#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Belhandaya sempati besleyenlerdenim. Bilmiyorum, oyunundan öte kendisi bana sempatik geliyor. Adami gommeyede gerek yok. Bazi arkadaslar o varken 10 kisi oynuyoruz demeye kadar gidiyor. Ki ben Belhandanin takim ici organizasyonlara katki sagladigini dusunuyorum.

Ha nain gelirde Belhanda giderse ne mi yaparim? Cocugumu keserim tabi

Belhanda Geldiginden beri iç sahada yenilgimiz yok Ama genede begenilmiyor Bazi sorunlari olmasa zaten bu Adam bizde oynayamazdi Ama bence 2 senelik sampiyinlukta Belhandaninda katkisi var

bunu herkes biliyor ustat islerine gelmiyor niye mi cunku agustos 2017de bu herif yaramaz dediler amac laflarindan donup DANSOZ yaftasi yememek sonuc ise 2 sampiyonluk kupasinin sn belhandanin ellerinde kalkmasi. begenmeyenin Z. kadar yolu var

Belhanda Geldiginden beri iç sahada yenilgimiz yok Ama genede begenilmiyor Bazi sorunlari olmasa zaten bu Adam bizde oynayamazdi Ama bence 2 senelik sampiyonukta Belhandaninda katkisi var

Belhanda geldiğinden beri de deplasmanlarda dökülüyoruz.

Yine takımda kaldı yine şampiyon olacağız üzülenler olacak sanırım

Bu baslıgı yarım saat suresınce transfer nöbetı olarak kullanalım arkadaslar baskılara boyun eyleyelim..

Neden bu baslık diye soruyorsanız takımın en iyi oyuncusu oldugu icin burayı uygun gordum

@GSCALL

Florya
20190728_232829.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nainggolan ve Falcao da bu hafta bitmeden gelirse
Yanar buralar

Mekkeli müşriklerin putlara tapması < belhanda aşkı

Kral sessizce idmanlara başlamış, şovu sevmez

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt