oldu... O frikiği atmak istemesi çok normal bence.

bence orda selçukun da haklılık payı var, somuçta bu adam penaltı gibi atıyordu. bir an önce 3-1i bulup rahatlayalım istemiştir selçuk da. yoksa selçukun bencilliği yok o konuda. art niyetli olduklarını sanmam maçın stresi olur bunlar

selçuk kadar belhanda da art niyetli değil, taraftarın sosyal medyada kendisine ne dediğini biliyor. hava alanında belhanda go home dendiğini de. taraftarla arası limoni gibi zaten mutsuzluğunun temel nedeni de bu, bu yüzden kendini sevdirmeye çalıştığı izlenimi seziyorum. çok profesyonel değil en büyük handikapı bu. duygusal yönü daha ağır. protestoyu kaldıramaz taraftar küfretse normalde profesyonel bi oyuncu muhattap almaz seyirciyi ama bu gider seyirciye söver. o yüzden horoz yakıştırması yapıyorum

bana kalırsa frikikte de kupa maçında olduğu gibi diagneye orta kesecekti kaleye doğru. zaten kendi beyanına göre gol atmaktan daha çok asist yapmayı sevdiğini ve tercih ettiğini söylüyor. adam cezasahasından kaleye vurmuyor frikikten mi vuracak.

sonuç olarak ikisini de haklı buluyorum, selçukun fiziği kötü ve gözden düştü diye yabana atıp hor görmemiz yanlış olur. selçukun tek niyeti bir an önce 3-1 yapmaktı

bence orda selçukun da haklılık payı var, somuçta bu adam penaltı gibi atıyordu. bir an önce 3-1i bulup rahatlayalım istemiştir selçuk da. yoksa selçukun bencilliği yok o konuda. art niyetli olduklarını sanmam maçın stresi olur bunlar

selçuk kadar belhanda da art niyetli değil, taraftarın sosyal medyada kendisine ne dediğini biliyor. hava alanında belhanda go home dendiğini de. taraftarla arası limoni gibi zaten mutsuzluğunun temel nedeni de bu, bu yüzden kendini sevdirmeye çalıştığı izlenimi seziyorum. çok profesyonel değil en büyük handikapı bu. duygusal yönü daha ağır. protestoyu kaldıramaz taraftar küfretse normalde profesyonel bi oyuncu muhattap almaz seyirciyi ama bu gider seyirciye söver. o yüzden horoz yakıştırması yapıyorum

bana kalırsa frikikte de kupa maçında olduğu gibi diagneye orta kesecekti kaleye doğru. zaten kendi beyanına göre gol atmaktan daha çok asist yapmayı sevdiğini ve tercih ettiğini söylüyor. adam cezasahasından kaleye vurmuyor frikikten mi vuracak.

sonuç olarak ikisini de haklı buluyorum, selçukun fiziği kötü ve gözden düştü diye yabana atıp hor görmemiz yanlış olur. selçukun tek niyeti bir an önce 3-1 yapmaktı

Hocam adam istiyor ve o ana kadar her kestiği top tehlike olmuş.

Orada konuştular ben bile anladım Belhanda'nın kullanacağını.

Ne hikmetse Selçuk sinsisi anlamadı. Çok bu işlerde sorumluluk almak istiyorduysa kupa maçında Diagne'nin elinden alacaktı o topu.

Şimdi orada her şey bizim lehimizeyken o tip işler yapması çok saçma. Bence Selçuk suçlu ama sizinki de bir fikir saygı duyuyorum.

Selçuk ile benim sorunlarım eski o yüzden onu yabana falan attığım yok. Daha önce çok kötü oynadığı dönemlerde bile savunmuştum onu fakat o bize ihanet etti. Kendine bakmadı 38 yaşındaki Emre kadar olamadı. 33 yaşında futbol Selçuk'u bıraktı ha ama o hala sanıyor ki ben top oynuyorum.

Hocam adam istiyor ve o ana kadar her kestiği top tehlike olmuş.

Orada konuştular ben bile anladım Belhanda'nın kullanacağını.

Ne hikmetse Selçuk sinsisi anlamadı. Çok bu işlerde sorumluluk almak istiyorduysa kupa maçında Diagne'nin elinden alacaktı o topu.

Şimdi orada her şey bizim lehimizeyken o tip işler yapması çok saçma. Bence Selçuk suçlu ama sizinki de bir fikir saygı duyuyorum.

Selçuk ile benim sorunlarım eski o yüzden onu yabana falan attığım yok. Daha önce çok kötü oynadığı dönemlerde bile savunmuştum onu fakat o bize ihanet etti. Kendine bakmadı 38 yaşındaki Emre kadar olamadı. 33 yaşında futbol Selçuk'u bıraktı ha ama o hala sanıyor ki ben top oynuyorum.
aynen kardeşim birbirimizin fikrini değiştiremeyiz ama saygı duymalıyız. diagnenin penaltı olayına katılıyorum. orada penaltıyı atmasına izin verilmeliydi. hep itiliyor ve üvey evlat gibi davranılıyor kendi açısından can sıkıcı bi tablo. ne yapsak yaranamıyoruz hissiyatı :D

Taraftarimiz yeteneginin farkinda degil, ama kendisi de farkinda degil.

Üstadin Sampiyonluk golü hakemler tarafindan gasp edilmistir.

Birden nasil bilendiyse, son gol ofsayttan iptal edilse, gerekirse 5-6, en sonunda bir gol sayilana kadar, golleri rakip kaleye salmaya devam edecekti.

Bundan sonra ya para kazandirir, yada performansi daha da yükselerek devam eder.

Yeteneğini kendi kendine harcıyor az akıllı olsa montpelli den zaten büyük takımlara gitmişti

D68-e96X4AMT7bl.jpg

Kral gölgende bize de yer ver :hat:

D69bTriWwAI-zPg.jpg

Yollandiginda bayram edecegim. Böyle bir LESI bi daha görmemek üzere

valla ben bu belhanda olayini anlamadim
iki senedir bizi sampion yapiyor köpek gibi kosuyor her türlü ikili mücadeleye giriyor
calisiyor oynuyor oynatiyor azda olsa
atiyor atiriyor ha deplasmanlarda tüm takim kötü zaman zaman ama bazen cok haksiz yargilandigini düsünüyorum hep ilk gönderilen belhanda eger avrupada tur falan gecmek istiyorsak onu göndermek degilde takimi daha cok cesitlendirmek gerek....

valla ben bu belhanda olayini anlamadim
iki senedir bizi sampion yapiyor köpek gibi kosuyor her türlü ikili mücadeleye giriyor
calisiyor oynuyor oynatiyor azda olsa
atiyor atiriyor ha deplasmanlarda tüm takim kötü zaman zaman ama bazen cok haksiz yargilandigini düsünüyorum hep ilk gönderilen belhanda eger avrupada tur falan gecmek istiyorsak onu göndermek degilde takimi daha cok cesitlendirmek gerek....

sebebi hak yolunda olmasi

İmam-ı Şafi'ye sordular: “Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?” Dedi ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

:tbr::tbr::tbr:

İmam-ı Şafi'ye sordular: “Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?” Dedi ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

Akıllı biri olarak Futbol gibi bir muhabbete şöyle mukaddes mevzuları alet etmemeni beklerdim. Bu yaptığınız doğru değil Sayın Adem Çakar kardeşim.

yav üstad buda cok derin oldu galiba konumuz futbol ben bunu nasil anlayim simdi meyve veren agac taslanir desen anlicam ama hak yolunun futbolla ne alakasi var anlamadim.....

anladim üstad saka yapiyorum mevzu
dönersekte belhanda kamali bu takim asil eksigi saglam teknigi yüksek
oyun kuran hayvan gibi savasan iki ön liberodur

Su istatistikler özellikle orta sahamizin halini anlatiyor. Pas yüzdesi, sut yüzdesi, isabetli sut yüzdesi ve özellikle dribbling yüzdesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt