#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Feghouli'nin hirsina bakiyorum, bir Belhanda'nin gamsizligina. Acaba camiamiza yapilan saldirilara karsi 1 gram hirs yapmis midir diye bekliyorum. Ama zerresini goremiyorum.

Sen kafanı yorma hoca tarafından mimlenmiş ki geçen maçlar haklı çıkartı hocayı..Fiorentina maçından tut Kayseri maçına kadar rezilleri oynadı.. Hocada mecburiyetten oynattı ! Bu takımın sistemi artık Belhanda'sız 4-4-2'dir..Andone-Falcao ikilisinin ölümcül gücü dururken Belhanda gibi insanı kanser etme yetkinliği olan bir adamı kimse mecburi olmadıktan sonra ilk 11 oynatmayacak artık..
Kesin mimlenmistir hodja tarafindan
tapatalk_1564609305053.webp
terim-belhadna.webp

Belhanda istagramdan nihat özdemire sövseymis cok hırslı bir topcu olcakmis.
Camiamıza olan saldırılara karşı basın açıklaması yapmadığı icin çok gamsız.

Fio maçında lesh gibi oynayan takımın nadir ayakta duranlarındandı hemde reis.
Söyle savunduğu şeyi güçlendirmek icin uydurma bilgiler verenler harbiden komik oluyor. Millet zaten linç ediyoruz bunu da söylim de arada kaynasin diyo heralde.

Şu 2 maç gibi oynarsa işinin zor olacağına da aynen katılıyorum.
Takımın nadir ayakta duranlarındanmış.. :asd: :asd: 10 numara dediğin gol atar veya asist yapar veyahut çıkar dersin ki Belhanda şunları yaptı ancak oyuncular pozisyonu yedi vs.. Sen bana bir örnek göster veya şu meşhur asistinin asisti de olur ben kabul edeyim hatamı..

kac aylik bir period bu 3 ? 4?
yazin milli takimda oynamis kampa girmemis ve 1 maci da sakatliktan kacirmis bi topcu 2 macta kotu oynamis da hoca hakli cikmis
load of bull
ha su dogru geldiginden beri ilk defa yerine oynayabilecek orta saha var o yuzden su 2 macta oynadigi gibi oynarsa takima girmesi zor olur
ama gelip de 2 mac kotu oynadi diye gaza gelip ya gordunuz mu demeyelim tas catlasa 3 haftalik bir perioddan bahsederken

2 maçta değil 3 senedir rezilleri oynuyor..Biz şampiyonlukları Belhanda ile değil Belhanda'ya rağmen kazanıyoruz ;) Belhanda'nın sağlam bir alternatifi olmadığından maçlarda onun rezilliklerini çekiyoruz yoksa onun boşluğu 500.000 Euroya dolar..

Bana göre Ömer Bayram > Belhanda :emrah:

Adam bilale anlatir gibi ben 10 degilim diyor her kameraya sizin gibiler anlasın artık bazi şeyleri diye adamdan messi performansı mi bekliyosunuz @Emre Kalem

Adam bilale anlatir gibi ben 10 degilim diyor her kameraya sizin gibiler anlasın artık bazi şeyleri diye adamdan messi performansı mi bekliyosunuz @Emre Kalem
Adam 8 numarada oynayabilecek olsa hocalar oynatır.. 8 numarayım diyor ama 8 numara değil işte sizin anlamadığınız nokta burası + Belhanda'yı Kayseri maçında bile savunan adam bana Bilal goygoyunu yapıyor.. :asd:

Not: Farzet ki dediği gibi 8 numara olsun ki o pozisyonda Galatasaray futbolcusunun işlevi gol veya asist yapmaktır ancak onun şut çekme kabiliyeti bile yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt