Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Abi bu Belhanda ne etti size?
Bombok bir oyuncu olmasının haricinde pek bir şey etmedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu Belhanda ne etti size?
Git abdest al tövbe et.Nasıl bir günah işledin böyle oldun sen.Ne alaka. belhanda bırak epl’i championship’te bile hiçbir takımın ilgisini çekmez.
Sana baktıysa belkim!Bombok bir oyuncu olmasının haricinde pek bir şey etmedi.
Selcuk'u her firsatta oynatan bir hoca'nin Belhanda'dan vazgecmemesine sasirmamak lazim.Seri'den memnun kalınmadığı için son dakikada fırsat doğunca alındı Lemina.Belhanda yine 11 de olur.İzleyip görelim.
Sana baktıysa belkim!
Selcuk'u her firsatta oynatan bir hoca'nin Belhanda'dan vazgecmemesine sasirmamak lazim.
O konunlara girmemek lazım sıkıntı çıkabilir.Herkes gerçeklerle yüzleşmek zorunda değil.Abi bu Belhanda ne etti size?
Seviyene inmeye çalışıyorum.Sen 5 diyorsan öyledir.Allah’ım nasıl komik yorumlar böyle yav? Gülmekten yarıldım. Ne güzel laf soktun öyle kral. 5 yaşında falan mısın acaba?
Seviyene inmeye çalışıyorum.Sen 5 diyorsan öyledir.
Seri'yi henuz net bir sekilde gormus degiliz. Belhanda'yi ise 2 yildir izliyoruz. Savunmamizin rakip hucumcularla her mac defalarca yalniz kalmasinin ana sebeplerinden biri tum takim hucumdayken Belhandanin tonla topu rakibe pas yapmasidir. 10 numarali formamiz hic bu kadar ayaga dusmemisti. 8 numara olarakta Baris Ozbek'ten iyi degil. Yapamadigi islere bakinca aldigi maas ve bonservisi Galatasaray tarihinin en buyuk kaziklarindan biri oldugunu gosteriyor. Dahada kotusu hicbir buyuk macta birak adam gibi top oynamayi sahada kalabilecegine dahi guvenemiyorsun. Bugun yerin dibine soktugumuz Selcuk onun yasindayken bu futbol fakirini top diye oynuyordu.Terim’in eksi yönlerinden birisi bu ama şimdi artık oynatmayacak Selçuk’u yeni gelen transferler sayesinde. Belhanda da keşke Seri’ye kaptırsaydı formasını ama Seri ciddi manada çöp. O adam Belhanda’dan falan forma alamaz. Yani şu kadar söyleyeyim Belhanda çöp ise Seri 3-4x çöp.
Seri ile oynadılar Nice’te işte. Ayrıca ne alaka iyi takımda istatistik yapmak daha mı zor? Boş Belhanda nefretiniz komik oluyor artık.Diger 3 oyuncunun geldigi takimlarda belhanda’yı antrenmana bile cikarmazlar öyle de bir durum var
Laf soktukça gülüyorsun ya işime konsantre olamıyorum bende.Meslekten yada alışkanlıktandır belki ama iki hecelide olsa bazen tepki ver.Ama bayağı komik bir şeymişsin sen. Yapma böyle hayatıma konsantre olamıyorum bana soktuğun laflara gülmekten. Hadi onu bunu boşver de Belhanda be güzel top eziyor değil mi? Bu konuda Avrupa’da lidermiş. Aşırı iyi topçu. Pas şiddetini ne kadar güzel ayarlayamıyor ya. Resmen orgazm oluyorum 1 metre yanındaki adama saatte 100 kilometre ile giden top attığında. Ama dur ya Fenerli olurum şimdi Çöphanda’ya laf ettim diye dimi. Belhanda dünyanın en iyi oyun kurucusu beyler. Dağılın. Alim Aslan abiniz derse bu iş bitmiştir.
Seri'yi henuz net bir sekilde gormus degiliz. Belhanda'yi ise 2 yildir izliyoruz. Savunmamizin rakip hucumcular her mac defalarca yalniz kalmasinin ana sebeplerinden biri tum takim hucumdayken Belhanda tonla topu rakibe pas yapmasidir. 10 numarali forma hic bu kadar ayaga dusmemisti. 8 numara olarakta Baris Ozbek'ten iyi degil. Yapamadigi islere bakinca aldigi maas ve bonservisi Galatasaray tarihinin en buyuk kaziklarindan biri oldugunu gosteriyor. Dahada kotusu hicbir buyuk macta birak adam gibi top oynamayi sahada kalabilecegine dahi guvenemiyorsun. Bugun yerin dibine soktugumuz Selcuk onun yasindayken bunu futbol fakirini top diye oynuyordu.
Laf soktukça gülüyorsun ya işime konsantre olamıyorum bende.Meslekten yada alışkanlıktandır belki ama iki hecelide olsa bazen tepki ver.

La adam 1 maç oynadı. 1 maçtan sonra Seriyi kesip atmak kerizin yapacağı iş.Ama deme öyle Alim Aslan abimiz belamıza osurabilir. Alim Aslan abi bak Belhoş’a laf ediyorlar. @Alim Aslan
Bomboş üyeleri geçersek, katılıyorum sana renktaş. Hiçbir işi doğru düzgün yapamayan, sadece kuşların övebileceği düzeyde bir futbolcu. Ben bir Galatasaray aşığı olarak vasat sevici olmadım ve böyle insanlardan da nefret ederim. Selçuk’un kalitesi belli zaten. Trabzon’da ve bizde yaptıkları da belli. Adamın tek sorunu fizik olarak bitik durumda 2014’ten beri. Yapacak bir şey yok. Yoksa kalite anlamında 2009-2014 arası yaptıkları çok başka seviyelerdi.
Belhanda ise fiziksel bir sorunu olmayan bir futbolcu. Buna rağmen yeteneksiz işte. Yapacak bir şey yok.
Seri konusunda da sana katılmıyorum maalesef. Bonservisiyle alsaydık neyse derdim ama 1 yıl bizde bu adam sadece ve bu adamın sorunu fiziksel zaten. Adam koşma özürlü gibi bir şey. Orta sahada dinamizm eksikliği yaşamamızın en önemli etmenlerinden birisi kendisi zaten. Oyun kurma desen gördük Konyaspor maçında ebemizin kaç bucak olduğunu. Hiçbir şekilde kilit açamıyor. Maalesef Nice’teki Seri değil bize gelen. 3-4 ay bulur form tutması ama artık hoca da emin Seri’nin takımda geleceğinin olmadığından. Bu sebeple Lemina ve Taylan geldi zaten.