#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi varken Denizli deplasmanını alamamış ve oyun olarak ezildigimiz milyon tane Anadolu deplasmani varken gayet iyi bir maç çıkarttık Avrupa arenasında, kendi standartimizda tabii. Olsa rakibe daha çok faydası olurdu muhtemelen.

Bence ortada feghouli oynasın.. Seri de net çuvallıyor önde Nzonziye yakınken daha iyiydi zaten böyle oynarsa leminanın yedeği olur..
Bu maç öyle bir oyun vardı ki ilerde Falcao yerine cagne seri yerine belhanda olsa yine bir halt değişmezdi.. Bizdeki sorun isimlerden bağımsız şu an sanki forvet lewa bile olsa iş yapamaz gibi geliyor

Fatih terim in twitter da
no context Belhanda nickli header inda kralhandanin hocayla sarıldığı bi fake hesabı olabilir .

Bugün oynasaydı laubali hareketlerinden ve hücuma çıkarken kısa düşen paslarından dolayı bol bol kontra yerdik ve bence maçı kaybederdik.
Laubali ne hareketi var 1-2 ornek ver lütfen. Dişe diş kana kan top oynuyor adam sanki ayagina gelen her topu kaleye vuruyor ya da surekli calima falan giriyo. Alismissiniz bi laubalilige

Belhanda bugün oynasaydı rakiplerin top kayıplarından oluşan kontralarla 5-0 kazanırdık.
Kıçımdan sallamadım analiz yaptım.

bugün oynasaydı top kayıplarından ötürü gol yeme riskimiz artardı.

aksini söyleyen kendini kandırıyordur.

Saygıdeğer gscimbomlular bir şey diyeceğim de bu adam kesinlikle bu kadar reytingi hakedecek bir futbolcu değil zira etkisi artı ya da eksi büyük değil, bugün daha bir net gördük bence. Bugün Belhanda olsaydı hemen hemen aynı maçı izlerdik, nereden biliyorum ? Son iki yıldaki avrupa maçları ve büyük maçlardan biliyorum, yani demek istediğim ne burada hunharca eleştirenlerin söylediği kadar olumsuz etkisi var, ne de burada hunharca övenlerin söylediği gibi pozitif etkisi var, etkisi gayet sınırlı ki oynadığı pozisyon itibariyle sorunda bu zaten.

2 yıldır hala göze hoş gelen futbol oynayamıyorsak bunda Belhanda'nın suçu yok, 2 yıldır envai çeşit adam alınmasına rağmen hala Belhanda'nın kilit/anahtar oyuncu olmasına sebep olanlar suçlu. Hocayı bu noktada eleştiriyorum evet.

Hoca Belhanda'ya korkunç kredi veriyor, doğal olarak adamda en ufak formayı kaybetme korkusu yok ki bu sezon yerine oynayabilecek futbolcular da var.

Maç başlığına da yazdım seri-lemina-belhanda üçlüsünden faydalanmak zorundayız, biri mutlaka yedekte oturacak en güzeli dönüşümlü olmasıydı ama hocanın açıklamarına bakılırsa öyle olmayacak belhanda en başta yazılacak seri ve lemina o günkü duruma göre tercih edilecek, üçü de eşit olacaklardı ama hoca belhandayı eşitler arası birinci yaptı bu şekilde en iyi verimi alamayacak bence.

Saygıdeğer gscimbomlular bir şey diyeceğim de bu adam kesinlikle bu kadar reytingi hakedecek bir futbolcu değil zira etkisi artı ya da eksi büyük değil, bugün daha bir net gördük bence. Bugün Belhanda olsaydı hemen hemen aynı maçı izlerdik, nereden biliyorum ? Son iki yıldaki avrupa maçları ve büyük maçlardan biliyorum, yani demek istediğim ne burada hunharca eleştirenlerin söylediği kadar olumsuz etkisi var, ne de burada hunharca övenlerin söylediği gibi pozitif etkisi var, etkisi gayet sınırlı ki oynadığı pozisyon itibariyle sorunda bu zaten.

2 yıldır hala göze hoş gelen futbol oynayamıyorsak bunda Belhanda'nın suçu yok, 2 yıldır envai çeşit adam alınmasına rağmen hala Belhanda'nın kilit/anahtar oyuncu olmasına sebep olanlar suçlu. Hocayı bu noktada eleştiriyorum evet.

Hoca Belhanda'ya korkunç kredi veriyor, doğal olarak adamda en ufak formayı kaybetme korkusu yok ki bu sezon yerine oynayabilecek futbolcular var.

Maç başlığına da yazdım seri-lemina-belhanda üçlüsünden faydalanmak zorundayız, biri mutlaka arada sırada yedekte oturacak en güzeli dönüşümlü olması ama hocanın açıklamarına bakılırsa öyle olmayacak belhanda en başta yazılacak seri ve lemina o günkü duruma göre tercih edilecek, üçü de eşit olacaklardı ama hoca belhanda eşitler arası birinci yaptı bu şekilde en iyi verimi alamayacak bence.
Bugunku macin aynisini Benfica deplasmaninda oynadik gecen sezon.Belhanda da vardi.

Burak Yılmaz çöpünü savunan ile Belhanda'yı savunan kişilerin aynı olması tesadüf olamaz

Hoca Belhanda'ya korkunç kredi veriyor, doğal olarak adamda en ufak formayı kaybetme korkusu yok ki bu sezon yerine oynayabilecek futbolcular da var.

Maç başlığına da yazdım seri-lemina-belhanda üçlüsünden faydalanmak zorundayız, biri mutlaka yedekte oturacak en güzeli dönüşümlü olmasıydı ama hocanın açıklamarına bakılırsa öyle olmayacak belhanda en başta yazılacak seri ve lemina o günkü duruma göre tercih edilecek, üçü de eşit olacaklardı ama hoca belhandayı eşitler arası birinci yaptı bu şekilde en iyi verimi alamayacak bence.
Esitler arasi birinci olmasi hocanin hatali karar veriyor oluşu anlamina gelmiyor. Ne seri ne de lemina performans olarak iyi, böyle olunca da brutalanda ilk secenek oluyor dogal olarak. Brutalanda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt