#10 Younès Belhanda(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbide Kralhanda

latest
Abi su fotoya bi belhanda fotoshopu yapmadılar ya ben ona yanıyorum 😢

Abi yüksek ihtimal kadroda olacak, 11de olup olmaması mac saatine yakin belli olacak babası terimin kararı bekleniyor 😍🤣 kendisi de macta olmayı cok istiyor, eskisinden daha hırslıyim demiş kulislerde...

Kral maça hazırdır dediğin gibi. Feg'le beraber akarlarsa maçı alırız.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
EFGI_dJXYAExxyL

Son hali buymuş galiba Fener maçı işi sıkıntılı ama Lemina'da berbat böyle bir sıkıntı var.
üst saçını makinayla alsam çok büyük haz duyarım. öyle bi saç tipi var ki bakarken acı çekiyorum. beynimin içinde şimşekler çaktıran o fazlalığı kafasındsn söküp atmak istiyorum

Aman bu maskeyle falan oynayan hiç bi topcudan hayır gelmedi şimdiye kadar. Eğer maske falan giyecekse oynamasın sakın. Maske deyince aklıma servet çetin latovlevici falan geliyo

Gelecek mac sirasinda oyuncularimizin biraz ocluk yapmasi gerekebilir. Ama kivamda birakarak. Ayni Melodaki gibi. Bu yuzden Kralhandaya gerek duyabiliriz

Belhanda varken Galatasaray: 57

Galibiyet: 40

Galibiyet oranı: %70

Gol ortalaması: 2,3

Belhanda yokken Galatasaray: 16

Galibiyet: 6

Galibiyet oranı: %37,5

Gol ortalaması: 1,5

Belhanda varken Malatya'da Galatasaray:
17-18: Malatya 2-1 Galatasaray
18-19: Malatya 2-0 Galatasaray (30.dkda 0-0'ken cikti)

Belhanda yokken Malatya'da Galatasaray:
18-19 kupa: Malatya 2-5 Galatasaray
19-20: Malatya 1-1 Galatasaray

Belhanda'nin olmadigi maclarin cogunda Donk,Ndiaye ve Garry cezali,Fernando sakat,Feghouli de Terim tarafindan kesilmisti.O maclarda takimin yarisi olmadigi icin puan kaybettik.Sadece Belhanda'nin yokluguyla degil.

Bu gercekleri yansitmayan istatistik yayilirsa ben de Malatya istatistigini soylerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt