Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bir Feghouli'nin hirsina bakiyorum, bir Belhanda'nin gamsizligina. Acaba camiamiza yapilan saldirilara karsi 1 gram hirs yapmis midir diye bekliyorum. Ama zerresini goremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'nın yapması gereken herşeyi Feghouli yaptı Kayseri maçında..Bir Feghouli'nin hirsina bakiyorum, bir Belhanda'nin gamsizligina. Acaba camiamiza yapilan saldirilara karsi 1 gram hirs yapmis midir diye bekliyorum. Ama zerresini goremiyorum.
Belhanda'nin adi cikmis, fegin neresinde hirs goruyosunuz da bunun göremiyorsunuz?Bir Feghouli'nin hirsina bakiyorum, bir Belhanda'nin gamsizligina. Acaba camiamiza yapilan saldirilara karsi 1 gram hirs yapmis midir diye bekliyorum. Ama zerresini goremiyorum.
Kesin mimlenmistir hodja tarafindanSen kafanı yorma hoca tarafından mimlenmiş ki geçen maçlar haklı çıkartı hocayı..Fiorentina maçından tut Kayseri maçına kadar rezilleri oynadı.. Hocada mecburiyetten oynattı ! Bu takımın sistemi artık Belhanda'sız 4-4-2'dir..Andone-Falcao ikilisinin ölümcül gücü dururken Belhanda gibi insanı kanser etme yetkinliği olan bir adamı kimse mecburi olmadıktan sonra ilk 11 oynatmayacak artık..
Belhanda'nin adi cikmis, fegin neresinde hirs goruyosunuz da bunun göremiyorsunuz?
La adam bütün rakiple tek başına savaşıyor zaten ne istiyosunuz illa sahada birini mi öldürsün adamFizik durumunu diyorsan Belhanda Feg'den biraz daha dayanıklı olabilir. Ama savaşma arzusu diyorsan Feg'in yanına bile yaklaşamaz.
Belhanda'nin adi cikmis, fegin neresinde hirs goruyosunuz da bunun göremiyorsunuz?
aynı insanlar belhanda'nın sorumluluk adığını iddia ediyorlar.onlara göre kırmızı kart görmesi sorumluluk alma ihtiyacındanmışMüsait bir pozisyonda gelen topu kontrol edemeyip rakibe kaptırıp ardından kontrolsüz biçimde rakibe dalmak mı hırs ?
Dinamodaki 3lüden herhangi biri olur gibi.2 sene sonra ortama ne 10 numaralar düşer
2 sene adam gibi top oyna,hak et önce sözleşmeni
aynı insanlar belhanda'nın sorumluluk adığını iddia ediyorlar.onlara göre kırmızı kart görmesi sorumluluk alma ihtiyacındanmış
Dinamodaki 3lüden herhangi biri olur gibi.
Takımın nadir ayakta duranlarındanmış..Fio maçında lesh gibi oynayan takımın nadir ayakta duranlarındandı hemde reis.
Söyle savunduğu şeyi güçlendirmek icin uydurma bilgiler verenler harbiden komik oluyor. Millet zaten linç ediyoruz bunu da söylim de arada kaynasin diyo heralde.
Şu 2 maç gibi oynarsa işinin zor olacağına da aynen katılıyorum.
10 numara dediğin gol atar veya asist yapar veyahut çıkar dersin ki Belhanda şunları yaptı ancak oyuncular pozisyonu yedi vs.. Sen bana bir örnek göster veya şu meşhur asistinin asisti de olur ben kabul edeyim hatamı..kac aylik bir period bu 3 ? 4?
yazin milli takimda oynamis kampa girmemis ve 1 maci da sakatliktan kacirmis bi topcu 2 macta kotu oynamis da hoca hakli cikmis
load of bull
ha su dogru geldiginden beri ilk defa yerine oynayabilecek orta saha var o yuzden su 2 macta oynadigi gibi oynarsa takima girmesi zor olur
ama gelip de 2 mac kotu oynadi diye gaza gelip ya gordunuz mu demeyelim tas catlasa 3 haftalik bir perioddan bahsederken
73 mac 3 kirmizi kart
1i de topiklinin g.tunden uydurdugu k kart
keep spouting bullshit tho
73 mac 3 kirmizi kart
1i de topiklinin g.tunden uydurdugu k kart
keep spouting bullshit tho
Adam 8 numarada oynayabilecek olsa hocalar oynatır.. 8 numarayım diyor ama 8 numara değil işte sizin anlamadığınız nokta burası + Belhanda'yı Kayseri maçında bile savunan adam bana Bilal goygoyunu yapıyor..Adam bilale anlatir gibi ben 10 degilim diyor her kameraya sizin gibiler anlasın artık bazi şeyleri diye adamdan messi performansı mi bekliyosunuz @Emre Kalem