#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam da o varken de çok zorlanıyoruz ilk 4 maça bak işte

ama bir de bunun savunma yönünü düşün

üstelik deplasmanda şl maçı

maç başı en az 5-6 gollük kontraya sebep oluyor adam

üstelik ileriye pas atarken değil durduk yere kaybediyor topu
bence sizde ki takıntı. Adamın her pasını olumlu kullanmasını bekliyorsunuz dünyada böyle futbolcu yok. Şu macta lemina belhandanın aynısı top hatalarını yaptı ama tek küfür görmedım

ben yapmadık demedim ama belhadanın olduğu maçlara göre azdı dedim

yoksa takım hücum edemediği için, aut bile olsa atak sonlandıramadığı için çok çabuk yakalanıyoruz

belki daha azdı, ama onun oynadığı maçlara göre de daha az rakip kaleye tehdit olduk. takım rakibi tehdit edemedi ki. sağdan sola soldan ortaya ortadan kaleye geri pas yapmaktan başka bi şey yapmadık. üstelik bu saçma işi yaparken bile seri ayağına gelen her topu rakibe vererek belhandayı pek aratmadı, hatta mumla arattı

bence sizde ki takıntı. Adamın her pasını olumlu kullanmasını bekliyorsunuz dünyada böyle futbolcu yok. Şu macta lemina belhandanın aynısı top hatalarını yaptı ama tek küfür görmedım

yav özellikle belirttim normal pas atarken kaptırmıyor

bir anda dalıyor, çevre kontrolü yapamıyor, paslarıyla yaptıkları da öne deneyip geçiremediği değil de geri pasta yavaş vermesi gibi

yav özellikle belirttim normal pas atarken kaptırmıyor

bir anda dalıyor, çevre kontrolü yapamıyor, paslarıyla yaptıkları da öne deneyip geçiremediği değil de geri pasta yavaş vermesi gibi
Tamam bu adamın tek sıkıntısı bu olsun diger özelliklerını takımda yapabilen kim var?

kim nerede top kaptiracakti ki
ne dribling yapan ne de falcaoya yaklasan orta sahamizin olmadigi yerde nasil top kaptirilacakti
yine de maci gotuynen izleyenlere istatistikleri yazam
lemina
2li mucadele 12de 5
possession kaybi 10
seri
10da 2
kayip 14

steve zonzi
11de 8
kayip 17

Tamam bu adamın tek sıkıntısı bu olsun diger özelliklerını takımda yapabilen kim var?

topla giden tek adam ortashada doğru ama artıları eksilerini kapatmıyor

geçen de dedim bu adam 50-50 hep ki bu da çok sıkıntılı bir şey

bu maçta açıkçası skoru tutmak daha önemli olduğu için aramadığımızı düşünüyorum

İleride sürekli yapılan top kayıpları ve oyuncuların her pozisyonda geriye koşup futbol zevkinin içine sıçılmasını anlamayan bir insanın hayatında hiç top oynadığını düşünmüyorum. Bu adamlar makine değil, her topu kaybeden bir oyuncu varken zaten bütün takımı düşürüyor oyundan sonra dağılıyoruz hemen. Terim bunu göremiyorsa zaten Aysal dönemi gibi kovulur yine, adaletli bir ortamda bu adamın oynama ihtimali yok bence.

senmi futbolcusun lan cakma arnold

Kendisi olsa belki gol atıp yenebilirdik.
Ama %90 da gol veya goller yerdik. Kaptırdığı bir topla.

Terimin dedigi gibi onun gibi biri takimda yok halen daha bunu anlamiyo musunuz ihtiyacimiz var adama ister sevin ister sevmeyin belhanda ne kadarsa takim da o kadar top oynuyor

Fatih Terim: “Her oyuncu önemli ama Belhanda bizim için daha önemli. Anahtar oyuncumuz.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt