#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La adam 1 maç oynadı. 1 maçtan sonra Seriyi kesip atmak kerizin yapacağı iş.

Belhanda Seri’ye formayı falan vermez renktaş hayal kurmayalım. Zaten Lemina da Seri hiç beklenen gibi çıkmadığı için alındı. Seri fiziksel olarak çöp. Yetenek olarak adamda bir şeyler olduğu belli ama biz onun fiziğinin toparlanmasını bekleyemeyiz kusura bakmasın. Şu anda ne pas trafiğini sağlayabiliyor ne orta sahaya dinamizm getiriyor. Ayrıca bir adamın fiziksel olarak çöp olup olmadığını 3 maçta anlarsın kesinlikle. Ki benim de kendisiyle derdim kalite olarak değil fiziksel olduğu için gayet de normal yani yorumun. Asıl bu Seri’nin fiziğinin berbat olduğunu görmemek kerizin yapacağı bir iş. Veya bir vasat sevicinin. Kusura bakma renktaş ben vasat sevemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda banko 11 oynar isteyenle iddaya girerim.
İddialaşmayı sevmem ama bir istisna yapasım geldi. İlk yarı belli olmaz, ancak ligin ikinci yarısı için istediğin iddiaya girerim: 17 maç; 8 benim-9 senin; ara transferde paketlenirse de benim tabi. Hodri meydan!...

Belhanda Seri’ye formayı falan vermez renktaş hayal kurmayalım. Zaten Lemina da Seri hiç beklenen gibi çıkmadığı için alındı. Seri fiziksel olarak çöp. Yetenek olarak adamda bir şeyler olduğu belli ama biz onun fiziğinin toparlanmasını bekleyemeyiz kusura bakmasın. Şu anda ne pas trafiğini sağlayabiliyor ne orta sahaya dinamizm getiriyor. Ayrıca bir adamın fiziksel olarak çöp olup olmadığını 3 maçta anlarsın kesinlikle. Ki benim de kendisiyle derdim kalite olarak değil fiziksel olduğu için gayet de normal yani yorumun. Asıl bu Seri’nin fiziğinin berbat olduğunu görmemek kerizin yapacağı bir iş. Veya bir vasat sevicinin. Kusura bakma renktaş ben vasat sevemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok afaki bir yorum, Lemina'nın gelişinin Seri ile direkt ilgili olmasına ihtimal yok. Terimin çok seveceği tarzda bir adam Seri.

Adamı hiç izlemeyip sadece 2 maça göre yorum yapıp adam asıp kesmeyi de hoca yapmaz.

İddialaşmayı sevmem ama bir istisna yapasım geldi. İlk yarı belli olmaz, ancak ligin ikinci yarısı için istediğin iddiaya girerim: 17 maç; 8 benim-9 senin; ara transferde paketlenirse de benim tabi. Hodri meydan!...
Satış olursa iddaa düşer, takımda olduğu sürece oynamasından bahsediyoruz, uyanıklık yapmayalım.
Tüm sezon, tüm maçlar, Belhanda’nın pozisyonunda kimi değerlendirirse(Lemina-Seri) Belhanda daha fazla oynar diyorum.

herkes samıyor ki sanırım geçen seneki gibi 13 oyunvuyla şampiypn olacaz.

bu kadroda herkes süre alacak ve herkesten max verim alacaz. yok öyle belhandanın yeri bankoymuş yok seri belhandaya forma vermezmş bunları gerçekci bulmuyorum. hepsinim oynayacağı zaman olacak

Satış olursa iddaa düşer, takımda olduğu sürece oynamasından bahsediyoruz, uyanıklık yapmayalım.
Tüm sezon, tüm maçlar, Belhanda’nın pozisyonunda kimi değerlendirirse(Lemina-Seri) Belhanda daha fazla oynar diyorum.
Satış olursa, ihtiyaç duyulmadığı ve tercih edilmediği için olur zaten. Ama peki, onu da kabul ediyorum...

İkinci yarı, 17 lig maçı; ilk 11 çıktığı maçlar için, 8 benim, 9 senin. Var mısın?..Vazgeçmeni öneririm...

İç sahada belhanda deplasman da lemina oynasın

Deplasmanlar da 3.lig topçuları gibi oynuyor her maç kriz geçirtiyor.Telekom da zidane oluyor çok garip adam

Satış olursa, ihtiyaç duyulmadığı ve tercih edilmediği için olur zaten. Ama peki, onu da kabul ediyorum...

İkinci yarı, 17 lig maçı; ilk 11 çıktığı maçlar için, 8 benim, 9 senin. Var mısın?..Vazgeçmeni öneririm...
Yav adam ŞL’de oynayacak ligde dinlendirilecek belki, tüm maçlara giriyorsan girelim.

Yav adam ŞL’de oynayacak ligde dinlendirilecek belki, tüm maçlara giriyorsan girelim.
İkinci yarıda UCL maçı olmaması muhtemel zaten, neyin dinlenmesi?..Şu an Seri formsuz, Lemina ve Andone de yeni gelmiş; ilk yarı çoğu maçta oynaması normal olur. Adamına güveniyorsun madem, ikinci yarı maçları için hodri meydan, olursa UCL maçları da dahil. Ama vazgeç, ipiyle kuyuya inecek başka adam mı bulamadın yahu?!..

İkinci yarıda UCL maçı olmaması muhtemel zaten, neyin dinlenmesi?..Şu an Seri formsuz, Lemina ve Andone de yeni gelmiş; ilk yarı çoğu maçta oynaması normal olur. Adamına güveniyorsun madem, ikinci yarı maçları için hodri meydan, olursa UCL maçları da dahil. Ama vazgeç, ipiyle kuyuya inecek başka adam mı bulamadın yahu?!..
ŞL olmaz UEFA olur. Adamıma güvenmekle alakası yok Lemina’nın ortalaması 1 gol 1 asist, Seri’yi hoca 6 oynatıyordu Belhanda’yı kesip 10 oynatmaz. Adam öyle yada böyle 15 gollük etki yapıyor mecburen oynayacak. Neyse forumu kirletmeyelim daha fazla.

ŞL olmaz UEFA olur. Adamıma güvenmekle alakası yok Lemina’nın ortalaması 1 gol 1 asist, Seri’yi hoca 6 oynatıyordu Belhanda’yı kesip 10 oynatmaz. Adam öyle yada böyle 15 gollük etki yapıyor mecburen oynayacak. Neyse forumu kirletmeyelim daha fazla.
2020 itibariyle lig+Avrupa maçlarını kastetmiştim zaten de boşver; tebrik ederim, bu saçma iddiadan vazgeçmekle aklın yolunu bulmuş oldun nitekim! :tbr:

Belhandayı hoca inanılmaz kin kustu son maçta ve daha öncede çok sinir etmişti hocayı.

Hoca kendi oyuncusuna bukadar sıkça tepki gösterdiğini açık şekilde pek hatırlamıyorum.

Belhanda cumartesi akşamı yaptığı Instagram açıklamasında rekabete hazırım mesajını verdiğini unutmamak gerekir. Leminayı onun yedeğe çekmek için aldık bence.

Nzonsi lemina seri üçlü orta saha olup fegholi kanat- on numara karışımı olacak ki zaten bunu yapıyordum birçok maçta.

Sneijder+ Hangisi de böyle kunlanmıştı hoca. Kanat bölgesinde yakın on numara.

Lemina ne Seri yerine ne Belhanda yerine alındı bence. Nzonzi Seri Belhanda Lemina kim iyiyse o alacak formayı. Bi de belhanda yi satalim ya da sozlesmesini donduralim diyenler var onları da anlamıyorum.Belhandayi ben de cok begenmiyorum ama bu 4 lüden birine bir şey olunca ben Selçuk yerine Belhanda isterim.hem kadro derinliği diyoruz yedek oyuncu diyoruz hem de satalim gitsin diyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt